Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak on

Czy moge sie podobac jakiejkolwiek dziewczynie?

Polecane posty

Gość Chciałabym chciała....
184 to git :D ale nie chudnij :D mysle ze kobiety lubia takich mezczyzn...postawnych.

Gość chce byc jak kaska figura
np. ja znam chłopaka który ma jakies 170cm nie wiecej i jest przy kości. Ma wielkie powodzenie u kobiet, bo jest po prostu cudny z charakteru- potrafi pogadac na kazdy temat, ma wiele pasji, jest bardzo interesującym człowiekiem. Zawsze jest usmiechniety, poaz tym wielkie wrażenie na kobietach robi jego kultura - traktuje kazda kobiete jak księżniczkę.

inne ciuchy (zrezygnuj z paskow- w paskach wygladasz jak gimnazjalista, wywal jasne spodnie) zmien oprawki okularow, i ewentualnie zrzuc pare kilo (ale nie 20!)

wygladasz na takiego grzecznego chlopczyka--wrecz bym powiedzial troche lalusiowatego

Jest ok , jak już ktoś napisał jasne spodnie ci nie pasują i sweterki w poziome paski też. Zmień styl ubioru i będzie dobrze.

Gość a ty nie masz na imię
Piotrek?

Gość a ty nie masz na imię
Bo jesteś tak podobny do jednej koleżanki z Dąbrowy Górniczej,że myslałam,że jestes jej bratem.

Gość Kotek 72
Jak ty zaczniesz zaliczać panienki , to ja zacznę wierzyć w cuda ,jak masz fiutka min: 20 cm , to już masz 90 procent szans