Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamarijaa

zonaty i dzieciaty facet otwarcie mowi ze ma na mnie ochote

Polecane posty

Co mnie tak dziwi? No moze to ze wiedzac ze moj maz ma kochanke...i chcialby sie ze mna kochac ! napewno bym go obrzygala......masz jak w banku...ale mam to gdzies ! wisza mi takie typki twojego pokroju ha ha.... blysnal na forum.... ha ha ha....

Gość matacz ,,,....
wiesz mnie brzydzą ludzie co pracują za minimum ustalone , dlaczego? choc brzydzą to za duze słowo - bo nie reprezentują sobą nic ! są niczym zwierzeta w cyrku ktore za wykonany numer dostają cukierka - tu owa wypłata około 1200zł netto , Na nic wiecej cie nie stac ? (ciebie ktory tak wlasnie pracujesz ) nie koniecznie osobowo tu bezposrednio piszę do ciebie ? rozumiesz ? ale kogo to obchodzi ? nikogo - wiec ?

moze jakies porady na "wykorzystal"pomozcie nie no szok daj se z nim spokoj..jak dla mnie smierdzi na odlegosc

Gość całkowicie czarny kot
do autorki: trzymaj się w życiu zasad... czasem nie warto robić świństwa tylko dla ochoty przelecenia kogoś :-)

Gość ,.,.,
Ja pierdzielę, to, że ludzie bawią się w trójkąty, czworokąty w łóżku jakoś Was tak nie oburza. Oni bawią się w trójkąt w życiu 🖐️ Ważne że nikt nikogo nie okłamuje, bo np. post założycielki topiku, aż razi dziecięca naiwnością.

Gość matacz ,,,....
nie wiem co to przyjazn ? to moze mi wyjasnisz ? bo przyjazn polega i zachodzi wtedy kiedy ty mnie to ja tobie i nic inaczej , nie gloryfikujcie tu czegos co nie istnieje ! bezinteresownosc nie istnieje nigdzie ! tylko w miłosci ! w przyjazni napewno nie ! nigdy ktos nie bedzie twoim przyjacielem jak w razie czego na ciebie liczyc nie moze - bedzie tylko znajomym - kolega

A do autorki powiem tylko tyle! Jestes glupia i naiwna, kazdy facet ktory chce przeleciec inna babe, bedzie wciskal jej taki kit; zona go nie rozumie ,dziecko z wpadki,Mysli tylko o tobie, i setki podobnych tekstow....mysl kobieto, mysl!!! bo zapewniam cie ze jak cie zaliczy to grzecznie pojdzie do zony i dzieci..nie predzej to pozniej...zal mi cie tepy sztuko!!!

Gość matacz ,,,....
tyle , ze dzis byle kto zwie byle kogo (tu przesadzam specjalnie) przyjacielem

Gość tyyjssssssssssssssssssssss
Alez sie czepiacie matacza.... Nie wiem w sumie czemu. Sama jestem kochanką zonatego,nie widze w tym niczego dziwnego. Takie jest życie,a te,które tak najezdzaja na owa rzeczywistośc,widocznie nie lubią znac prawdy.

Gość matacz ,,,....
kazdy czlowiek jest egoista i widac to na kazdym kroku . kazdy ciagnie w swoją stronę jak najwiecej .

Gość BOBOAA
matacz ,,,.... wiesz mnie brzydzą ludzie co pracują za minimum ustalone , dlaczego? choc brzydzą to za duze słowo - bo nie reprezentują sobą nic ! Dlaczego mnie to nie dziwi...Niejeden z tych wyrobników za minimum reprezentuje poziom którego ty NIGDY NIE DOSIĘGNIESZ! Bo brak ci człowieczeństwa po prostu :O

Gość BOBOAA
kazdy czlowiek jest egoista i widac to na kazdym kroku . kazdy ciagnie w swoją stronę jak najwiecej . W twiom środowisku z pewnością tak...

Gość całkowicie czarny kot
ludzie są jednak gorzcy i cyniczni... ale jak ktoś tak lubi iśc przez życie - wolna wola

Gość matacz ,,,....
oferma Tobie sie cos pokreciło , ja niczego nie próbuję !! tylko opisuje pewne zdarzenia i pisze co ja jako konkretny user tego forum mysle . Ty chcesz mi zabronic myslenia i pzrekazywania tego w formie pisemnej na papier ? w tym przypadku ekran monitora ? Co Cie tak boli ? moze zycie ? to moje zycie i mojej zony, i kochanki . Moze Ci sie to nie podobac , masz do tego prawo , tak jak mnie sie nie podobaja ludzie mało kreatywni siedzacy pod pregierzem pracodwaców . Ale skąd tyle w mą strosę bluzg ? uwazasz sie za lepszego to okaz to chociasz w formie pisemnej swych wypowiedzi .

Gość BOBOAA
Takie jest życie ,a te,które tak najezdzaja na owa rzeczywistośc,widocznie nie lubią znac prawdy. Ależ droga kurewko... życie jest takie jakie sobie zbudujemy. To, że wiem że jesteś dziwką jeszcze nie znaczy że cię za to pochwalę :P

Gość matacz ,,,....
mnie brak czlowieczenstwa ? i piszesz to ty ktora przed chwila zarzuciłaś komus , ze pisze cos nie znajac Ciebie ? Nie znasz mnie , a osadzasz brakiem człowieczenstwa , czy nie uwazasz , ze wybiegasz za daleko ? czym roznie sie od ciebie w tej kwesti ? kwesti czlowieczenstwa / co robisz Ty co cie czyni czlowiekiem ? a co ja ? mógłbym tu napisac to i owo co jzu na forum tym pisałem , ale ujdzie to znowu za chec wybielenia sie i usprawiedliwiania , a to mi nie potrzebne ! Brakiem czlowieczenstwa , moglas by mnie okreslic gdybym zone porzucił bez srodków do zycia , ale tak nie jest ! gdybym był wrednym kłamca i manupulatorem , a tak tez nie jest ! jestem egoistą - to fakt , pokaz mi kto nim nie jest ?

BOBOOA --- ja mam glęboko w pupce twoje pochwały żalosna,ograniczona isiotko... nIE WIEM CZY MASZ MĘŻA,ALE JEŚLI TAK,TO MAM NADZIEJĘ,ŻE CIĘ ZDRADZA TEN BIEDNY MĘŻCZYZNA.

Gość matacz ,,,....
offerma wyłącznie jeżeli jest k**wą taką jak ty, zdrajcą i kanalią. natomiast są na świecie również ludzie szlachetni dla których przyjaźń to nie handel wymienny a podłość i zdrada jest zachowaniem haniebnym. ------------------------------- ustalmy wiec kto staje sie naszym przyjacielem ... bo widze , ze masz z tym problem .... a wiec ktos kto znany jest nam lata , a jego zachowanie wzgledem nas jest zawsze nienaganne , mozemy liczyc na jego ewentualną pomoc jakąkolwiek . Do ktorego mozemy sie zwrócić ze wszystkim i zawsze dostaniemy pomoc ! to jest nasz przyjaciel , ale by sie stac jego przyjacielem musi istniec ta sama relacja , bo kiedy bedziemy my potrzebowac pomocy a jej nie dostaniemy mimo mozliwosci drugiej strony to nikt taki przyjacielem naszym nie bedzie , stanie sie tylko kolegą - wiec przyjazn jest handlem wymiennym jak najbardziej ! ja tobie ty mnie i nic inaczej ! nie bedziesz pomagał bez przerwy komus , kto tobie odmówi pomocy , a udzielic jej jest w stanie .

Gość BOBOAA
matacz, radzisz innym kłamstwo i manipulację - vide pierwszy twój post, tak więc te zagrywki są u ciebie na porządku dziennym. TO WŁASNIE ŚWIADCZY O BRAKU CZŁOWIECZEŃSTWA. Osadzasz ludzi po kwotach za jakie pracują, z czego można wywnioskować iż najwyższą wartością w twoim życiu jest ilość zer na koncie oraz tzw "zaradnoćś życiiowa" bez wnikania co kryje sie pod tym pojęciem TO TEŻ ŚWIADCZY O DALECE POZUNIĘTYM MATERIALIZMIE. Rozmieniasz na drobne pojęcia: miłość, przyjaźń, wierność w imię swojego egoizmu...

Gość BOBOAA
tyyjssssssssssssssssssssss BOBOOA --- ja mam glęboko w pupce twoje pochwały żalosna,ograniczona isiotko... nIE WIEM CZY MASZ MĘŻA,ALE JEŚLI TAK,TO MAM NADZIEJĘ,ŻE CIĘ ZDRADZA TEN BIEDNY MĘŻCZYZNA. Taak.. a ja tobie życzę gromadki dzieci wielce "nieograniczona" istoto.najlepiej z twoim żonatym kochasiem, Prawdziwego życia z obowiązkami i na własny rachunek. I przyznaję, że wspaniałomyślność twoich życzeń powaliła mnie na kolana :D

Gość matacz ,,,....
oczywiście że jestem od ciebie lepszy. to w ogóle nie ulega żadnej wątpliwości. i każde moje słowo o tym świadczy. wystarczy spojrzeć w jaki nieporadny sposób składasz słowa już o banalnej ortografii nie wspominając. ja znam takich ludzi jak ty. ograniczonych głąbów którzy dla poprawienia swojego poziomu życia muszą zdradzać, kłamać i kraść bo są za głupi żeby zarobić na życie uczciwie. to nie jest kreatywność. który każdego napotkanego człowieka ocenia w kategoriach "jak można go wykorzystać/okraść". rzygać mi się chce jak patrzę na takich jak ty. ----------------------------- to juz norma , ze gorszy zawsze sie uwazac bedzie za lepszego . Moja ortografia ? zobacz na swoje błedy - wytkne pare , przez "ż" stawiamy przecinek , konic zdania kropke stawiasz i zaczynasz zdanie od "i" zapominasz o przecinkach .... tyle ... ja ograniczony - w jakiej kwesti ? ja kłamie ? kogo okłamuje ? kradnę ? co , gdzie ? ja zarabiam na zycie nieuczciwie ? takich jak ja ... czyli jakich ? no daj upust swojej wyobrazni

Jesli kazda kochanka mialaby dzieci ze swoim kochankiem,to przegonilibyśmy Chińczykow co do zaludnienia :-D Ale pewnie,ty myslisz biedaczko,ze kochanki to sporadyczna potologia... A co tam,zyj sobie w tej blogiej nieswiadomosci :-D

Gość BOBOAA
ustalmy wiec kto staje sie naszym przyjacielem ... bo widze , ze masz z tym problem .... a wiec ktos kto znany jest nam lata , a jego zachowanie wzgledem nas jest zawsze nienaganne , mozemy liczyc na jego ewentualną pomoc jakąkolwiek . Do ktorego mozemy sie zwrócić ze wszystkim i zawsze dostaniemy pomoc ! interesujące możnaby rzec iż pSYNONIMEM SŁOWA PRZYJAŹŃ jest wyrażenie OTRZYMYWANIE POMOCY Wiesz, trochę ograniczona ta twoja definicja.

Gość matacz ,,,....
BOBOAA matacz, radzisz innym kłamstwo i manipulację - vide pierwszy twój post, tak więc te zagrywki są u ciebie na porządku dziennym. TO WŁASNIE ŚWIADCZY O BRAKU CZŁOWIECZEŃSTWA. Osadzasz ludzi po kwotach za jakie pracują, z czego można wywnioskować iż najwyższą wartością w twoim życiu jest ilość zer na koncie oraz tzw "zaradnoćś życiiowa" bez wnikania co kryje sie pod tym pojęciem TO TEŻ ŚWIADCZY O DALECE POZUNIĘTYM MATERIALIZMIE. Rozmieniasz na drobne pojęcia: miłość, przyjaźń, wierność w imię swojego egoizmu... ------------------------------------ jak pisalem trudno na forum pisac radze tak komus kto chce zaszalec , bo i tak to zrobi , co mysle to inna bajka ! nie bede pisal komus na forum , ze ma byc grzecznym , bo to nic nie da , ale jak juz napsakudzi , to nich to innego nie zaboli , w mysl zasady czego oczy nie widzą sercu nie zal . Tak osoadzam co kto ile jest wart , ale nie jako czlowiek w całosci , ale w kwesti umiejetnosci , albo lenistwa ... moja najwieksza wartoscia jest słoneczko miłosc , pieniadze zawsze sie da zarobic , a one szczescia nie dają nigdy ! powtarzam nigdy i pisze to jako ktos kto je ma ! nie jakies tam miliony , ale ma, ze styknie .

Gość BOBOAA
tyyjssssssssssssssssssssss nie, ja myślę, że ty kiedyś dobrniesz do wieku, że za kochankę cie będzie chciał tylko sparaliżowany ślepiec. Ciekawe jakie wtedy będziesz wyznawać wartości?

Gość matacz ,,,....
oferma to chociasz mi epemu wyjasnij kiedy zachodzi przyjaźń

Gość ertyu89o
skąd jesteś? Jakie województwo?? Chyba piszesz o moim chłopie ;]

Gość BOBOAA
matacz, czy ja mam rozumieć, że ty radzisz komuś brednie, których sam byś nie zrobił? :D, :D, :D,. :D A ta miłość która jest twoją wartością to miłość do żony czy kochanki?

Gość matacz ,,,....
dlaczwego chcesz ja ukierunkować ? oferma - dowiem sie co to ta przyjazn ? stac cie na napisanie tego , czy tylko na bluzgi