Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuzNieMamSily:((((

Właśnie kończę 2letni związek...

Polecane posty

A nie lepiej będzie spotkać się po jego przyjeździe i wtedy mu wywalić prosto w oczy wszystko co Ci leży na sercu? Smsy rzeczywiście nie są zbyt dojrzałe, poza tym pewnie pojawią się jakieś niedomówienia, przez które ten jeden 'zrywający' sms zamieni się w rzekę kolejnych. Myślę, że prawdziwą klasę okażesz spotykając się (o ile na tym Ci zależy).

Nie robię z siebie ofiary... Po prostu mam teraz takie dni, że żyć mi się odechciewa... Spędzam święta sama, mam cholernie zepsuty humor i może stąd te rozkminki... Ale sam mi dał powód...

Smutno mi jak widzę ludzi w telewizorze, a on jest daleko i ja nie wiem co robi i o kim myśli. Ale jeśli nie myśli o mnie to powinnam z nim zerwac, bo ja o nim myslę non stop i to jest zdrada, że on mysli o innych. Chyba mu napiszę mejla że to koniec bo nie wytrzymam :(

Gość makamsa
zerwij i już. nikt nie idzie spać o 17:00 w okresie świąt, nie znam takiej osoby spośród moich znajomych. wręcz przeciwnie - każdy wychodzi z domu, spotyka się ze sobą, bawi. Albo siedzi w rodzinnym gronie, leniuchując i rozmawiając z bliskimi. nie daj sobie wkręcić głupot, masz 5 lat?

Również uważam, że kończenie związku przez sms-a jest poniżej wszelkiej godności, ale tak jak wspominałam nie mam innej możliwości... Czyli radzicie, abym poczekała aż wróci i na spotkaniu mu wszystko wygarnęła prosto w twarz? Także o tym myślałam, ale do tego czasu mam udawać, że jest wszystko ok? Czy jak? :/

"A może po prostu boję się, ze on się w ogóle tym nie przejmie, odpuści sobie?" Odpuści sobie Ciebie? A nie o to chodzi przy rozstaniu, aby dwoje ludzi odpuściło sobie siebie nawzajem i zaczęło żyć własnym życiem? Czy Ty jesteś pewna tego co chcesz zrobić czy jest to raczej impuls wywołany Twoimi podejrzeniami związanymi z tym co on aktualnie robi? Jeśli to drugie, to odpuść sobie zaczynanie tematu, pewnie jutro zaczniesz się płaszczyć i przepraszać, że wątpiłaś.

Gość co to sa klapki kubota
ja myśle że koniec przez sms jest bardzo na miejscu skoro cie okłamuje to po co chcesz to zakończyć na poziomie...??

Nigdy nie przepraszałam i nie płaszczyłam się przed Nim jeśli wiedziałam, że nic nie zawiniłam. Ale chyba po części masz rację, takie myśli są chyba wywołane pod wpływem impulsu... ;/