Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sopello

Zwiazek

Polecane posty

Gość Sopello

Witam wszystkich Moi drodzy, nie jestem "starym wyjadaczem" mam zaledwe 17 lat ale wszyscy daj mi wiele wiecej;P 3 miesiace temu Kasia bo tak miala naimie moja dziewczyna zerwala zemna bo czula sie niedoceniona. O czym dobrze wiedzialem a nie potrafilem tego zmienic z racji braku czasu i licznych fuch ktore pelnie w szkolem radzie mlodocianej radzie miasta itp. Gdy ze mna zrywala a dzialo sie to kilkanascie razy w przeciagu ostatniego pol romku zwiazku zawsze sie dogadywalismy i wracalismy do siebie. Bylismy ze soba 1,5 roku i byl to bardzo ciekawy czas, razem przezylismy wiele pierwszych razow( swoja droga jestem romantykiem) naprawde ja kocham i wiem ze ona tez niepotrafila bezemnie zyc waly wolny czas spedzalismy razem. Gdy zerwala ze mna nie bralem tego do siebie i dalej zachowywalem sie jakbysmy byli para. Abym sie otrzebil zaczela pokazywac sie i jakims chlopakiem i twierdzic ze z nim chodzi lecz ja wiedzialem ze bhlo to szyte grubymi nicmi i nic to nie znaczy( wy chodze z zalozenia ze jezeli ktos boi sie zlapac druga osobe za reke albo przytulic to nie sa para). Wczoraj z racji swiat zlozylem jej zyczenia telefonicznie, chwile porozmawialismy, pozdrowilem jej rodzicow, dziadkow, cala rodzinke ktora poznale. Na koniec przeprosilem ja ze jej w pewien sposob unikam w szkole ( chodzimy do tego samego LO) i powiedzialem ze pomimo uplywu czasu nie moge przestac jej kochac. Uslyszalem odpowiedz ze dawno o tym wszystkim nie myslala... Sadze ze dalem jej do zrozumienia ze ja kocham. Rozmowa sie skonczyla, pa pa i rozlaczylismy telefon. Chce aby do mnie wrocila i jestem wmstanie zrobic naprawde wiele. Czy powinem wyslac jej jakiegos sms'a aby pobudzic ja do myslenia chocby "dobranoc;*" albo cos innego koledzy i kolezanki z forum pomożcie w niedoli