Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Porucznik

Hej prawiczki?! Był któryś z was w wojsku??

Polecane posty

Gość Pani Porucznik

J.W.

Chciałem nawet iść do szkoły oficerskiej. Ale rozmyśliłem się. To był błąd. Bycie oficerem nie byłoby niczym złym, ale jak zwykle będąc nieco młodszym dałem zrobić z mózgu galaretę.

Gość Pani Porucznik
Jaką mieliście kategorie?? Czemu uważasz że wojsko śmierdzi??

Gość Pani Porucznik
A ile masz teraz lat? Może nie jest za późno?

Ja dostałem kat. A ale akurat byłem na studiach kiedy znieśli pobór.

FHG dali D i bardzo dobrze bo na ćwiczeniach zaczął by strzelać do swoich. Nie można pracować z nienormalnymi.

Gość Pani Porucznik
Ej no nie rób scen:D Co ma D do urody? Powiem wam że i tak wiekszość żołnierzy nie jest przystojna. To nie czasy panienki z okienka i malowanych żołnierzy...

Też dostałem A. Podobno kiedyś to był powód do stresu i wszyscy robili z siebie kretynów, byle nie dostać kategorii A.

ja jestem w wojsku porucznikiem ale prawiczkiem nie jestem, a co?

Gość Pani Porucznik
A co ma dobre serce do pracy w wojsku. Stalingrad ile masz lat? Może nie jest za póżno. Miałbyś w miare stabilną prace. W miare bo ostatnio sie chujnia dzieje w Wojsku Polskim :/

Gość Pani Porucznik
Może i lubią. Jako że sama jestem mundurowa interesują mnie tylko cywile:)

Gość Pani Porucznik
E tam Stalingrad. Normy nie są aż tak bardzo wygórowane;) Zastanów sie nad tym dobry sposób na życie fizycznie się nie narobisz, ale psychicznie to po kilku latach siada:P Zegna jak mówiłam interesuja mnie tylko cywile a jeśli miałabym szukać faceta wśród wojskowych to wybrałabym raczej kogoś z korpusu szeregowych lub podoficerów, bo zauważyłam że panowie oficerowie w WP mają troche za duże mniemanie o sobie;)

Gość pantofell
ja bylem i/?

Nie wiem sam, zawsze to jakiś sposób na życie. Ale jestem kiepski z wuefu. Tylko piłka nożna - innych sportów nie znam.

Najgorsze są kobiety w Wojsku i Policji.Nie nadają się do tego ,nie można ich zdyscyplinować,powinni zakazać kobiet w formacjach mundurowych.Też pracują w formacji mundurowej i nikt kobiet tam nie lubi.Nic nie umieją,nie można ich w żaden sposób zdyscyplinować,wiadomo że przemocy wobec nich używać nie można.A cywile robią sobie z nich jaja.Kobieta do wojska i Policji się nie nadaje.Jest za delikatna,ma za mało siły i ma problem żeby stosować przemoc fizyczną.Niestety taki jest fakt.Ale nic się nie zmieni bo jest chory nacisk na równouprawnienie.

Gość Pani Porucznik
W wojsku na corocznych sprawdzianach z WF liczy się tylko bieg na 3km, podciąganie, bieg 10x10m i brzuszki napewno dałbyś rade;)

Gość Pani Porucznik
''Najgorsze są kobiety w Wojsku i Policji.Nie nadają się do tego ,nie można ich zdyscyplinować,powinni zakazać kobiet w formacjach mundurowych.Też pracują w formacji mundurowej i nikt kobiet tam nie lubi.Nic nie umieją,nie można ich w żaden sposób zdyscyplinować,wiadomo że przemocy wobec nich używać nie można.A cywile robią sobie z nich jaja.Kobieta do wojska i Policji się nie nadaje.Jest za delikatna,ma za mało siły i ma problem żeby stosować przemoc fizyczną.Niestety taki jest fakt.Ale nic się nie zmieni bo jest chory nacisk na równouprawnienie.'' Haha:D

Gość Sama, ale to nie tragedia
Faith Hope Glory - Nikt nie daje kategorii ''D'' za bycie brzydkim :P a tym bardziej za ''dobre serce''. Kategorie ''D'' wydaje lekarz na podstawie zdrowia a nie urody :P

no jest problem. Czy zdanie egzaminy na Studium Wojskowym, oznacza bycie w wojsku? W sumie miałem w akademiku pod łóżkiem sorty mundurowe, buty, i raz w tygodniu byłem żołnierzem -studentem.....

Gość wojsko to strata czasu
jest dla nieudaczników

niepowiedziałbym, że dla nieudaczników. Kolega ze szkoły średniej został zawodowym zołnierzem, po uczelni toruńskiej, nie mam pojecia zielonego, jakiej formacji, ale teraz już emeryt, zajmuje się sprawami klęsk żywiołowych, robotami saperskimi i jest jednym z niewielu co mówią językiem literackim, bez ani jednego wulgaryzmu.....

Gość gtytuyioilo
Wojsko jest fajne jak sie dobrze trafi bo szorowanie korytarza taboretem i mycie stara 288 to raczej malo wojskowe zajęcie.

Gość do Pani Porucznk
HAhahahahaaha werbują już do woja na kafe, Wojsko jest dla ignorantów - będziesz w wojsku i myślisz, że będziesz Panem :D szczególnie jak Cię za 5 lat wyślą do Afganistanu i zobaczysz jak stany mordują tam ludzi, i sam będziesz tym mordercą. Mój znajomy tak chciał bć zawodwym wojskowym, pojechał do Iraku, wrócicł i powiedział, że to już nie on, po tym jak zaatakowali budynek na rozkaz USA w którym byli rzekomo teroryści... ... w środku było kilka rodzin z około 10cioro dzieci w wieku od 3 do 8 lat, widok po urwyanych rączek, nóżek, główek dzieci był... ... cóż nie potrafi nic odczuwać, czuje się jakby ktoś odebrał mu uczucia. a teraz Żołnierzyki do Broni i walczcie za naszą wolność!