Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmellka25

Jest mi bardzo przykro

Polecane posty

Gość karmellka25

odwiedzili mnie kuzyni z narzeczonymi, wszyscy planuja slub, zakochani, staz 3 lata, a ja sama boi chłopak pojechał do domu, staż ponad 3 lata zero zaręczyn :( a kuzyni do tego wszyscy młodsi... Teraz się zastanawiam czy jestem w przechodzonym związku skoro tak to wygląda, zwłaszcza że pracujemy skończylismy studia i od 3 miesięcy mieszkamy razem a on nic :( mam ochotę poszukac kogoś innego, bardziej odpowiedzialnego jak on sie nie poczuwa i ma inne plany, ja mu o swoich oczywiście mowiłam

Gość erewrwrewr
a po co się spieszyć na ślub? co ty dziewczyno patrzysz na innych?! rozwodów jest równie dużo co i ślubów więc po co te parcie na niego? bo inni są chajtnięci? no ludzie. takimi kryteriami jak będziesz widziała świat to nie będziesz nigdy szczęśliwa.

Gość mała mi piękna i miła
Chcesz ślubu z kimś o kim myślisz, że mogłabyś wymienić na inny model? Może jesteście ze sobą z przyzwyczajenia? Pocałujcie się w czółko i papa. Chyba, ze to tylko twój chwilowy kryzys z samotności, i tak patrzysz sobie, że inni to tacy szczęśliwi jak księżniczki z bajek, ale pewnie wiesz, ze oni też mają swoje problemy i dla innych tak to wygląda "och, jak się kochamy", a naprawdę jest podobnie jak z tobą, bo w końcu mało kto nawet dla ukochanej osoby jest uosobieniem ideałów.

Gość karmellka25
nie dlatego ze inni, ja od dawna o tym mysle a oni mi tylko przypomnieli o problemie

Gość ehhhhh co tam 3 lata
ja ze swoim jestem 4 lata !! i też nic

Gość mała mi piękna i miła
Może powiedz mu to jeszcze raz :) Albo trzy razy, bo dla niego może gadka jest skończona i nie wie, że cię w jakiś sposób rani.

Gość karmellka25
ni chce sie powtarzac bo uzna ze wymuszam albo mi kiedys wypomni ze wymusilam to na nim, ułomny nie jest wiec chyba pamieta

Gość karmellka25
facet jest ok ale czuje sie czasem wykorzystywana przez brak deklaracji, coraz czesciej mysle o zerwaniu bo nie chce "przechodzonego" związku :o

Gość karmellka25
kocham ale nie chce skonczyc jak 30letnia zabawka, mam swoje plany i zasady