Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fykim

sms

Polecane posty

Gość fykim

Jakiego sms'a chcielibyście w tej chwili dostać? Mianowicie chodzi mi o treść :D

Hej Kochanie. Nie pisalem, bo zabiegany jestem. Ale tesknie i kocham. Bardzo.

Gość fykim
Ja bym chciała takiego oryginalnego, ale czekam i czekam i też coś nie wychodzi :D

Albo po prostu cos milego. On w LOndynie, ja w Polsce. Na swieta. Chcialabym aby znalazl ze 2 minuty i sie odezwal, ablo odpisal cos na mojego porannego smsa.

Gość fykim
Spodziewałam się, że większość będzie chciała usłyszeć, że jest kochana. :D Mnie chodzi o coś zupełnie innego o coś co spowoduje uśmiech, skusi i spowoduje, że nie będę mogła przestać o tej osobie myśleć :D

Gość niezalogowana furgonatka
"hej, masz ochote na drinka dziś wieczorem?" ehh. moge tylko pomarzyć...

Gość fykim
Moe_moe - jest tam z rodziną?

Gość fykim
Stasiu pieniądze to nie wszystko :D Jeszcze by Ci się przez to życie znudziło, a tak masz co robić :)

Gość fykim
Na pewno tęskni :) Święta są dla rodziny, ja też mojego jeszcze nie widziałam od 2 dni, a mieszka niecały kilometr dalej ;D Z pewnością jeszcze odpisze, a ty możesz mu za to świąteczną niespodziankę przygotować, skoro tak tęsknisz ;)

Wiem, dlatego nie zasypuje Go 20 smsami, tylko jeden napisalam. Wieczorem do mnie pisal. Ale widzimy sie dopiero 31. :)

Gość fykim
Mnie tam wystarczy tyle, żeby odpowiednio się ubrać, dobrze zjeść, a no i od czasu do czasu zapewnić sobie i narzeczonemu trochę rozrywki ;) A bo po co mi wygody? Księżniczką na ziarnku grochu się nie urodziłam.

Gość Marzenie ścietej Głowy
to są ostatnie Święta bez Ciebie, za rok spędzimy je razem... wtedy już we czwórkę :)

Gość fykim
No to masz 6 dni dla siebie ;D Proponuje go zaskoczyć na sylwestra :) Wybieracie się gdzieś?

Gość fykim
A nie chciałby nikt sms'a z jakimś ciekawym żartem?

Zalezy o ktorej dojedzie do naszego miasta, mam nadzieje, ze gdzies idziemy. :)

Gość fykim
No więc życzę żeby się udało :) A propos w związku z tematem - Może ktoś pochwali się sms'ami jakie pisze sam do znajomych żeby im umilić czas? Ja piszę: hej, co znowu psujesz? ;) bądź zgadnij kto to ;p

Gość fykim
Ugotujesz całe 12 mini dań dla niego? Czy tylko symbolicznie opłatek, życzonka, buzi buzi? ;)

Raczej myslalam o kolacji, ale takiej zwyklej, przy swiecach, ale z oplatkiem, buzi buzi. Prezenty itd. ;)

Gość fykim
Wybacz, że jestem taka ciekawska: ale prezencik fajny? :) Mój facet w te święta jest zatwardziały i okropny.. Na prezent dostał pieniądze, bo lubi drogie prezenty, a najczęściej są to rzeczy na których ja się nie znam. A jest strasznie niezadowolony..