Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana, rozczarowana

nienawidze świat! Moja matka obrazila mnie przy calej rodzinie, wodka leje sie..

Polecane posty

Gość zapłakana, rozczarowana

W moim zwiazku jest kryzys, prawdopodobnie niebawem się rozstaniemy. Przyjechali do nas goscie, zaczal lać się alkohol strumieniami. Moja matka najebana wykrzyczala do naszlej dalszej rodziny tj. swojego brata i jego żony, że ja to mam takiego faceta nic nieawrtnego, "ze chuj nic nie robi", jest bezrobotny, w niczym u nas nie pogama, oczerniła mnie po całej linii. Kilka miesiecy temu zabronila mu przyjezdzac do mnie, a mnie wyzwala od kurwy dlatego ze z nim się spotykam, a on jej sie nie podoba. Głupie babsko! Jak ona tak śmie?! Nawet jej bratowa a moja ciocia jej wygarneła, że jak ona ma taka czelność oczerniać własną córke i tak ja wyzywać, w ogole nie powinna sie matka nazywać! Ale pijana tylko się zbulwersowala chciala sie brac do bicia, posiadzili z dupa polali kolejny kieliszek a ja z tamtąd wyszłam.. Łzy mi staneły w oczach :( smutno mi... plakac mi sie chce. Ogolnie nie jestem osoba wierzaca ale chcialabym te swieta spedzic w ciszy, spokoju, z najblizszymi. A u mnie kłotnie i wojny sa na porzadku dziennym. moj stary gdyby mógł to by zadźgał noże matke, a ona to samo. Rodzeństwo podkłada sobie haki jak tylko umie... Mam nadzieje, ze uda mi się stad niebawem wyprowadzić... :(

Gość wszytko przez alkohol
u mnie w domu prawie w ogole sie nie pije, w te swieta ani kropli, bo nikomu sie nie chciało. I zawsze spokój,

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbcccc
wyprowadz sie dziwczyno! z tego domu

Gość zagubiona, rozaczarowana
nie sa to alkoholicy, u mnie pije się rzadko ale jak sie zacznie to na jednym kieliszku się nie kończy :( moja rodzina jest strasznie fałszywa tu niby w oczy mili itd a za plecami obgadają i najchetniej by nóz w plecy wbili. Może go nie lubieć, ma prawo ale po cholere takie brednie babsko gada?! teraz ponoć kłóca sie nie wiadomo o co, słychac tylko z dołu wrzaski i krzyki... paranoja :(

Gość haaaaahhhhahahahahahaah :D
Napij się kielicha na odwage i wykurw satrej w kły:D

Gość haaaaahhhhahahahahahaah :D
*starej

Gość zaplakana, rozaczarowana
ten post wyżej jest mój. Najczestsze kłótnie sa o KASE! chore po prostu chore...

Gość zaplakana, rozczarowna
:(

Gość PatrycjazKrawkowahhh
Mnie matka uderzyla wczoraj przy calej rodzinie :|

Gość zaplakana, rozczarowana
a co zrobiłaś ze Cie uderzyła?

ja nawet nie mam teraz komu sie wygadać :( o takich problemach mówiłam zawsze swojemu facetowi, ale w koncu nie gadamy prawie ze sobą... :( przyjaciolom nie chce o tym moiwć. Chce by ktoś mnie zabrał z tego domu :( aby tylko mecze sie psychicznie ehhhh ;(

siedze teraz sama w pokoju probuje skupic sie na czytaniu ksiazek ale i tak nie idzie. goscie juz poszli, nawet nie zeszlam zeby sie pozegnac, stara mnie wołała ale mam to w

Gość życie jestt do pupy. czasami.
nie wiem jaki jest ten Twój chłopak. ale sama kiedyś mialam podobnie. było fajnie, ale rodziny nas podzieliły. jego rodzina nie lubiła mnie, a moja nie lubiła M., mojego ówczesnego chłopaka. :( on był trochę mamisynkiem i w końcu powiedział, że lepiej będzie jak się rozstaniemy. :( moja rodzina jest podobna, na pozór okej, ale tylko na pozór. teraz nie mam chłopaka, mam 25 lat i żałuję że w ten sposób zakończyło się z tamtym. bo mogło być fajnie. 😭 😭😭😭 ehh... smutno mi, że tak to było. i rozstaliśmy się 30 grudna 2008 przed samym Sylwestrem. pamiętam, to był chyba najgorszy Sylwester w moim życiu.

Gość glowa do gory
ja zaraz ide sie najebac:)

jego rodzina mnie uwielbia, ale co z tego jak miedzy nami zaczyna sie wszystko PSUC. boli mnie fakt ze mam taka rodzine, takich ludzi w rodzinie :(

Gość moja matka tez mna pomiata
chociaz ostatnio troche mniej. Zobaczyla jaka prace sobie znajdowalam (taka, w korej pomimo obiektywnie jednych z lepszych kwalifikacji bylam zapchajdziura i popychadlem) i ostatnio jako przestala.

Gość a u mnie w rodzinie wiecznie
drą mordy! stary drze japę z byle powodu, nikt go nie lubi, nawet matka do niego nie chciała na swieta przyjechać, Stara lubi sie najebać i psioczyć na całą rodzinę a wszytko to wiecznie podniesionymi głosami! wiecznie drą ryje! i to sa polskie świeta...