Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buszmenka007

Wasi ulubieni i nieulubieni nauczyciele ze szkoły,ich teksty :)

Polecane posty

Gość Buszmenka007

Ja chodzę do I LO. Od fizy mam takiego samego nauczyciela,co moja starsza o 4 lata siostra. Nikt z naszej rodziny niestety nie jest uzdolniony w ścisłych, a że profesor Z. pamięta doskonale moją siostrę z powodu jej nadzwyczajnych zdolności fizycznych czyli ich braku , z łatwością zapamiętał jej nazwisko. Pierwsza lekcja . Z. czyta z dziennika i przy okazji próbuje skojarzyć nazwiska: -S.-przy mnie robi znaczącą pauzę oczekiwania Zastanawiam się,czy nie wymigać się zbieżnością nazwisk,bo podobne nie jesteśmy,ale stwierdzam,że to i tak nic mi nie da. -Tak,to moja siostra-stwierdzam z ociąganiem ,po 10 sekundach milczenia. - Aaa,to twoja siostra miała przejścia ze mną. Wiesz chyba o tym coś?-twierdza z drwiącym uśmieszkiem. Chyba wygląda na to,że druga siostra też ma szansę pójść w jej ślady z tym między 1/2 na półrocze xD Ogólne teksty Z. Zawsze,gdy wchodzę do pokoju nauczycielskiego, i dyrektor widzi,że jestem radosny jak skowronek,to pyta,co mi się dziś urodziło. I dziś ja mu odpowiem,że dziewczynka. Ale nie bój się,nie powiem twojego nazwiska (ten tekst był do mnie po klapie z fizy) Nie lubię powolnych mułów (do takiej jednej dziewczyny) Czy rodzice cię biją?A czy na ciebie krzyczą? Tak? To w razie czego zawsze mogę zadzwonić na Niebieską Linię-masz 5 ze sprawdzianu drogie dziecko.Tylko się tam nie upij ;)(to niestety nie do mnie) Czy rodzice cię biją?A czy krzyczą? Nie? To niedobrze (do mnie po kolejnej klapie) S. ja wiem że uwielbiasz fizykę- w związku z tym masz szansę uczyć się jej o rok dłużej,bo wyraźnie zmierzasz ku temu, a nie chcę ci psuć tej przyjemności A wy pamiętacie jakieś teksty swoich psorów?;)

Gość Mali wielcy
"sklep z używaną żywnością" "kto mi zrobi dobrze" "nie chce mi sie sprawdzać obecności, niech się zgłosi ten co go nie ma" "co ci wychodzi? Koszula z majtek" I takie tam inne