Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deska22

wykorzystal

Polecane posty

Bylam z kumpela na domowce no i wszystko sie zaczelo przyjechalo 4 kumpli i 2 panieny jeszcze no i pilismy..co w tym jeden mial za mna chec myslalam ze naprawde mu na mnie zalezalo ciagle do mnie pisal itd itp. byla fajna zabawa poczym wszyscy mielismy spac na tej domowce ale te 2 panny poszly na druga impre. a ja z kolezanka z nimi zostalismy no i poszlismy spac. 2 spalo w jednym pokoju a ja z tym chlopakiem co do mnie pisal poszlismy spac na druge lozko ale tylko spac i nic wiecej nie mialo byc, kumpela z drugim kolega tez poszli spac co prawda ona nie byla pijana wszystko pamieta.Myslala ze temu chlopakowi tez troche na niej zalezy..no ale spalismy do czasu.. chlopaki zaczeli sie dobierac ale ja i kumpela definitywnie odmowilismy to zaczeli nas calowac i obmacywac do czsu po czum jeden z nich wstal i podszedl do drugiego ze nie chciala dac i ten na to to samo i wstali zawolali jeszcze tamtych dwoch bo tamci spali i obrazeni wyszli..jeszcze rzucili tekst nie bylo bzykania to jedziemy..pomozcie czujemy sie jak ku**y chodz do niczego nie doszlo..pomozcie

Gość volga_jasnowidzaaa
ci koledzy nie byli by juz moimi kolegami ile macie lat zajezdza ciezka patologia:O

ale my ich lubilismy sylwek razem mial byc i wswzystko przeminelo.. nie wiemy co zrobic chcemy sie jakos na nich odegrac bo potraktowali nas jak ku**wki..jak nie ma bzykania to do domu a predzej dawali nam takie znaki jak im na nas zalezy..i co teraz?? kto ma jakis pomysl zeby sie odegrac?? mamy po 17lat

ale my ich lubilismy sylwek razem mial byc i wswzystko przeminelo.. nie wiemy co zrobic chcemy sie jakos na nich odegrac bo potraktowali nas jak ku**wki..jak nie ma bzykania to do domu a predzej dawali nam takie znaki jak im na nas zalezy..i co teraz?? kto ma jakis pomysl zeby sie odegrac?? mamy po 17lat

Gość Mała misia:)
Skoro tak postapili to nie warto z nim isc na tego sylwestra bo zachwoli sie jak skonczone dupki:) dajcie sobie dziewczyny z nimi spokoj..mozecie byc z siebie dumne bo zrobiscie wszytsko w porzadku to oni powinni czuc sie jak ostatnie swinie..

ale wiecie jak najpierw chlopak ci mowi jak bardzo mu sie podobasz a pozniej sie okazuje ze chodzilo mu tylko o bzykanie i mowi prosto w oczy.. najpierw chcieli nas upic no i wiecie ale tak latwo nie bylo..bronic sie umielismy.. a odegrac sie trzeba bo codziennie ich widzimy i jak oni mogli tak postapic??

Autorko faceci tacy sa... nie wszyscy ale sa..niestety i nikt i nic na to nie ma wplywu udawajcie ze ich nei znacie a moze po czasie zrozumieja swoj blad

Tak jak napaials dziewczyna wyzej nie znizajcie sie do ich poziomu...niech sobie robia co chca a wy olewajcie ich..

no nie bardzo zrozumieja oni nie maja serca to sa babiarze i wgl.. my tak poprostu nie mozemy dac sobie z tym spokoju nie tak latwo.. a boimy sie jeszcze tego jaka opinia moze na nas wplynac w szkole..niby nic a bardzo boli..

a po jaka cholere szlas spac z kolesiem do pokoju?sama mu dalas znak do zaczecia...trzeba bylo isc z kolezanka,a facetow do drugiego pokoju.najpierw kusi,a potem placz

Ja cie rozumie ze bardzo boli mimio ze wy wiecie ze nic sie takiego nie stalo a oni moga sobie cos np dodac:( Hmm...zemsta naprawde nie wiem jaka moze byc:(

No rozumie:) hmm napisz na gg jak masz ochote moze cos wymyslimy 12001489

sluchaj "tak szczerze" sama bys poszla jak facet ci sie podoba i gwarantuje ze do nniczego nie dojdzie i cie nie zostawi bo bardzo mu na tobie zalezy...a na koniec jeszcze chamsko kazali nam odniesc kieliszki ktore pozyczyli od kumpla bo nie bylo w czym pic..to bylo na stancji... ale my nie odnieslismy ich

Gość Rany boskie, wy jesteście
uczennicami jakiejś zawodówki, bo znajomość języka ojczystego na katastrofalnym poziomie :O

Gość ja a co
oj dzieci , dzieci ...:O duzo bolesnych doswiadczen przed wami , abyscie nauczyly sie zycia :( zadne prosby , ni grozby -same na wlasnej skorze musicie to poczuc :( im bardziej chlopak mowi, ze mu zalezy i ze mu sie podobasz , tym bardziej chce cie wykorzystac nie slowa sie licza , lecz CZYNY !

Gość likeacandle
to zacznijcie już o tym rozpowiadać jakie z nich chamy i jak was chcieli upić i przelecieć i wogóle, jak najwięcej oburzenia i w ogóle ;) pokonajcie ich własną ich bronią ;) zanim oni rozgadają jakie z nich kozaki i wogóle, to wy szybciutko puśćcie oburzoną wieść :P tylko musicie się spieszyć :) wasza wersja musi obejść znajomych ZANIM ich wersja poleci w świaat :D jeśli wam na ich 'przyjaźni' nie zależy to radzę właśnie tak zadziałać. szybko, esemeski do koleżanek/ kolegów o tym jakie to z nich chamy i prostaki. możecie pomijać to że same poszłyście z nimi spać :P liczy się ogólne przesłąnie :D powodzenia :P

ALE DO NICZEGO NIE DOSZŁO :) :) :) :) Tylko czemu chciałyście spać z nimi? :O Przecież oni mogli to wtedy odebrać za wyraźny sygnał, że mogą z wami coś więcej.

bo nam sie podobali i wgl..ale wczesniej zartowalismy ze idziemy spac i tylko spac