Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z sumieniem

Konsekwencje sledzika

Polecane posty

Gość ta z sumieniem

Mieliśmy w firmie śledzika. Oczywiście ja,jako jedna z nielicznych kobiet nie piłam i miałam za zadanie poodwozić towarzystwo. Odwiozłam trzech kolegów, w samochodzie został już tylko jeden-Wojtek. Bardzo mi się podoba. Bardzo. Był nieźle podpity,zaczął się wygłupiać,łapać mnie za kolano. Gdy stanęliśmy u niego pod blokiem złapał mnie za policzek,pogłaskał po karku i chciał pocałować. Powiedział ze od dawna się do tego zbiera. Odwróciłam głowę, przytrzymałam jego ręce i powiedziałam ze jest pijany,nie odmówiła bym gdyby był trzeźwy(chodzi tu o zwykły pocałunek-nic więcej bo oboje mamy kogoś).Popatrzył chwilę, obrócił to w żart,złożył mi życzenia i wyszedł z auta. Jechałam do domu z wzrokiem wbitym w szybę, ale nic nie widziałam. Odkąd tam pracuje marzę o dotyku tych ust. Chodzi tylko o jeden pocałunek-naprawdę nic więcej. Zastanawiam się jak niektóre to robią ze liżą się z zajętymi facetami(i nie tylko liżą) i nie maja potem wyrzutów sumienia. .. Nawet dzisiaj jestem trochę przybita...Tylko jeden pocałunek... Ale gdyby dzisiaj wytrzeźwiał i miał wyrzuty sumienia-nigdy bym sobie tego nie darowała:( Niech ktoś mnie zbeszta za głupotę.

Gość ta z sumieniem
26lat. No inaczej nie mogę tego nazwać...trochę juz widziałam. A co jesteś jedna z takich ze tak cie to "dotknęło"?

Gość ytrujulkja
Nigdy w takich sytuacjach nie końzy sie na jednym pocałunku. Najpierw jest jeden pocałunek, potem skrywane spotkania, kłamstwa, seks, ekscytacja, niesmak, płacz, rozbite związki, żal, jeszcze wieksze wyrzuty sumienia, pustka... Naprawdę tego chcesz?