Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ta z sumieniem

Konsekwencje sledzika

Polecane posty

Go艣膰 ta z sumieniem

Mieli艣my w firmie 艣ledzika. Oczywi艣cie ja,jako jedna z nielicznych kobiet nie pi艂am i mia艂am za zadanie poodwozi膰 towarzystwo. Odwioz艂am trzech koleg贸w, w samochodzie zosta艂 ju偶 tylko jeden-Wojtek. Bardzo mi si臋 podoba. Bardzo. By艂 nie藕le podpity,zacz膮艂 si臋 wyg艂upia膰,艂apa膰 mnie za kolano. Gdy stan臋li艣my u niego pod blokiem z艂apa艂 mnie za policzek,pog艂aska艂 po karku i chcia艂 poca艂owa膰. Powiedzia艂 ze od dawna si臋 do tego zbiera. Odwr贸ci艂am g艂ow臋, przytrzyma艂am jego r臋ce i powiedzia艂am ze jest pijany,nie odm贸wi艂a bym gdyby by艂 trze藕wy(chodzi tu o zwyk艂y poca艂unek-nic wi臋cej bo oboje mamy kogo艣).Popatrzy艂 chwil臋, obr贸ci艂 to w 偶art,z艂o偶y艂 mi 偶yczenia i wyszed艂 z auta. Jecha艂am do domu z wzrokiem wbitym w szyb臋, ale nic nie widzia艂am. Odk膮d tam pracuje marz臋 o dotyku tych ust. Chodzi tylko o jeden poca艂unek-naprawd臋 nic wi臋cej. Zastanawiam si臋 jak niekt贸re to robi膮 ze li偶膮 si臋 z zaj臋tymi facetami(i nie tylko li偶膮) i nie maja potem wyrzut贸w sumienia. .. Nawet dzisiaj jestem troch臋 przybita...Tylko jeden poca艂unek... Ale gdyby dzisiaj wytrze藕wia艂 i mia艂 wyrzuty sumienia-nigdy bym sobie tego nie darowa艂a:( Niech kto艣 mnie zbeszta za g艂upot臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ta z sumieniem
26lat. No inaczej nie mog臋 tego nazwa膰...troch臋 juz widzia艂am. A co jeste艣 jedna z takich ze tak cie to "dotkn臋艂o"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytrujulkja
Nigdy w takich sytuacjach nie ko艅zy sie na jednym poca艂unku. Najpierw jest jeden poca艂unek, potem skrywane spotkania, k艂amstwa, seks, ekscytacja, niesmak, p艂acz, rozbite zwi膮zki, 偶al, jeszcze wieksze wyrzuty sumienia, pustka... Naprawd臋 tego chcesz?

Udost臋pnij ten post