Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Moja pierwsza miłość wyszła za mąż, dziwnie się czuję

Polecane posty

Przyjaznilismy sie od 2003 roku,,bylk rok przerwy, potem znowu.aż do 2007..kiedy sie zakochalem i wszytsko sie rozpadlo..a dziś ns NK widzialem jej fotki ślubne z facetem ktory jak mnie zapewniala wtedy jest tylko jej przyjacielem'' czuje sie jak szmata , jak lamus..wszyscy sie żenia a ja 24 lata i nic, mialem kilka dziewczyn, mam teraz tez dziewczyne od prawie roku ..ale np narzeczonej nigdy nie mialem.. po prostu jakos nie umiem poczuc, ze to ,,TA''... a w kartach mi kiedys wyszlo (tarot) że ożenie sie w wieku 40 lat dopiero :/:/:/

Gość matacz ,,,....
było siegac tam gdzie nie trzeba ? to teraz masz za swoje sami sobie budujemy swój los ! zadna karta tego nie zrobi , jednak wchodzać w pewne kregi , poczyniamy zmiany .

Wiesz co? Co ty tak panikujesz?Młody jesteś, spotkasz jeszcze "TĄ" właściwą. Ja też tak miałam jako młoda dziewczyna, kochałam i myślałam,że on też mnie kocha. Niestety, wszystko się rozpadło, choć wtedy myślałam, że świat mi się zawalił i że tamten to był właśnie ten. Po kilku latach, jak się dowiedziałam, że się ożenił, to poczułam jakby mi ktoś szpilę wsadził w serce, Z upływem czasu, wszystko się ułożyło, mi się na wiele spraw odświeżyło spojrzenie. Poznałam faceta, jest teraz moim mężem. I mogę powiedzieć, że tamten związek to mi się wydawało ,że to był ten na całe życie ;). Życzę Ci powiedzenia i nie miej parcia na żeniaczkę, bo wszyscy koledzy tak robią.

Gość roksana w świątecznym nastroju
Moja pierwsza miłość ma dwoje prześlicznych dzieci, żonę i całkiem fajne życie. Cieszę się wraz z nim. Nie rozumiem twojego podejścia ;)

też mi się wydaje,że 24, no prawie 25 to za młody na ślub..ale jak patrzę na sasiada co ma 22 lkata i żonę i dziecko , czy na wiekszosć znajomych to zaczynam sie zastanawiać, czy już nie czas...żeby tego nie przegapić, ale w sumie małżenstwa z muzu koncza sie rozwodem..patrze po kolegach mojego 37 letniego brata i co drugi to rozwodnik....ale do 40 czekać ze slubem..masakra..

Gość całkowicie czarny kot
a co Cię tak pcha do tego slubu? to, że znajomi i sąsiedzi już sa po? opinia innnych ludzi? cieniutko...

Gość całkowicie czarny kot
a co Cię tak pcha do tego slubu? to, że znajomi i sąsiedzi już sa po? opinia innnych ludzi? cieniutko...

Gość retreeert
Nie to, co ja. Mnie tam nikt nie chce więc ani ślubu, ani dzieci, ani rozwodu nie będzie :classic_cool:

Gość retreeert
Moja żona ma na imię Ryszard a dzieci pożyczamy od sąsiadów. Czujemy wtedy miłą, rodzinną atmosferę :classic_cool: