Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuzNieMamSily:((((

Właśnie kończę 2letni związek...

Polecane posty

Po prostu mam dość, wybaczyłam 2 zdrady, nie takie fizycznie, ale takie psychiczne, ciągle mnie okłamywał, oszukiwał, a ja głupia i naiwna się dawałam, a jak już się o czymś dowiedziałam to wybaczyłam, ale nie, nie, rzadko kiedy błagał o przebaczenie, zawsze tak to okręcił, że wyszedł na niewinnego :( Pora to zakończyć, jest aktualnie za granicą, o 17 stwierdził , że idzie spać i mam nie być zła. Powiedziałam żeby szedł w takim razie. Wierzyć mi się nie chce, że poszedł spać, pewnie się dobrze bawi, a ja teraz siedzę tu sama i rozmyślam... Doszłam więc do wniosku , że to nie ma sensu, żebym go sobie odpuściła, po co ja mam się męczyć... Chyba mu już nie ufam, skoro nie wierzę , że poszedł spać, a bez zaufania związek nie ma sensu, bo zaufanie to jedna z podstaw związku. Byliśmy razem ponad 2 lata. Napiszę mu sms-a, wiem że to poniżej poziomu, ale nie mam niestety innej możliwości:( Macie jakieś propozycje , jak mu to napisać?

Gość yy... no a więc
"dziękuję za wspólnie spędzone dwa lata, żegnam"

Tylko tyle? Po takim czasie? Nie jest to aż tak długo, no ale jednak, nie 2 czy 3 miesiące... :/ Jak zwykle objawia się u mnie brak odwagi... :

idę zrobić kupę

zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

PODSZYWACZOM DZIĘKUJĘ!

kocham podszywy ale ten o paszporcie jest slabiutki. a moze jednak wybierz zerwanie przez telefon, albo chcociaz mejla? w smsie nie dasz rady napisac dlaczego zrywasz...

Związek na odległośc mentalną i fizyczna jest chory!!! Zacznij zdrowieć i sms jest w tym przypadku równie dobry do zerwania jak każda inna forma ale ty jeszcze masz jakieś ale...Siedzisz w tym po uszy to wyjdź z gówna, bo tak to trzeba nazwać. Nie ma litości i taka prawda. Koniec schizy i bajki. Zaczynaj odwyk

Gość JuzNieMamSiIy:((((
koniecznie musze się nawalić i potarmosić pieroga nowym blenderem, który znalazłam pod choinką

trzeba się jakos logowac, czy coś, żeby byc na czarno? raz jestem raz nie...

a gówno was obchodzą randki. odpowiadajcie szybciej, bo mój stary już drze mordę z łazienki, że czeka na mnie w wannie

Również uważam że związek na odległość nie ma szans na dłuższą metę... Ale on jest tak około miesiąc dopiero i niedługo wraca... Więc to nie jest wirtualna znajomość...

no jesli uwazasz ze dobrze robisz, to po co pytasz? dla mnie zrywanie przez smsa jest nie w porzadku, chyba ze jest konkretna sytuacja - np jakbym sie dowiedziala o zdradzie to pewnie nie chcialabym z nim gadac tylko wyslalabym smsa. tym bardziej ze ty mu wyslesz smsa, on odp ze o co ci chodzi, zacznie sie wypierac i bronic, i bedziecie tak zapewne caly dzien smsowac. no ale rob jak uwazasz, nie wiem w koncu jak wyglada wasz zwiazek. a co chcesz mu napisac?

ale Cie okłamuje!, i niby śpi, żebyś mu zadku nie zawracała, weź się szanuj, napisz mu żegnam i nara!

mam taki rodzinny zwyczaj, że zawsze na święta kąpiemy się całą rodziną w jednej wannie i komentujemy co komu gdzie urosło. w tym roku rozrosła mi się łechtaczka i trochę się wstydzę tam iść

Gość qwertuś1231
Hej. Daj spokój z smsem... to niedojrzałe. Skończ z tym ale z klasą. Jeśli jest za granicą, poczekaj do jutra i zadzwoń skoro nie ma innej możliwości. A tak.. nie pisz, nie odzywaj się.. bo po co robić z siebie dziecko?

Gość ssjsjska
skoro masz wewnętrzne przeczucie, że zerwanie to najlepszy pomysł, to to zrób, kobieca intuicja rzadko się myli. napisz mu smsa, jeśli będzie chciał wiedzieć o co chodzi, to zadzwoni. Napisz, że dziękujesz mu za wspólny czas, ale formuła waszego związku się wyczerpała i nie czujesz się w nim spełniona. nie analizuj dlaczego i po co, bo znów Ci wmówi, że to nie jego wina. skoro uważasz, że Wasz związek to fikcja, to to skończ i już. wyobraź sobie siebie i jego za 10 lat, uważasz, że będziesz z nim wtedy szczęśliwa? bądź dzielna :)

zabrał mnie kiedyś na randkę na nowy cmentarz, bo tam są świeże kwiaty i wyciągał mi je z wieńców pogrzebowych. to było nawet miłe :)

Plastusiowa Nie mam innej możliwości gdybym miała to na pewno bym inaczej to zakończyła... Napiszę mu, że to nie ma sensu, żeby dał sobie spokój. Niech się bawi dobrze i cześć.

ja w sumie też mam pewnego czarnoskórego na oku, który ma pewnie większą pałkę od niego

Kurcze, bo to nie jest tak, że ja czuję się niespełniona... Będąc z Nim czuję się świetnie, naprawdę potrafimy się dogadać, czuję się szczęśliwa... Te zdrady niby były na początku związku, ale jednak zapadło mi to w pamięć... Jest mi z Nim świetnie, ale w takich chwilach jak ta po prostu moja wiara w Jego słowa jest bardzo ograniczona... Nie chcę zrobić czegoś, czego potem będę żałować:(

Gość ssjsjska
nie rób z siebie ofiary :) skoro uważasz że nie będziesz z nim szczęśliwa to mu to napisz. o swoim braku siły to nie pisz, on nie musi wiedzieć w jakim jesteś stanie.

Gość łłokietka
no to zrob.

Logicznie rzecz biorąc ; Zakręci, obieca, ściemni troszeczkę ... I będzie (chwilowo) najcudowniejszy na świecie, na którego to żadna nie będzie miała prawa powiedzieć złego słowa (a jak taka się znajdzie, to znaczy że jest dz***ą)

jakaś dziwka zaczerniła mi nicka, kiedy byłam zrobić kupę