Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh...,

sa swieta a ja jestem sama z roczna corka...

Polecane posty

Gość ehhh...,

nie mam zadnych wujkow ciotek, dziadkow, rodzice wyrzucili mnie z toba jak sie dowiedzieli ze jestem w ciazy, wynajmowalam mieszkanie z chlopakiem, placilismy na pol rachunki, zostawil mnie sama z dzieckiem i na dodatek bede musiala oddac mieszkanie bo nie stac mnie na caly rachunek, i prace tez musze rzucic bo nie mam z kim malej zostawiac ;/ ehh

Gość ehhh...,
sory za blad mialo byc z domu nie z toba ;p

Gość dallilla
czemu dobrze jej tak ? facaci to choooje i juz

Gość dallilla
a ty autorko nie załamuj sie dasz rade

Gość dallilla
a po za tym co to za rodzice co wyrzucają swoje dziecko z domu i to jeszcze w ciązy przeciez to ich wnuczka (ja mam 2 synów) dorosłych

Gość dallilla
Juliusz cezar: niektórzy faceci są normalni ale takich jak TY do pieca

o jakie to słit , papa hitler byłby z ciebie dumny :classic_cool: doskonale wiedziała komu udostępnia waginy 🖐️ a i widać ,że z patologii pochodzi ( na przykładzie zachowania rodziców )

Gość no to masz fatlna sytuacje
ale powiem ci na pocieszenie, ze ja w tej chwili siedze sama z 2 rocznymi coreczkami. Maz pojechal do tesciow ze starszym synkiem, moi rodzice, mieszkajacy 3 domy dalej, siedza sobie z ciotka a mi nie zaproponowali, bym do nich przyszla. Normalnie w szoku jestem, wiedza, ze siedze sama, ale gowno ich chyba to obchodzi. Ja mam pelno wujkow i ciotek, ale co z tego, jak kazdy we wlasnej norce siedzi? skad dziewczyno jestes???

Gość HRABĄSZCZYK
nieoperatywna jestes i niedosc kochasz wlasne dziecko , nalezaloby ci je zabrac, bo nie umiesz mu zapewnic warunkow, malo to tras , malo TIRow jezdzi?

Gość autorko jesteś nieodpowiedzial
na i dobrze ci, następnym razem 10 razy zastanowisz się zanim rozłożysz giry

Gość dallilla
twoja mama udostępniła waginy? ale Twój tatuś myślał ze uda mu sie spłodzic kogos lepszego

Gość dallilla
ale skoro Juliusz Cezar-- to wiadomo pierdolniety

za krótka w sutkach jesteś w pyskówki na forum 😴 moja mamusia i papa spłodzili mnie po ślubie a nie jak to jebadło z tematu co wpadło z pierwszym lepszym fagasem

Gość kaxil
zgadzam się z userem o nicku Juliusz Cezar.

Gość HRABĄSZCZYK
Juliusz - dokladnie! a teraz jeczy , ze porzucona z dzieckiem , ktoremu krzywde wyrzadza pozbawiajac go normalnego domu i liczy , ze trafi sie desperados amator na ruchanie na pieska i sponsorowania i bycia wujkiem dobrym dla dziecka. wiele takich , kurewek , prostytutki to przy wass zmaty super porzadne Dziewczyny bo madre i uczciwe

Gość dallilla
tatuś nie umiał i listonosz dorobił cie durniu spadaj i zostaw biedną dziewczyne bo zrobił byś tak samo jak jej były

Gość pomadką pomalowana
w koncu to nie jest forum by zanudzac jakimis smierciami czy smieciami czyimis

lepszy seks z listonoszem niż spuszczanie się na buta i kopanie twojej matki po peezdzie ( tak doszło do twojego poczęcia :classic_cool:🖐️) później taka patologia wychowuje kolejną patologię :o i co teraz wyciągniesz rączki po zasiłek ?

Gość ciekawska hella...........
nie przejmuj sie tymi chamami. Nigdy nie wiadomo co kogo w zyciu spotka, wiec niech nie beda tacy pewni swego

Gość zebradobra
Włosy mi się na głowie jeżą jak czytam teksty tych nieudaczników życiowych (Hrabąszczyk) ,którzy właśnie wrócili z kościoła i plują jadem w Boże Narodzenie

Gość dallilla
ty napewno jestes patologią to widac po twoich textach. Spadam Pa

no spadaj , chodniki na osiedlu się same za ciebie nie odśnieżą 🖐️ HRABĄSZCZYK nieudacznik a autorka tego tematu to penie kobieta sukcesu :D :D ps. w kościele ostatni raz byłem 8 lat temu :classic_cool:

Gość kozizadek
Jakim trzeba być beznadziejnie pustym,i bez serca żeby dziewczynie z dzieckiem w trudnej sytuacji ubliżać.Bo co Ty myślisz,że ciebie w życiu nic z złego nie spotka,a kim ty jesteś biedna istotko żeby kogoś osądzać biedaczyno.

po to jest to forum ,żeby wydawać osądy i swoje opinie 🖐️ a co to niby mam się rozpływać nad tą "biedną " matka z dzieckiem a niby dlaczego, sama do tego doprowadziła! Biedne to jest jej dziecko, już mu współczuję...

Gość mirelka....sama
Ty jesteś biedny/biedna że rodzice nie wpoili Ci podstawowych zasad i wrażliwości na ludzką krzywdę.Pewnie Cię chowali jak roslinkę i nic nie tłumaczyli . Pózniej rośnie takie bydle co wszedzie widzi zło i nie próbuje zrozumieć drugiego człowieka. Być może ta dziewczyna popełniła błędy ale kto ich nie robi? Chyba tylko ty jesteś bez błędny/bez błedna.

to więc według ciebie mam teraz płakać na losem tej kobiety ? nie rozśmieszaj mnie.. płakac to ja mogę nad losem psa porzuconego w lesie bo to nie jego wybór ani wina . ta oto autorka za to staje w obliczu konsekwencji złych wyborów a ja wyrażam moje zdanie na ich temat i wisi mi to ogólnie jak hemoroidy koło dupy moderatorów tego forum czy ktoś uważa to za brak wrażliwości.