Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fykim

sms

Polecane posty

Gość przyznaje
"przepraszam, ze tyle czasu sie do ciebie nie odzywalem. chcialbym z toba porozmawiac i naprawic wszystko. odezwij sie dzisiaj do mnie, bo strasznie za toba tesknie."

Gość fykim
Przepraszam wywiało mnie na obiad ;p fajny robot, a jakie ma funkcje? :)

Umie tańczyć, podążać za wykrytym, poruszającym się obiektem, czy doświetlać sobie drogę, gdy jest już ciemno. Do tego dochodzi jedna, sekretna funkcja... a mianowicie regulowanie poziomu świadomości, aktywności i agresji. Szczególnie odpowiednie ustawienie tego ostatniego pozwoli zmienić Roboquada w straszaka na sąsiadów. * Nasz pupil pracuje w czterech trybach: * sterowanie zdalne * praca autonomiczna, * tryb stróża: wizualne skanowanie środowiska, * tryb spania: stan uśpienia po 5 minutach bezczynności, wyłączenie się po 24h Dodatkowo Roboquad może demonstrować swoje umiejętności, jak poruszanie się czy taniec, we wbudowanym trybie demo. Wraz z nim otrzymujesz też możliwość programowania jego sekwencji, aż do 40 ruchów. Jeżeli hałasujesz, robot reaguje na dźwięk i skanuje przestrzeń, aby zlokalizować jego źródło. Podobnie robi z przeszkodami, przez co nie musisz się obawiać, że bezmyślnie wpadnie na którąkolwiek z nich. * mądre skanowanie: bada otoczenie i reaguje jeżeli zaszła zmiana, reaguje zgodnie z ustawionym poziomem agresywności i aktywności , * skanowanie w lewo i prawo: odwróci się i stawi czoła jakiemukolwiek obiektowi znajdującemu się, w odległości około 1 m, odpowiednio z lewej lub prawej strony, * podejdź do najbliższego obiektu: rozgląda się w lewo i prawo, zwiększając zasięg skanowania, a następnie idzie w kierunku najbliższego wykrytego obiektu, * tryb ucieczki: wybierze największą otwartą przestrzeń i będzie poruszał się w jej kierunku, * nagła reakcja: jeżeli jakiś obiekt zbliży się do skanera bardzo szybko, robot zareaguje zgodnie z ustawionym poziomem agresji. To nie wszystkie funkcje Roboquada. Czytelny opis wszystkich jest w instrukcji dołączonej do zestawu.

Można pokusić się o podobne stwierdzenie przy okazji oceny poziomu inteligencji naszego robota - wyposażony jest on w 3 różne osobowości, ma wbudowane 72 funkcje, możesz także zaprogramować 40 ruchów. Nie bawilam sie nim, sprawdzilam tylko czy dziala ;)

Gość delikatnaaaaaaaa.
"Masz jakieś plany na wieczór? Może się spotkamy?"

Gość fykim
dbasz o niego :D nie ma co ;) Ja bym nawet nie wpadła na ta taki pomysł. :) A co ty byś chciała dostać :D?

Gość fykim
Skoro jest miłośnikiem robotów to może dostaniesz robota sprzątacza ? :))

On jest milosnikiem wszystkiego, co praktyczne. Sam skreca laptopy, naprawia wszystko, co sie da, buduje karmik dla ptakow... z ocieplana podloga, komputer na wode, itd, wiec... moze. ;)

Gość fykim
to taki mądrala z niego :D Mój też lubi komputer i t de.. ale nie aż tak :)

Moj az tak, kupuje uszkodzone, naprawia i sprzedaje 3 razy drozej. Ale nie powiem, mialam problem z kupnem prezentu, mam nadzieje, ze sie spodoba.

Gość to ja też napiszę
"będę za kwadrans. buziaki"

Gość fykim
moe moe jak tam przygotowania do przyjazdu ukochanego? napisał wreszcie odpowiedz na twojego smsa? ;)