Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

just_a_little_girl

samotna :(

Polecane posty

Gość diabelski uśmiech
a mogą mieć rację?

Z moich chłodnych wyliczeń wynika, że już nic na nich nie poradzisz! Takie słuchaj głosu serca i nie przejmuj się gnębieniem :D Wesołych Świąt :D

Gość Prawiczek_power
a chciałabyś prawiczka ? :P

Gość Prawiczek_power
oki to jestem skąd jesteś ? :P

ale chcesz kogoś znaleźć ze względu na rodziców czy na siebie ? ja mam podobnie czasem tak mam że brak tej drugiej osoby, chciałoby się do kogoś przytulić ale nic na siłę, może wiek tu też odgrywa rolę , nie wiem ile masz lat może już powoli pora na Ciebie, ja jestem jeszcze młody więc dlatego tak na to patrzę

Gość lalalalalaj
noo to najwazniejsze zeby Cie kochał...facet mnie zostawil ,a moja matka uwaza ze to moja wina bo go polubila i nie przegadasz ze to jego wina byla a na poczatku jakos nie byla do niego przekonana i tak zle i tak nie dobrze ehh rodzicee...;///(ale dobrze ze sa) my zawsze bedziemy miec inne zdanie...

aż mi ulżyło że nie jestem sama w tych sprawach.. a co do toksycznych rodzicow.. tak wiem są tacy ale ja mam narazie 19 lat.. matura w tym roku.. :/ chciclabym bardzo sie juz wyprowadzic ale gdzie.. za co bede życ.. ale staram sie nie patrzeć na ich komentarze co do moich chłopaków bądz tez ich braku :( ale i tak cięzko :(

Gość Prawiczek_power
to skąd jesteś może spotkamy sie na kawie ?

do "king-julian" oczywiscie że ze względu na siebie . Pragnę kogos mieć teraz bo brak mi oparcia,pomocy w ciezkich chwilach ... :/ poprostu bez miłosci sie czuje nieprzydatna.. taka bardzo niepotrzebna .

Gość Prawiczek_power
o kurde to daleko :P

do" lalalalalaj" współczuje ci bardzo bo widzisz u mnie jest podobnie że moja matka wypomina mi dlaczego z ostatnim chłopakiem zerwałam.. a mówiłam jej ze mnie zdradził ;] a ona wmawia że go nie upilnowałam .. głupota czyż nie ?

To widze że wiek prawie taki sam, właśnie ze względu na siebie dlatego jesli kogoś potrzebujesz to poszukaj tej drugiej połówki, sama do Ciebie raczej nie przyjdzie

Gość Prawiczek_power
z Gdańska :)

O to blisko jesteś Just...ale...obawiam się,że sie uprzedzisz, bo jestem nieco starszy a wy kobiety zawsze praiwe macie potem dodatkowe wymagania, że nie tylko zakochanie ale wiek i masa innych wymagań

Gość lalalalalaj
dokładnie rodzice nas nie rozumieja ,i tez chcialabym sie wyprowadzic ale wlasnie za co bede zyla w dodatku ja taty nie mam tylo ojczyma ktorego nie lubie i jest ciezko bo czesto sa klotnie w wielu rzeczach jest nam trudno sie dogadac:/

do "king-julian" to oczywiste,że sama nie przyjdzie.Ale zauwazylam że lepią sie do mnie tylko faceci ktorzy chcą tylko jednego... :/ nie poznałąm ostatnio żadnego pożadnego faceta.. a do koscioła za takimi chodzic nie bede ;]

NIe szukaj swojej siły w facecie! Jeśli będziesz budowała poczucie swojej wartości na facecie, byciu w związku etc, nigdy nie będziesz szczęśliwa. Co więcej, możesz skończyć jako żona skończonego idioty, gbura i pijaka. Męzczyzna ma byc Twoim oparciem, ale musisz też dać sobie radę bez niego ;)

to ja nie wiem na kogo Ty trafiasz lub w jakim otoczeniu żyjesz, znasz jakiegoś Twoim zdaniem porządnego ? to podbijaj do niego skoro wiesz że sama miłość nie przyjdzie

+do "prawdziwy kot" a ty kotku skąd jestes :) i ile masz lat ? niestety tak jest że wiek odgrywa dośc duza rolę ale to też jest zaleznę od róznych czynnikow :)