Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjhgierfi

Pytanie odnośnie tabletek anty

Polecane posty

Gość bjhgierfi

Od 7 lat biorę tabletki anty. W ubiegłych latach co miesiąc robiłam między nimi przerwę na okres, zgodnie z zaleceniami. Niecałe 2 lata temu zmieniłam pracę na taką w której okres po prostu bardzo przeszkadza. Muszę być ubrana na biało , podpaski odpadają bo się po prostu odznaczają pod ubraniem, tampon mógłby być ale bym musiała latać do łazienki co 2-3 godziny aby go zmienić a nie mam takiej możliwści. Moje miesiączki są dość bolesne i obfite. No i tak jakoś wyszło, że że w ciągu tych dwóch lat miałam okres może 3 razy, tylko dlatego, że akurat miałam wolne i mogłam być w domu. I tak się zastanawiam czym to może grozić?

Gość a gdzie się podziała twoja
bezpłodnością na pewno... No i może broda i wąsy ci urosną

Gość tym że jak odstawisz
to Ci sie bedzie dlużej cykl normowal - jak po Depo-Proverze - po tabsach branych standardowo normalizuje sie to srednio do 3 cykli, po Depo-Proverze ok. pół roku. przy takim ciągłym braniu piguł bedzie to wyglądało podobnie. z całym urokiem "objawów odstawienia". bezplodnoscia na pewno NIE, wąsami i broda tez nie :)

Gość bjhgierfi
Dzięki za normalną odpowiedź ;) Po prostu nie mogę inaczej, taka praca, nie mam wyboru jeśli nie chce trafić do loży bezrobotnych.