Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadermakersaker

na ile wyglądam kilo?

Polecane posty

Gość kalimanka
masz nogi typowego spaślaka. uda do środka łydki na zewnątrz.

Gość kalimanka
juz idziesz spać ?

Gość kalimanka
to jest szczerość w moim wydaniu. no ale skoro wolisz tak to proszę bardzo ; masz nogi typowego osobnika z nadwagą uda do środka łydki na zewnątrz.

Gość ja pitole jaka idiotka
to po co ty wcześniej odpitalałaś całą tą szopkę z tym chłopakiem co się niby w tobie kochał ale bał się reakcji kolegów??????????? ty weź się i zrób coś ze swoim mózgiem a nie z ciałem, bo żal...

Gość cfvcfgvgvb
na ponad 70

Gość klklklklkklk
z twarzy strasznie przypominasz mi ellen page :P

Gość ....ggg....
Ja na twoim miejscu popracowałabym nad brzuchem i talią. Masz ładną, miłą twarz. Jak zgubisz oponki to będzie z ciebie niezła "lacha" jak to mówią faceci :P:P

Gość *liliann
^^ i to mówi facet :) Jakie to piękne, muszę zapamiętać. I przestać wiecznie być na diecie.

*lili - nie mow, ze jestes caly czas na diecie, bo uwazasz, ze chude = piekne, a jako, ze chcesz byc piekna ... to chcesz byc chuda? oO

Gość jagoda.malina
a w jaki sposób schudłaś aż 33 kg? Podziel się ;)

Gość *liliann
@ Borsuk_morski Borsuku drogi, uwierz mi, że do chudości to bardzo dużo mi brakuje i na pewno nie dopuszczę do tego, żeby wyglądać jak wieszak :) Tak na serio na diecie (MŻ) jestem rok, co pozwoliło mi pozbyć się 20kg i teraz zostało mi do zrzucenia max. 3kg. Dla mnie nie chude = piękne tylko umięśnione :) Niestety w tej kwestii nie chcesz mi pomóc, bo już nie raz pytałam, co robić, jak ćwiczyć. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4669046&start=60

Gość *liliann
Ale mnie podoba się jej sylwetka :) Nie jakiś szał, bo jednak trochę, hhmmm... za twarda jest. Ale jestem pod wrażeniem, że mimo umięśnienia ma wygląd kobiety. I trzeba wziąć pod uwagę, że moje chęci do ćwiczeń nie są aż tak wielkie, żeby kiedykolwiek tak wyglądać :P Może chociaż to uspokoi Cię trochę.