Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm89898989

OCEŃCIE MOJĄ TWARZ - ŁADNA BRZYDKA PRZECIĘTNA?

Polecane posty

Gość Dawid_90
ladna, ale wygladasz na pustaka, i gwarantuje ci ze jezeli masz takie priorytety w zyciu to zaden rownolatek badz chlopak normalny nie zwruci na ciebie uwagi

Gość asia______30
165/60 to moim zdaniem dobra waga ja mam 164/50 i jestem stanowczo za chuda! i nie mogę przytyć :( nie słuchaj wariatek które piszą że jesteś gruba, widzę i wiem że faceci lubią typ sylwetki "takiej akurat", a nie wychudzonej

Gość hihihihmcldddk
pustaki raczej inaczej wygldaja, jestes ok, ale spróbuj grzywke zrobic

Gość hmmmmmmmmmmm89898989
nie za bardzo chcę chudnąć bo mam miseczkę C, a jeśli schudnę, raczej na tym stracę

Gość asia______30
aaaaaa... te brwi to masakra, pisze szczerze!!!! wyreguluj je i maluje henną straszne są :( nie obraź się, ale robią z Ciebie wieśniarę nie zaczesuj włosów tak na bok, bo masz za wysokie czoło tapiruj je jakoś, albo rób loki, grzywkę, tak żeby przy czole było więcej włosów

Gość asia______30
zostań tu chwilę, proszę autorko, zaraz coś Ci pokażę

jestem, jestem

Gość philosoph
nie czytaj wypowiedzi tych zawistnych obłudników! sami wygladaja jak niedorobione półgłowki bez szkoły i sie mądrzą żeby sie lepiej poczuć. masz piekne oczy i miła twarz... cudowne włosy i widac nie farbowane... pełna buzia a nie chudy szczurzy pysk... nie masz prawa miec jakichkolwiek kompleksów na temat wygladu!

Przeciętna, dam dobrą radę: zrób coś z brwiami i włosami.:) Masz wysokie czoło strasznie, przydała by się grzywka, która je zakryje:) pozdrawiam

Gość asia______30
http://zapodaj.net/bb0011fd9c4d.jpg.html chodzi mi mniej więcej o takie brwi poprawiłam też kreskę na górne powiece, by bardziej łączyła się z dolną powieką, wydaje mi się że wcześniej wyglądała mało naturalnie

ładnie to wygląda:) pomyślę nad tym ;)

Gość mama Asi i Przemka
ja też zaraz wkleję moją wizję jak byłoby Ci najlepiej (też przerobię zdjęcie)

Gość olllllloni
masz bardzo ladne usta, zla fryzura,a reszta ekstra

jakiś błąd wyskakuje :(

Gość mama Asi i Przemka
czyli: 1. krótsza kreska na oku 2. coś zrobić z włosami nad czołem (na zdjęciu po prostu to przycięłam) 3. brwi - inny kształt i kolor 4. malować usta

Gość asiaaaaaaaaaa86
Ładna jesteś, piękne oczy, te brwi rzeczywiście za grube, wyregulowane wyglądają dużo lepiej, ale włosy piękne, zdrowe, zazdroszczę, ja mam zniszczone farbowaniem, sylwetki nie widzę, ale 60 kg przy 165 to jednak za dużo, sama mam tyle, a po świętach to pewnie więcej będzie:P, chciałabym tak z 10 przynajmniej zrzucić, wtedy będzie ok.

Gość jagoda.malina
O! mama Asi i Przemka zrobila fajna rzecz! brwi lepsze niz te, ktore pokazala asia 30, bo szersze! Bardzo fajne! Do tego kreska na gornej powiece krotsza, mniej wyzywajaca. Moglabys ja jeszcze troche rozetrzec, uzywac kredki zamiast eyelinera, wtedy byloby jeszcze naturalniej. Tylko nie wiem czy konieczne sa takie czerwone usta. Moim zdaniem moga zostac naturalne. Ale ogolnie fajnie.

Gość asiaaaaaaaaaa86
jeżeli chodzi o grzywkę, to ja uważam, że tak jest lepiej, ja też mam wysokie czoło, a z grzywką wyglądam koszmarnie, też zaczesuję włosy na bok

Gość herwewr
nie wiem, to jakoś podnieść te włosy, są oklapnięte, opadają na jedną stronę, osłaniając czoło - to była pierwsza rzecz na jaką zwróciłam uwagę patrząc na zdjęcie - że fryzura koszmarna i odsłania wielkie czoło. Dobra, niech już będzie odsłonięte, ale niech w takim razie włosy będą nad czołem bardziej napuszone, żeby stały do góry, za bardzo je ulizujesz, przez co czoło wygląda na potężniejsze, a włosy na bardziej rzadkie.

Gość hmmmmm89898989
dzięki za rady :) niedługo wstawię zdjęcie figury

Gość no kto ????
wg mnie najlepiej bedzie ci we fryzurce z przedzialkiem po srodku glowy ! absolutnie nie na bok(tak jak teraz),ani tez z grzywka na cale czolo. mowie ci,najlepiej dlugie wlosy z przedzialkiem po srodku. wydaje mi sie,ze falowane wlosy by ci pasowaly. przyciemnij brwi, i zmien makijaz, najlepiej chyba w ogole zrezygnowac z tej kreski na powiece, ona strasznie postarza, wytuszuj ladnie mocno rzesy i rzuc jakis cien. mysle, ze jestes nieoszlifowanym diamentem :)

Gość kalina ochujska
taka pucułowata twarz dziecka:D

Gość fut
brzydką masz twarz ;) morze to przez to że jest pulchna no nie wiem