Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm89898989

OCEŃCIE MOJĄ TWARZ - ŁADNA BRZYDKA PRZECIĘTNA?

Polecane posty

Gość ziomm ponjdebsd
Ktoś tu napisała, że taka świnka i to samo mi się pomyślało :( Weźcie pod uwagę, ze to pewnie najlepszy focisz jaki miała.

Gość kukizmukizs
Jak ktoś jest ładny to mu zazdroszczę urody, a to nie znaczy, że zaprzeczam tej urodzie. Mnie ta dziewczyna kompletnie się nie podoba. Wśród koleżanek byłaby jedną z mniej ładnych. Nie to, że brzydka jakaś, tylko jakaś taka nieurocza. Nie umiem tego wyrazić, bo tak jest i już.

Gość Kasia1990.....................
oj no obiektywnie zecz biorąc dziewczyna ma pulchna twarz pewnie sama tez jest nieco pulchna ;) ale rysy twarzy ma nawet ładne ...

Gość jagoda.malina
Dziewczynko, ładna buzia, ładne rysy, ładne duże, brązowe oczy. Ale... do poprawy makijaż oczu! Ta kreska pod okiem, a w zasadzie W OKU, nie dość, że jest w złym guście, to jeszcze zmniejsza Twoje ładne oczy. Ja bym w ogóle z niej zrezygnowała i zamiast niej postawiła na kreskę na górnej powiecie - tuż przy linii rzęs. Uzywaj kredki, nie eye-linera (jest z nią łatwiej, poza tym wygląda trochę naturalniej, a Ty jesteś młodziutka). Rysuj tę kreskę przy samych rzęsach, wychodząc trochę poza zewnętrzny kącik oka. Możesz użyć po tym pędzelka do cieni (np. z jakimś delikatnym, naturalnym cieniem), żeby kreskę rozetrzeć - nie będzie krzywa i taka ostra. Ta kreska sprawi, że Twoje rzęsy będą wyglądały na dużo gęstsze niż są teraz. Później wytuszuj rzęsy, szczególnie górne i voila! Oko będzie większe i bardziej wyraziste. Poza tym nie farbuj włosów na taki ciemny, sztuczny kolor. Pewnie masz naturalnie brązowe i jeżeli farbujesz, to spróbuj z jakimś kolorem zbliżonym do Twojego - średni brąz, ciepły czekoladowy, ale nie ciemny! Bo ten jest sztuczny, szczególnie w połączeniu z dość ciemnym kolorem skóry. I wyglądasz trochę jak nastoletnia tipsiara w krótkiej skórce z odsłoniętym brzuchem. Mnie się taki look nie podoba. Poza tym naprawdę ładna buzia! ;)

Gość hmmmmmmmmmmm89898989
dzieki wszystkim

Gość hmmmmmmmmm89898989
moze jeszcze ktos?:)

Gość boże jaki zwis afe
zla fryzura, zmyj to z oczu i mozesz wyjsc na miasto 🖐️

Gość hmmmmmmmmm89898989
hehe moge wyjsc? super :)

Gość nie ładna i cwana
widac ze ma nadwage

Gość dcnsqn
przecietna

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
ladna buzia

Gość hmmmmmmmmm89898989
ja cwana? oj nie znasz nie oceniaj nie prosilam o psychoanalize ;) a czy mam nadwage? hmm sami ocencie 165 cm 60 kg

pierdzielicie bez sensu:) dziewczyna jest ładna, tylko można sprawić, żeby była jeszcze ładniejsza:) Autorko przede wszytskim zrób coś z włosami. zmień przedziałek bardziej w kierunku środkowym:) masz piękne brązowe oczy a takie pięknie wygladają w zestawieniu z czarnymi włosami. popraw brwi, podkreśl oczy eyelinerem i tuszem do rzęs:)

Gość facet30latwawa
a dla mnie jesteś bardzo ładna i gdybyś chciała to chętnie zostałbym Twoim niewolnikiem... na pewno masz bardzo ładne i zadbane stopy, z przyjemnością bym je ucałował...

up up ;))

Gość yvgbhjynkumli
Przeciętna :) czyli statystyczny Polak :D:classic_cool:

chyba Polka! :)

Gość philosoph
super! brawo! piekna! :)

Gość renault megane
masz ryj jak bulka. ale rozumiem ze to po siwetach przybylo ci pyzow na buziuchnie??

Gość asia______30
mi się skojarzyłaś z Christiną Ricci :) Nie wiem czy już ktoś to pisał, bo nie czyatłam topiku. Twarz ładna, ale fryzurę zmień koniecznie. Masz wysokie czoło, powinnaś mieć grzyweczkę prosto, na czoło, krótszą. I brwi wyreguluj.

Gość ja, podszyf
szalu nie ma. ale tragedii tez nie. jestes przecietna.

reanult ryj mają zwięrzeta, wg wskaźnika bmi nie mam nadwagi, a co najważniejsze, nie czuję się źle w swoim ciele, pozdrawiam ;)