Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony ideału

Moja narzeczona to ideał kobiety;)

Polecane posty

Gość uilois
widać jej rowa .

Gość wefrgthyjukil
hahhaha nie bądz śmieszny yy hahah ja jestem najpeikniejsza, żaden facet jak zerknie to wzroku nie może oderwać i nie jestem blondi :)

Gość aczkkaa
- podkrązone oczy cienie - za male usta - za szeroki nos tzn czubek reszta ok , ideałem nie jest :D

Gość fashionelka
Ty chyba Skarbie ideału nie widziałeś :)

Gość aczkkaa
i trojkątny kształt twarzy , ideałem jest owalny albo twarz podłuzna ale proporcjonalna :) dziekuje dobranoc

Gość uilois
poza tym ze eksponuje poslady , to nic ciekawego .

Moze dla Niego jest idealem. Nie piszcie, ze jest brzydka, bo nie jest. Idealem piekna rowniez nie dla wszystkich, ale najwyrazniej dla Niego tak.

Gość vbvc
ciało ma fajne , twarz raczej przecietną

Gość narzeczony ideału
Nie znacie się:) Moja narzeczona jest ideałem i nigdy jej nie opuszcze❤️

Gość XXX XUX XXX
Zwykła wiejska dziewczynina, powiem więcej Puszczadło!!! Bluzka jak cię mogę, ale spodnie normalnie tragedia typu "A la italia" które można kupić w Pelikanie za 15zł. Stary powiem ci cos co mi powiedziała pewna mądra osoba "Im większe gówno tym większe wymagania" takie kobiety są, wiem z własnego doświadczenia. Poszukaj sobie innej, nawet nie extra modelki ale aby miała troche $ na koncie. Bo ja się męczyłem przez rok z takim gównem które klepało biede aż piszczało a wymagania miało jak księżniczka. Pozdrawiam i mam nadzieje że posłuchasz mojej rady.

Gość do autora_
nigdy jej nie opuścisz - no mamy nadzieję :) w wieku 45-70 lat będzie taka piękna że SZOK :o ale ty NIGDY jej nie opuścisz!

Gość obrzydliwe 40
:) normalka że w tym wieku już raczej nie ma kobiet pięknych tylko ropuchy wylewajace tone kremów

Gość haaaaahhhhahahahahahaah :D
Zazdrosne paszczyrzyce piszą że brzydka, a co same reprezentują hahahaha:D Zajebista laska. To jest ten typ, że każdy facet ogląda się za taką a pała mu furczy jak wentylator:)

Gość noo soryyy
ja jestem facetem i za takimi dresiarami się nie ogladam :D

XXX XUX XXX, to co napisales chyba nie ma nic wspolnego z tym, ze on jak widac kocha ta dziewczyne! Dlaczego uwazasz,ze dziewczyna musi miec $ na koncie zeby byla cos warta ;/ ? a, ze biedna to znaczy, ze gowno ?? :/ skoro byles z nia rok to znaczy, ze zalezalo Ci na tym gownie! a facet jak facet lubi spelniac oczekiwania swojej kobiety. Nagle przestalo Cie to gowno interesowac bo traciles kase i teraz szukasz kobiety z kasa przy doopie ? i to jest ta twoja dobra rada? zobaczyles dziewczyne na zdjeciu i juz ja nazwales ? juz wiesz,ze to PUSZCZADLO ? ze wiejska dziewczyna to nie znaczy, ze biedna i nie oznacza,ze sie puszcza!! to, ze jej ubior Ci nie pasuje to Twoja sprawa skoro miales taka biedna dziewczyne przy sobie przez 12miesiecy to jakos Ci to nie przeszkadzalo,ze sie 'taniej' ubiera! a teraz wypowiedasz sie na temat o ktorym nie masz pojecia!!!! wiec wstrzymaj sie od takich TANICH WYPOWIEDZI skoro sam byles nie lepszy!!

Gość i bardzo słusznie laska jest
ekstra, jeszcze ten seksowny stanik, a ja w miłości słodka, to tylko pozazdrościć.....

Gość XXX XUX XXX
Tylko to się liczy!!!

Gość hmmmm??? bardzo dziwne
myślę, że mało który facet chciał żeby wielu innych miały foty w telefonie jego panny, a z tego co się orientuję, to zdjęcia tej laski można bardzo często spotkać w necie i u młodych szczylów w telefonie, komputerze, którzy się podniecają nią tylko na chwile.... sorry kolego, ale tak jest na prawdę i szczerze współczuje.... to, że jest znana w necie głównie przez małolatów to niekoniecznie musi znaczyć, że jest odbierana pozytywnie. Dobra rada: zastanów się jeszcze nad nią....

FHG żeby Cie zechciała pięć razy brzydsza to będzie dobrze. Po czym sądzisz że to dziwka?? Że wyzywająco się ubrała. Nie wiedziałbys co powiedzieć, gdyby taka lala do Ciebie zagadała. Naprawde jesteś frustratem:D

Gość ja pitole jaka idiotka
baaaaaaardzo ładna, ale zachowaj takie zdjęcia dla siebie

Gość swiety mikołaj666
fajna ??? piszesz ze jej nie opuscisz chłopie to ona ciebie kopnie znajdzie sobie lepszego fakt jest fajna dupecja z niej i dlatego jej nie upilnujesz

Gość aha i achhhhh
to na 100% napisała kobieta, mozliwe ze wkleila swoją własna fotkę. lingwistycznie biorąc, żaden "narzeczony" tak by sie nie wysławiał :D A wy jej(tzn. jemu :D ) odpisujecie, dla mnie to toto niedowartościowane jest. I mało sprytne. Myśli, ze jak wyraźmnie nie napisze "ocencie moją fotę", to ludzie sie nie kapną.

Gość Lilly Evangeline**
ładna i zgrabna dziewczyna :)

Gość lkd
Mi się nie podobasz.