Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamarijaa

zonaty i dzieciaty facet otwarcie mowi ze ma na mnie ochote

Polecane posty

Gość matacz ,,,....
mam szczescie , ze nie trafilem na ciebie ? a dlaczego , bo co ? Co bys mogla zrobic ? pomyslmy ... odejsc ! prosze bardzo ja nkogo na siłe przy sobie nie trzymam .

Gość ,.,.,
Co było i nie jest...🖐️ Ja tu mówię o pewnej higienie :D Poprostu obrzydza mnie to. Jeśli Ty i żona to akceptujecie - OK, ważne, że nikt nie robi nikomu krzywdy. BOBOAA...według Ciebie życie kończy się na ślubie? czy jakby Twój partner np: zaniedbał się, śmierdział, zaczął pić i nie miał do Ciebie szacunku to nie zaczełabyś myśleć o zdradzie? O zostawieniu go? Ok, w pewnym miejscu się rozumiemy, nie akceptujemy krzywdzenia drugiego człowieka, ale tkwić przy kimś na siłę? I dziecko nie jest tu żadnym argumentem - płacisz alimenty, spotykasz się z małym, ale między nami nic nie ma. Niestety większość kobiet tak nie myśli...

Gość BOBOAA
pierdolisz jak potłuczony matacz... powinna ci pewnie jeszcze powiedzieć, że może dostać paraliżu, udaru, chorób tarczycy albo zaczać zażywać leki po których się masakrycznie tyje.../??? To co ty robisz to twoja DECYZJA i jakby mi facet podjął taką DECYZJĘ w trakcie małżeństwa to szybko by mu sie realia pozmieniały. To TY OKŁAMAŁEŚ ŻONĘ slubując jej wiernośc ,a teraz cwaniakujesz. dziwkarz i tyle :P

Gość BOBOAA
czy jakby Twój partner np: zaniedbał się, śmierdział, zaczął pić i nie miał do Ciebie szacunku to nie zaczełabyś myśleć o zdradzie? O zostawieniu go? I DLA CIEBIE ZOSTAWIĆ KOCOŚ I ZDRADZAĆ KOGOŚ TO SĄ SYNONIMY????? no to gratuluję :O

Gość matacz ,,,....
nie dostała paralizu - wybiegasz za daleko kochana po drugie głodny nie zrozumie sytego jak sie mówi . Trudno pisac takie rzeczy na forum , dyskusja w realu była by lepszą . Zmierzam do tego , co jesli sex jest dla ciebie niezmiernie waznym - potrafisz z niego zrezygnowac (prosze nie odniesc jednak wrazenia , ze u mnie tak jest i ze to brak sexu jest powodem mojej zdady , bo to mylne zalozenie bedzie ) ja np majac taką zone , a dotkniety np. impotenctwem pozwalam zonie na posiadania kochanka - Ty jak sadze nie - tu sie roznimy ! dlatego nie mozesz mnie zrozumiec i krytykujesz .

Gość matacz ,,,....
to ze zdradzam zonę nie oznacza ze nie jest moim przyjacielem i ze stała sie dla mnie obojetna ! dalej o nią dbam , uwazam ze niczego mi nie brakuje jako temu dobremu mezowi , jedyną moją wada jest moja niewiernosc ! jedyną !

Gość matacz ,,,....
boboaa odpowiedz na pytanie kolegi

Gość BOBOAA
to co krytykuję kolego to przede wszystkim poidejście: zycie jest krótkie trzeba je wykozystac na maxa , tyle , ze miej glowe na karku tak by nikt sie nie dowiedzial , a jesli nawewt by cie zazynali nigdy sie nie przyznaj ! co ci pozostaje w zyciu oprócz przyjemnosci ? nic Wybacz, miałkie to, niehonorowe i płytkie.. a teraz dorabiasz do tego ideologię? :O

Gość JA TEZ TAAAK MAM
matacz,a nie chcialbys odejsc od zony ? Wygodniej by ci bylo przeciez...Kochasz ja?

Gość matacz ,,,....
[zgłoś do usunięcia] jakby mi facet podjął taką DECYZJĘ w trakcie małżeństwa to szybko by mu sie realia pozmieniały. ---------------------------- tak , a tak konkretnie to co masz na mysli ? napiszesz ?

Matacz! To znaczy ty mysz kochanke! o ktorej poiformowales zone, i tak sobie zyjecie w blogiej milosci we troje? czy ja zle zrozumialam?

Gość matacz ,,,....
JA TEZ TAAAK MAM matacz,a nie chcialbys odejsc od zony ? Wygodniej by ci bylo przeciez...Kochasz ja? --------------------------- nie ! tak kocham .

Gość xmxmxmxmx
BOBOAA ..., masz parszywy charakter, a wykłócanie się na farach jest Twoją pasją. Znam Cię ze stylu wypowiedzi.... Co Cię kuźwa obchodzi czyjaś dupa, kogo interesują Twoje staroświeckie poglądy? Może popełniłaś juz swoje błędy, więc daj innym je popełnić, i nie zatruwaj innych swoim jadem.

Gość BOBOAA
matacz ,,,.... to ze zdradzam zonę nie oznacza ze nie jest moim przyjacielem i ze stała sie dla mnie obojetna ! dalej o nią dbam , uwazam ze niczego mi nie brakuje jako temu dobremu mezowi , jedyną moją wada jest moja niewiernosc ! jedyną ! :D, :D, :D, :D, :D, :D, :D Od powietrza, głogu ognia i PRZYJACIÓŁ pokroju matacza zachowaj nas Panie :P

Gość jhvhgfchfjknmjk
zwykla szmata, ochopte mlozna miec ale pizde trzymac dla swojego faceta a nie ruchac sie na bokach

Gość ,.,.,
I DLA CIEBIE ZOSTAWIĆ KOCOŚ I ZDRADZAĆ KOGOŚ TO SĄ SYNONIMY????? no to gratuluję Może faktycznie źle to ujełam, chodziło mi tylko o to, że zarzucasz mataczowi że PRZYSIĘGAŁ WIERNOŚĆ . Czasem poprostu dana osoba zmienia się tak, że nie sposób być z nią na zawsze. Pojawia się ochota na zdradę, na koniec związku. Matacz pisał, że przyznał się. No i ok, to była ich wspólna decyzja żeby ciągnąć dalej ten chory "związek" gdzie wierności nie ma...Nie mogłabym być na miejscu tej kobiety, ale chociaż ona o wszystkim wie 🖐️ I jak tu go potępiać za tę niewierność jeśli kobieta decyduję się świadomie w tym tkwić? :O

Gość matacz ,,,....
offerma nie przypisuj sobie k**wo szlachetności bo to nie ty "pozwalasz żonie na posiadanie kochanka" tylko jesteś ścierwem kierowanym wyłącznie popędami kutasa dla którego prawość, uczciwość ani własne słowo nic nie znaczy gdy pojawia się okazja żeby poruchać. -------------------------- moja zona moze robic co chce ! to po pierwsze , po drugie , moje posiadanie kochanki nie wynika z barku sexu z zoną , tu regularnie sie kochamy ! wiec jak sam widzisz - bredzisz , a mówiac delikatniej czynisz zalozenia ktore nie mają racji bytu

Gość BOBOAA
xmxmxmxmx wróżka? :D zajmij sie sobą, a nie moim charakterem i pasjami, zdrowsze będzie dla ciebie... zwłaszcza, że NIC O MNIE NIE WIESZ

Gość BOBOAA
moja zona moze robic co chce ! to po pierwsze , po drugie , moje posiadanie kochanki nie wynika z barku sexu z zoną , tu regularnie sie kochamy ! wiec jak sam widzisz - bredzisz , a mówiac delikatniej czynisz zalozenia ktore nie mają racji bytu :D, :D, :D, :D Czekaj, bo nie nadążam: bzykasz się z zoną i kochanką na przemian i ONE OBIE O TYM WIEDZĄ????

Gość matacz ,,,....
BOBOAA Od powietrza, głogu ognia i PRZYJACIÓŁ pokroju matacza zachowaj nas Panie ------------------------- ty masz problem z odpowiadaniem na pytania kierowane do ciebie ...? Dlaczego nie chcialas by miec we mnie przyjaciela , mozesz , potrafisz to opisać ?

Gość matacz ,,,....
tak - co cie dziwi ! wiedzą dlaczego mam kogokolwiek okłamywać - to nie lezy w mojej naturze .

Gość xmxmxmxmx
"BOBOAA xmxmxmxmx wróżka? zajmij sie sobą, a nie moim charakterem i pasjami, zdrowsze będzie dla ciebie... zwłaszcza, że NIC O MNIE NIE WIESZ" Zalecam dokładnie to samo Tobie, " ZAJMIJ SIE SOBĄ" 🖐️

Gość tyyjssssssssssssssssssssss
wiec nie kapuje,czemu masz kochanke,skoro kochasz sie regularnie z zona? Brakuje Ci czegos ? Jesli tak,to czego? Ps. Nie potepiam zdrady :-)

Gość matacz ,,,....
stereotyp jest taki , ze jak sie ma kochankę , to na 100% brakuje sexu ... to bzdura ! moze i tak bywa czesto , ale to nie jest regułą ! Pomysl - a odpowiedzi oczekiwac ode mnie nie bedziesz . To proste !

Gość BOBOAA
dlaczego ja nie chciałbym? Ależ to proste. Ktoś kto cię zdradza jest kiepskim materiałem na przyjaciela. Ktoś któ w trakcie małżeństwa znajdyje sobie "tą trzecią" sypiając na zmianę w moim i cudzym łóżku mnie po prostu brzydzi. A któś kto promuje zasady: ze miej glowe na karku tak by nikt sie nie dowiedzial , a jesli nawewt by cie zazynali nigdy sie nie przyznaj nie jest godzien zaufania, na którym opiera się każda przyjaźń

Gość matacz ,,,....
to do mnie ? wiesz twój post miał by racje bytu , gdybym sie tycm chełpił , ale ja tylko pisze jak jest , reszte dopisujecie sobie sami !

Gość BOBOAA
xmxmxmxmx twoje zalecenia zachowaj dla siebie. Ja twoich zaleceń nie potrzebuję i naprawdę dynda mi co o mnie myślisz...🖐️

Gość matacz ,,,....
boboaa zapominasz o jednym , ze przyjazn musi działac w obie strony , wtedy zachodzi . Bedziesz przyjacielem dla mnie , ja bede dla ciebie ! proste , czy wyjasnic cos szerzej

Gość kolejna naiwna cipka
Faceci duzo mówią,zeby dostać to czego chcą,często i gęsto mija się to z prawdą.Wpadka,niekochana żona,mógłby wymyśleć coś innego.Pobzyka cię i odejdzie:D

Gość BOBOAA
boboaa zapominasz o jednym , ze przyjazn musi działac w obie strony , wtedy zachodzi . Bedziesz przyjacielem dla mnie , ja bede dla ciebie ! proste , czy wyjasnic cos szerzej wyjaśnij szerzej proszę