Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nothingsweetaboutme

Wyslalam slownik ortograficzny w prezencie... facetowi, ktory mnie oklamal

Polecane posty

Gość nothingsweetaboutme

Wiec sytuacja byla tragiczna, umawialam sie z facetem, ktory jak sie poz iej okazalo tylko mnie wykorzystywal a ma dziewczyne, z ktora nie ma zamiaru zrywac, z ktora mieszka... chcial sobie ze mnie zrbic bez mojej wiedzy swoja kochanke, bo go to widocznie krecilo... przezylam to strasznie, obmyslam plan zemsty chce powiedziec o wszystkim tej dziewczynie, chociaz nie wiem jak zareaguje, ale to pozniej... Na razie wyslalam mu poczta na gwiazdke podreczny slownik ortograficzny... czesto pisalismy do siebie maile i widzialam, ze on pomi, ze jest starszy ode mnie czlowiek po studiach nawet ma doktorat z matematyki, robil strasznie duzo bkledow ortograficznych... ogromne ilosci. Wyslalam mu slownik z diopiskiem 'zacznij z niego korzystac, wesolych swiat' myslicie, ze sie domysli, ze to zlosliwe? Nie podpisalam sie ale teraz mam obawy czy nie pomysli sobie, ze to na serio jakis prezent (pomimo, ze to podreczny slownik za 5zl) mam nadzieje, ze sie domysli, ze to jakas aluzja, chociaz nie wiem czy poza swoja praca uzywa mozgu...

Gość gość
Jeśli zna twój charakter pisma to na 100% będzie wiedział, że to od ciebie :)

Gość asdad
moglas dopisac, wyslyam ci ten slownik bys mogl nastepne kobiety na dobra polszczyzne nabierac:-P A JEGO KOBIECIE MOGLAS WYSLAC PACZKE PREZERWATYM by sie zabezpieczyly przed syfem od niego,z dopiskiem ,ochrona przed lajdakiem z ktorym zyjesz,syf tuz tuz:-P ale po co sie tak wykosztowac, zadzwon do laski i jak ona chce to powiedz jje ze mozesz udowodnic ze on ja zdradzal,wyslij jje teksty maili co on do cebie pisal,albo gg historie, to sie dopiero zdziwi jakiego ma lajdaka, pogadaj z nia serio, bo on to klamczuch, jak ona nie wierzy to sie sama przekona, popsuj mu zycie on na to zasluguje, fajdyk,pseldo pleyboy

Gość nothingsweetaboutme
Tak bym zrobila, jednak on przeciez nie powiedzial mi jak ona sie nazywa i nie podal mi nr telefonu do niej, nie wiem jak wyglada i kim jest wiem tylko, gdzie mieszka bo mieszka z nim i to wszystko co o niej wiem.. ale jakos pokombinuje... moze jakos uda mi sie znalezc namiary do niej chociaz jeszcze nie wiem jak. Mam nadzieje, ze domysli sie, ze ten slownik to aluzja do jego bledow ortograficznych i nie pomysli, ze ktos mu chcial zrobic wspanialy prezent ;-)

Gość nothingsweetaboutme
a w następnej paczce wyślę mu biały proszek - będzie się dziad bał :)

Gość nothingsweetaboutme
to ostatnie to podszyw!!! Sam nie uzywasz mozgu? Co chcialam osiagnac? No chcialam mu zasugerowac ze robi byki i zeby wzial sie za nauke pisania. W pewnym sensie go osmieszyc, pokazujac jaki jest beznadziejny ;p Ja bym sie smiala jakby ktos mi wyslal slownik, taka delikatna aluzja ;p

Gość PAULLLLAAAAA
powaruj pod drzwiami , gdzie on mieszka,i moze spotkasz go jak idzie z nai i bedziesz wiedziala jaka to laska, a potem to juz ja sama spotkasz to jej powiesz, ze masz jej cos do powiedzenia, napewno cie wyslucha, ale gadaj do niej grzecznie,spytaj sie jej naprzyklad, masz chlopaka takiego i takiego,jak ci powie ze tak to powiedz jje ze mozesz o nim cos powiedziec jak ja to ineteresuje, i powiedz jje ze on doprawia jje rogi, i umiesz udowodnic, ale czy tak ci na nim zalezy, by sie posiwcac ,jak laska jest glupia i sie nie kuma ze ja facet zdradza to niech zyje w ciemnocie, odpusc sobie tego frajera,niewart jest czatowania na niego, moze mam NK tam moze po znajomych go namierzysz ,albo jego laske,

dyrektore - ty to bys nawet chyba nie pasowal intelektualnie do mrowki, bo ona ma wieksze IQ na jakiej podstawie oceniac moj poziom inteligencji nie znajac mnie i jego poziom nie znając jego? Ja uwazalam, ze pomysl ze slownikiem nie byl glupi, przynajmniej ktos mu w koncu powie ze facet nie umie pisac, moze sie zastanowi nad tym, bo najwyzsza pora sie nauczyc. Nie bede sie z Toba tu klocila, bo pewnie jestes (dyrektore) kolejna osoba na forum, ktora wchodzi tylko po to aby powrzucac na ludzi.

przeciez facet studiował matematykę a nie polonistykę-więc czemu się dziwiłaś,że robił błędy?A jakby był z Tobą to też dałabyś mu na gwiazdkę słownik?????Kobiety są jednak szurniete-nie wyłączając żadnej

Co za roznica co studiowal? Chyba sa pewne granice... jak ktos pisze 'objecuje' 'zdiecia' 'sprzedarz' 'schusc' to sie troche mozna nad tym zastanowic. Ja tez studiuje matematyke i az tylu bykow nie robie co on. I nikt z moich znajomych. Wyslalam mu slownik, zeby delikatnie dogryzc mu, ze robi bledy ;] a jesli chodzi o tamtą laske, sprobuje ja jakos namierzyc.

dyrektore - nie oceniaj innych, skoro sam nie jestes lepszy. Moze zakonczymy ta dyskusje, bo ona i tak do niczego nie prowadzi. Powrzucaj sobie w innych wątkach, jak bardzo czujesz potrzebe dowartosciowania sie i pojechania po innych i wyleczenia w ten sposob swoich kompleksów.

Krótko i na temat-jesteś zła,bo Cię oszukał.To normalne ale odpowiedz sama sobie :Czy On jets wart tego całego zachodu?Śledzenia dziewczyny ?A jak sie okaże,że ejst żonaty i ma np:dwoje dziecie to co wówczas?Wrzuć na luz i omiń to gówno szerokim łukiem.Niech tamta sie szarpie z Nim a nie Ty

przeczytaj swoj pierwszy post,popraw błędy i literowki a potem dopiero pisz jak poprawnie posługiwac sie polszczyzna...:O

Gość uzaleznionaoodczekolady
Literowki to nie to samo co bledy ort. ja tam mysle, ze dobrze robisz, powinnas sie zemscic a czemu on mialby robic takie rzeczy chamskie i glupie wykorzystywac ludzi a teraz ma nie ponosic konsekwencji? ze slownikiem to bylo nic takiego, nic specjalnie bardzo zlosliwego ale moze facet sie zastanowi nad bledami i przestanie uwazac sie za boga ktory moze miec wszystko

Gość wrednamalaczarna
Moze i dobrze zrobilas, jest jakis sens w tym ale bez sensu jest pisac na forum bo tu pelno ludzi, ktorzy prowokuja awantury nawet w swieta jak widac... Nudzi im sie w domu widac nie maja co ze soba zrobic to wchodza i sie awanturuja. Wezcie zluzujcie troche;/ bo to niesmaczne sie robi. A juz wyzywanie od glupich itp. to koszmar jakis, bo nic nie wiecie ani o autorce ani o ludziach wypowiadajacych sie wiec takie osądy to po prostu idiotyzm

a poza tym cos mi sie wydaje ze uzaleznionaodczekolady i malawrednaczarna to autorka pod innym nickiem:D:D:D co tylko potwierdza jej zalosnosc:D

Gość wrednamalaczarna
Moze przestaniemy sie klocic? Chociaz w swieta? Jak nie macie nic inteligentnego do powiedzenia, najlepiej sie nie odzywac, a nie prowokowac klotnie i awantury, bo to już naprawde jest lekka przesada. Nie sluchaj ludzi na forum, bo w wiekszosci wypowiada sie sam margines spoleczny, ja stad zmykam, niepotrzebnie tu weszlam z ciekawosci, bo jak widze to prawda, co piszą o ludziach z forum i o tym co robią na forach - ze wchodzą, zeby sobie ponajezdzac na innych. Do widzenia i milych swiat

Gość cghjghkghjljhk;lhkl;hkl
nothingsweetaboutme - prosze naisz, czy ten chlopak nie uczy w Częstochowie przypadkiem?????

Tak zwlaszcza ze mam dowody na to co zrobil maile smsy itp;] jak nie bedzie chciala uwierzyc to bedzie glupia, bo to koles ktory jak sie okazalo zalicza kazda po kolei. Zreszta mozemy zakonczyc temat? Bo to zenujace, nie weszlam tu po to aby sie z wami klocic... a jesli chcecie sie z kims poklocic to Moze na inne forum albo do innego tematu, bo ja juz nie mam zamiaru odpowiadac na to...

Prawdą jest,to co dyrektore pisze .Nie wiemy ile ma lat autorka topiku ani osoby utwierdzające Ją w przekonaniu,że zrobiła dobrze ja wiem jedno:jeśli bedzie brnęłła w to dalej to krzywdę zrobisz ale sobie samej!Piszę Ci to z własnego doświadczenia,bo napewno żyję ciut dłużej niż Ty autorko

i niekt nie próbije Cię tutaj oni osądzać ani negować.Sama siebie oceń i tę sytuację.Powodzenia

Nie chce brnac dalej, ale chce sie tylko zemscic. Powiedziec jej zeby wiedziala i tyle. Uwazam, ze powinna wiedziec. Jakas sprawiedliwosc musi byc, czemu ja mam cierpiec i ponosic konsekwencje, a jemu mam dac spokoj i niech ma wszystko czego chce? Moze i zrobie sobie krzywde nie wiem, najwyzej sie gdzies przeniose. Jezu spytalam o slownik tylko a wy tu od razu na mnie najezdzacie, dajcie juz spokoj, zaluje ze napisalam.

Gość ytrujulkja
Dajcie spokój, nie chodzi o to żeby jej dokopać, tylko temu facetowi!

Nie chce jej narobic kolo piora tylko jemu jesli juz. Ciekawe jak mam niby wyslac jemu tak zeby ona go dostala... o.O Jeszcze sprobuje dostac jakies namiary na nia i wyslac jej wszystkie maile i w ogole... zobacze co da sie zrobic. ale nie dyskutujmy juz na forum, bo ta klotnia nie ma sensu. I przekomarzanie sie kto jest madry a kto nie