Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

just_a_little_girl

samotna :(

Polecane posty

do lalalalalaj :) wogóle nas nie rozumieją patrzą tylko narzeczy materialne i żeby im było dobrze.. egoisci :/ ajjj powiem ci że mój tata to juz wart litości :/ takie bajki wymysla na mój temat:(

do tyrrael masz racje :0 ale napewno wiesz że człowiek potrzebuje drugiej osoby zeby poporstu kochac i byc kochanym:) ja jestem silna i daje sobie sama rade ale potrzebuje miłosci:)

do king-julian jest duzo porządnych chłopakow no ale ja nie chce jakiegos niedorajdy ... a czesto trafiam albo na jakiegos totalnego zboka.. albo na synka mamusi :/

Jeśli chcesz kochac to koncentruj sie na tym i na żadnych innych kryteriach...Cae szczęście, że jesteś też niegrzeczna:)

kotku :) staram sie koncentrować na miłosci.. ale jakos miłosc mnie nie odwiedza ...:( :) myślę że kazda dziewczyna czy tez kobieta powinna być niegrzeczna (w pewnych sprawach) dla swojego faceta :P

Gość lalalalalaj
no masz racje fajnie jest miec kogos zeby moc np sie do kogos przytulic pocalowac i czuc ze ktos Cie kocha,np miec do kogo uciec od tego wszystkiego..ehhh

Prawda Just...:) Niestety miłośc ma też swoje wymagania i podejrzewam, ze nie spodobałbym Ci się, choc jestem naprawdę niezły...Do wakacji niestety daleko...ale kto wie? :)