Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł _________1984

Za ile lat wyobrażacie sobie posiadanie dziecka? Ja za 10, no co najmniej 5 lat

Polecane posty

Gość buahahaha bo padnę
"Nie imprezuję, nie palę, piję jedynie przy okazji." no niesamowite osiągnięcia jak na 18stolatkę :D:D:D:D

buahahaha bo padnę - pewnie, bo jak patrzycie na te puste laski co mają orzeszka zamiast mózgu to każda musi być taka sama??? Zastanów się najpierw 10 razy co piszesz. Nie znasz mnie więc sie nie wypowiadaj

Gość beobabsko czyli czerwono mi
mam 20 lat i wiem że chcę mieć dziecko po 26 roku życia, ale na pewno przed 30-stką :) a poza tym ja jestem takie duże dziecko i pewnie to 6 lat zleci strasznie ;/ i nie wiem czy będę gotowa

Gość buahahaha bo padnę
nic nie zrozumiałaś dziecko po prostu to żaden powód do dumy te Twoje "osiągnięcia" jesteś zaledwie pełnoletnia, więc to naturalne że nie palisz nie pijesz i nie imprezujesz rozumiesz teraz?

Gość Kiedyś bym sie wkurzała
Niestety zgodzę się. Jeżeli uważasz, że to jest powód do dumy i tylko tym możesz się pochwalić, to sorry :/

A czy wiesz jak teraz 14 latki się zachowują? Popatrz sobie na nie i pomyśl, jakie będą jak będą mieć 18 lat. Z pewnością jedyne osiągnęcia jakie będą mieć to milion zużytych gumek, ciągły kac, zero pomysłu na życie i zero wsparcia rodziny.

Gość doo onaaaaaaanghnfgh
no ja nie wiem czy twoi rodzice moga byc tacy spokojni i sobie używac zycia jak maja taka glupia corke. i to jeszcze moja rowiesniczka prawie. pomijam wiek, ale pakowac sie w kredyt na dom z CHLOPAKIEM?? ja rozumiem z męzem, ale z chlopakiem? majac 20 lat gdzie to zapewne jeden z pierwszych jakich bedziesz miala :o

Gość buahahaha bo padnę
mam 13stoletnią siostrę i patrząc na nią i jej koleżanki widzę tylko normalne nastolatki, takie jaką i ja byłam - no chyba, że za rok im odbije :D chyba się naoglądałaś i nasłuchałaś za dużo o galeriankach, albo w nieciekawym środowisku się obracasz

ja tu nie mówię o wszystkich tylko o połowie dziewczyn. Galerianek nie oglądam, i mam normalne towarzystwo. Pytam po raz kolejny, po co mnie oceniasz skoro mnie nie znasz?

Gość doo onaaaaaaanghnfgh
ja pierdole jaka ty tepa... ona cie nie ocenia tylko ci uzmyslawia ze to zadne wielce osiagniecie jak na twoj wiek. nie pic i nie palic :o takze sory. moze i nie pijesz, nie palisz i nigdy nie zapalisz, masz pomysl na siebie iw ogole, ale jestes tepa jak but i zaden normalny facet cie nie bedzie chcial :D

Na dzień dzisiejszy nigdy nie chciałabym mieć dzieci. MałaMiss nikogo nie obchodzi jaka jesteś dojrzała.

ja, jesli kiedykolwiek zdecyduje sie na ten krok to bedzie to za conajmniej 8 lat. teraz mam 21 prawie. i jesli juz by do tego doszlo to moglabym miec dziecko, ale jedno. wiecej nie chce. a teraz i w najblizszych latach nie wyobrazam sobie miec dzieci. ja sama sie jeszcze w swiecie nie odnalazlam. ciagle szukam swojej drogi, swojego miejsca, jest tyle rzeczy ktore chcialabym zrobic, tyle miejsc zobaczyc, no wielki bagaz marzen ktorych zrealizowanie z dzieckiem byloby niemozliwe. tyle jeszcze szalenstw i zabawy mnie czeka. i to jest w mlodossci piękne, glupota jest na wlasne zyczenie z tego rezygnowac wiec nie uwierze jednej z druga ktore mowia jakie to szczesliwe ze urodzily majac 17 lat. kiedys w glebi serca beda zalowac i bedzie im czegos brakowac. poczuja niedosyt. a juz to widze jak corka 18 letnia bedzie chciala z matka na impre isc.pffff...co za naiwnosc i upiekszanie na sile. jak to mowia " z gowna bata nie ukręcisz"

Gość Dziewica czysta jak zakonnica
A ja mam 21 lat, a dziecko chciałabym miec tak koło 30stki

Gość Fanka_Tolkiena
Ja mam 19, chciałabym mieć pierwsze dziecko tak w wieku 24 lat, tak po studiach najlepiej :)

Gość mngfd czaj czaj raj raj
ja mam 23 lata i 3,5 letnie dziecko ,wiecej nie chce chociaz stac mnie na 5;) .Nie zaluje ,studiuje ,stac mnie na wsyzstkie zachcianki,dziecko ma najlepsze zabawki ... jak dziecko bylo male to jezdzilismy na wakacje zagraniczne bez malej (zostawala u babci) ale w przyszlym roku bedzie miala 4 latka wiec zafundujemy malej i babci wycieczke (zeby nam pomogla w opiece przy malej).Na dyskoteki nie mam potrzeby chodzic bo mmnie to nie bawi chodzilam przez 3 lata co tydzien w wieku od 16-19 lat wiec sie wybawilam.Co tydzien za to jezdze z mezem do kina,na zakupy,do restauracji :) i 2 razy w roku na wycieczki -ciesze sie z mlodego macierzynstwa wkoncu w wieku 30 lat ,moja corka bedzie miala 10 lat i co bede za stara zeby korystac z zycia;) eh dajcie spokoj...wesolych swiat!