Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka pewna dygresja

Co sądzicie o dziewicach, którym się zdarzają przygodne pieszczoty?

Polecane posty

eh dobra nie pytam o wiecej bo mnie tu swędzi żeby moralke puscic ;) hehhhee aa i zgadzam się ze dziewictwo to bardziej sprawa psychiki... i błona nie ma tu nic do rzeczy...

Dziewictwo to nie tylko błona :O więc kobieta, która nie uprawiała pełnego stosunku seksualnego, ale zdarza jej się seks oralny czy inne pieszczoty, to już nie jest dziewicą, więc o czym tu mówić? Osobiście uważam, że takie osoby się nie szanują. Sama nie potrafiłabym dopuścić do tak bliskiego kontaktu z facetem, którego ledwo co znam, ale też nie potępiam innych za takie praktyki. Mam 18 lat i kolezankę w tym samym wieku, która swój pierwszy raz przeżyła bodajże w wieku 15 lat i miała już kilku partnerów seksualnych. I co? to nie moja sprawa, dobrze mi się z dziewczyną gada i reszta mnie nie obchodzi. Więc to, co ja i inni sądzą o "dziewicach", którym zdarzają się przygodne pieszczoty jest nieważne :) Ważne jest, co każdy indywidualnie ma w głowie i jakie ma sumienie.

Gość Yesster3
Głupoty gadacie.

Gość hieronimmmmm
fronda.pl /news/czytaj/dziewice_po_oralu cała prawda!

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, mozna na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych, o róznych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubia kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety erotyzmoczamikobiet.pl