Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko za szybko

myslalam ze to wielka milosc...a..teraz nie wiem co robic..

Polecane posty

Gość wszystko za szybko

znamy sie 2 miesiace...intynsywne 2 miesiace spotykalismy sie codzinnie po pracy i ciagle bylo nam malo wracalam do domu o 6 by sie ogarnac i znow isc do pracy..wydawalo mi sie ze to magia...tyle rozmow tych samych spojrzen na swiat..wyjechalismy na tydzien w cieple kraje..nie wiem czar prysl..nie wiem czy udawal czy nie..ale nagle zdal mi sie gburem..nie radzil sobie z niczym z czymkolwiek do zalatwienia..czasami bylo mi wstyd ...za niego..do tego sie przespalismy i bylo tak ze chcialo mi sie plakac jak by sobie konia we mnie walil..czuje sie najgorzej...a kiedy zachorowalam wogole sie mna nie przejmowal tam..bylam zana na siebie..jak zerwac z nim kontakt?

Gość diabelski uśmiech
trzeba było nie zaczynać ale wy zawsze niestety dajecie się nabrać na sztuczki idiotów

Gość wszystko za szybko
ja naprawde mysalalam ze to to..ale co teraz z grzecznosci mam z nim spedzac sylwestra..przeciez nie moge tego dluzej ciagnac..on straszy mnie ze ie zabije jak go zoastawie..czuje sie psychicznie wykonczona

Gość diabelski uśmiech
nie poznałaś wariata? masz kobiecą intuicję i ona powinna była Ci pomóc z tego co wiem wielu kobietom pomogła weź uciekaj od idioty jak najdalej i uciekaj od bycia z kimś z litości jak nie umie żyć z kobietą to będzie żył sam

Gość erewrwrewr
po prostu zbyt często się spotykaliście na początku. robiliście wszystko razem na wariata jak to się mówi a to nie było dobre. w końcu w krótkim czasie się wypaliliście oboje.