Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski len

Pytanie do prawiczków i tych nieśmiałych

Polecane posty

Gość Ciekawski len

Daliście kobiecie buziaka w policzek kiedykolwiek? Może ujmę do inaczej: czy danie buziaka koleżance na której wam zależy ten by sprawiło kłopot i krępacje?

Gość dixon niezalogowany
dałem , kolezance w liceum na przerwie , dla zabawy , ale to jedna i jedyna ,bo znalismy sie bardzo dobrze.

"1. Daliście kobiecie buziaka w policzek kiedykolwiek? " Z rodziną czasami tak się witam. "2. Może ujmę do inaczej: czy danie buziaka koleżance na której wam zależy ten by sprawiło kłopot i krępacje?" Przyznam się bez bicia - tak. Na przykład jak kręciłem do jednej dziewczyny ... nigdy jej nie pocałowałem w policzek. Co najwyżej podawałem rękę. Nigdy nie miałbym odwagi na takie przywitanie.

Gość Ciekawski len
A buziak to już coś oznacza? Że się np. podobam facetowi ? Wybaczcie, ale skoro w dzisiejszym świecie seks jest dla zabawy, to co mam mówić o niewinnych pocałunkach... dlatego tak pytam

Gość ubejbeb
ja jestem niesmialy ,ale zawsze sie caluje na 1 randce ;) zadna nie protestowala

Gość Ciekawski len
No jeśli po 4 spotkaniu ogranicza się tylko do buziaka to albo mu się nie podobam albo jest meeeega skrępowany...

Gość maćkowy potwór
jezu, ja się witam ze znajomymi facetami na tzw misia iżaden nie ucieka a tu widzę że buziak w policzek jest krępujący. A z ciotkami, babciami, mamami jak się witacie?

Gość Niech to sie juz skonczy.
Ile dałabym, aby być facetem... Zapraszałabym sama na randki i nie bawiła się w takie rozmyślanki jak "wypada pierwsza ?"