Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralna21

:PUSZCZALSKA

Polecane posty

To co piszecie tu to jest jakaś dyskryminacja kobiet ;/ Niby wiekszość jest za równouprawnieniem a jak kobieta założy temat dajmy na to "spałam z 10 facetami" to ma opinie puszczalskiej ;/ jaky facet załozył temat "spałem z 2342 kobietami" to podejrzewam ze byście go nie bojkotowali o to że daje na prawo i lewo. Pokuszę się nawet o stwierdzenie że co nie którzy by go nawet za to chwalili i byłby dla nich mentorem. PS: nie mówię tu O WSZYSTKICH ;]

Gość zgłoś się do podrywaczy
Kobiecie zwyczajnie nie przystoi

A mężczyźnie przystoi puszczać się na prwo i lewo?i poźniej chwalic się jaki to on nie jest zaj** i ile to on nie "miał" ?;/

Gość marizadelka
Co to znaczy nie przystoi? Zgadzam sie z autorką :) Facet to maczo a laska sie puszcza. A nikomu nie przyjdzie do glowy, ze to ona sobie facetow wybiera i zalicza, ktorych chce a nie, ze to oni ja zaliczaja.

Gość fejsbooch
Trzeba kierować się własnymi zasadami, a nie opinią innych. Ja nie uważam kobiety, która miała sporo partnerów za dziwkę czy puszczalską, nie toleruję jedynie zdrady.

>i poźniej chwalic się jaki to on nie jest zaj** i ile to on nie "miał" ?;/ to nikomu nie przystoi... :)

O ile nie była dziwką, nie była utrzymanką i nie zdradzała, nie nazwiem jej puszczalską, tylko "wyzwolona". Wyzwolenie nie jest dobre, ale na stosie się za to nie pali.

Gość do Mineralna21
ciebie kiedys zostawil prawiczek bo mialas juz partnerow?

Gość marizadelka
"Wyzwolenie nie jest dobre" A co jest "dobre"? Bycie prawiczkiem i uzalanie sie nad swoim losem jest "dobre"?

Zdarzyło się ;p byłam z dwoma (nie na raz;p) to stwierdził że się dla niego nie nadaje;| I chyba był jeszcze prawiczkiem :)

Gość do Mineralna21
dlatego prawiczki pasuja najlepiej do dziewicf

Gość 2 partnerow to nic
gorzej jak dziewczyna ma za soba seks analny :O

Gość frankos
odbijajac piłeczkę, dlaczego dziewice są najbardziej pożądanym towarem wśród facetów, a prawiczkowie to największe ofermy w oczach kobiet? (nie jestem prawiczkiem) czyli jak chciałybyście żeby było ??? prawiczek - nadal pogardzany dupczyciel - pogardzany wiec kogo byscie w tym przypadku szanowały ? kobiety myślą nielogicznie...

Do frankos może wypowiem się jak Ja to widzę. Jeśli faceci dupczą na prawo i lewo to dlaczego szukają dziewicy? Przecież ten gatunek juz wymiera:P I teraz moga się oburzyć dziewice;p Jeśli jakś uraziłam to z góry przepraszam ;]

Gość 2 partnerow to nic
najwazniejsze zeby dziewczyna byla dziewica analna

Gość fejsbooch
Jest jeszcze coś pomiędzy prawiczkiem, "dupczycielem" i mi taki facet odpowiada. Chociaż, nie krytykuję prawiczków pod warunkiem, że nie są to desperaci, którzy z powodu swoich frustracji gardzą kobietami z przeszłością seksualną. Tak samo, nie zamierzam krytykować mężczyzny, który miał dużo partnerek, o ile był wtedy singlem.

Gość frankos
przecież to kobiety najbardziej lecą na flirciarzy a potem narzekaja ze flirciarze maja takie poważanie :D innymi słowy kobiety wykreowały szacunek dla dupczycieli bo tacy najbardziej im sie podobaja, a potem (zazwyczaj po byciu wykorzystana przez takiego) wielkie oburzenie :) to sie kurde zadawajcie z porzadnymi facetami, a kobieciarze wygina smiercia naturalna.

Gość do fejsbooch
a jak prawiczek nikogo nie obraza, ale wolalby dziewice?

Wiadomo że każda kobieta woli faceta z którym można porozmawiać usłyszeć komplement przy którym jest doceniona;p Tylko zazwyczaj Ci którzy tak robią ciągna je do łóżka;/

Gość fejsbooch
To jego sprawa, ale jeśli nie jest już najmłodszy to może być mu ciężko taką znaleźć.

Gość autorko a co do przeszlosci
a dziwisz sie ze chlopakom przeszlosc moze przeszkadzac? wyobraz sobie ze dziewczyna robila w lozku rozne wyuzdane rzeczy? chlopaka ma nie przerazac fakt, ze ona uprawiala z exem wyuzdany seks analny?

Gość frankos
mineralna - to juz masz odpowiedz :) kochacie tych którzy potrafią fajnie mówić (na bazie bogatej praktyki), a nie tych którzy zamiast ściemniać wolą pokazać swą miłość czynami. tyle w temacie :)

Gość fejsbooch
frankos, nie do końca się z Tobą zgodzę. Mój chłopak jest pewny siebie, miał już kobiety, ale tzw "bajery" zupełnie nie posiada. Dla mnie liczy się to jak mnie traktuje oraz, że to mówi szczerze, a nie ubiera w piękne słówka.

Gość frankos
facebook - dlatego też nie masz problemu jak autorka tematu :)

Gość ,.,.,
Oj tak, facet może być damskim bokserem, ru.chać wszystko co mu da, nie pracować, być recydywistą itd, ale jak ma dobrą bajerę to fajną pannę wychaczy 🖐️ Nie koniecznie z nizin społecznych tak jak on. Laska, która powie głośno (po cholerę?) ilu miała partnerów, przestaje istnieć dla większości facetów jak ładna by nie była. Wciąż istnieje jednak tylko dla najgorszego sortu w/w ru.chaczy 🖐️

Gość frankos
,.,., - wiec czego oczekujesz ? zeby faceci przestac szanowac porządne, a zaczeli szanowac rozkłapane sromy?