Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszka,czestochowy

jestem materialistką i dobrze mi z tym.

Polecane posty

Niedawno poznałam dwóch facetów, pierwszy jest bardzo przystojny, ale mieszka z rodzicami, mało zarabia i na pewno nie bedzie go stac na kupno mieszkania, drugi jest przecietny,ale ma swoje mieszkanie dobre auto, dobrze platna pracę i wybralam tego drugiego, wole miec brzydszego,ale ktory cos ma, nie chce zyc jak niektore moje kolezanki, maja facetow, dzieci,a mieszkaja u rodzicow, facet malo zarabia, nie stac ich na rozne rzeczy, czesto sie klocą o pieniadze bo zawsze ich brak. Ja mam swoje mieszkanie i mialam juz dosc jak ten pierwszy przesiadywal u mnie bo u niego cala chata ludzi...

dzi**a ??? a to dlaczego?skoro moge miec rownie fajnego faceta ktory ma kase to lepiej go wybrac,prawda/?

wiesz co po czesci cie popieram napewno jestes dojrzała kobietą i wiesz czego chcesz. Ja sie chajtałam w wieku 20 lat zakochałam sie w ubogim chlopaku ale teraz mam swoje mieszkanie on od 5 lat bardzo dobrze płatna prace i jest super.

Gość lekka zenada
a potem bedzie placz bo maz cie nie pociaga... no ale kazdemu jego 'raj' :P

Gość Zgrywus :)
"a to dlaczego?skoro moge miec rownie fajnego faceta ktory ma kase to lepiej go wybrac,prawda/?" Prawda :), ale jest jeszcze druga strona medalu, wystarczy że facet będzie miał świadomość że Tobie tylko na kasie zależy. Z boku wygląda to tak, jakby facet kupił sobie "towar" Z biegiem czasu, będzie miał prawo taki towar wymienić sobie na świeższy :P

Gość gogok
szmata i tyle a ty co mu oferujesz?? tylko cipe?? jestes załosna dziewczynko

gogok sam jestes żalosna/y-

Gość nie słuchaj złamasów
nie znają życia a kasa jest najważniejsza taka jest prawda facet bidny czy bogaty zawsze może cie wymienić na nowy świeższy towar ale nawet jeśli to rok z bogatym facetem a rok z bidokiem i jego rodzicami to chyba kolosalna różnica

"nie słuchaj złamasów nie znają życia a kasa jest najważniejsza taka jest prawda" :D

Gość autorko, dobry wybór...
ja wyszłam za faceta biednego, ale myślałam, sama księżniczką nie jestem, nie będę czekać na księcia...wydawało mi się, że go kochałam. Zarabiał 1500zł, ja drugie tyle, na początku było ok. Ale minęły 3 lata, ja zarabiam dużo więcej, założyłam własną działalność, a on wcale się nie rozwija, mówi, że dobrze mu tak jak jest, jak chcę gdzieś jechać na egzotyczne wakacje, to on, że po co, przecież można nad nasze morze pojechać, albo nad jezioro...nie chcę jechać sama, a płacić za wszystko też nie mam zamiaru, a on przecież z tych 1500 nie dorzuci się, tak jet ciągle- auto, jakieś meble czy coś wszystko muszę sama, myślę o rozwodzie, także dobrze zrobiłaś autorko, popieram.

Gość do Pani Porucznk
haha co za temat, była kasa, był wygląd - ale o uczuciu nikt nie wspomni:) co tam przeciez to takie modne w tych czasach:)

"była kasa, był wygląd - ale o uczuciu nikt nie wspomni" Pisanie w tym topiku o uczuciach, byłoby pisaniem nie na temat :)

Gość Ja tez wybralam pieniadze
Zyje sie latwo, bezpiecznie i wygodnie.Nie zaluje , idealnie. Wszystko co mnie otacza jest piekne, lubie ten luxus. A poflirtowac zawsze mozna. Nieudaczniki zyciowi mi nie imponuja.

Gość tylko ryzykujecie
ze zostaniecie wymienione szybko na nowszy model :classic_cool:

A podejrzewam że za kilkanaście lat porzuci staruchę nie jestem stara, bo mlodsza od Niego o 7 lat, jestem atrakcyjna i nie jednemu facetowi się podobam...

Ja tez wybralam pieniadze tak i masz życie bezstresowe, nie musisz się martwić czy wystarczy Ci pieniedzy do 1go. jakbym miala byz z nieudacznikiem to wole byc sama

A podejrzewam że za kilkanaście lat porzuci staruchę za nim bede staruchą to minie baaardzo duzo czau:)

a przepraszam, ale czy jakieś uczucia miały znaczenie przy Twoim wyborze? Bo jak na razie to piszesz tylko o kasie i wyglądzie .. Tak oczywiście, facet mnie pociąga, bardzo go lubię, fajnie Nam się rozmawia, lubimy swoje towarzystwo, to nie jest tak, ze poleciałabym na kasę jeśli facet w ogóle by mi się nie podobał...

Moim skromnym zdaniem pieniądze są ważne w życiu. Najlepiej by było jakby byla i milość i pieniądze jednocześnie. Dlaczego kobiety wybierają bogatych? Bo myślą o przyszlościu o zalożeniu rodziny o posiadaniu dzieci, a w naszych czasach aby miec dziecko trzeba na nie mieć pieniądze i to sporo i taka jest prawda. a kobiety chcą czuć się bezpiecznie że będą mogly zapewnić bezpieczeństwo dom i wszystkie potrzeby swoim dzieciom. Facet musi zapewniać kobiecie bezpieczeństwo bo w końcu to ona dzieci będzie wychowywać a niestety na nim spoczywa obowiazek zarobienia na tą rodzinę. Co z tego że ludzie sie kochają mocno, jak są biedni mają wydatki pieniędzy brakuje splacają kredyty i martwią się czy będą mieli jutro na chleb? co to za szczęście razem klepać biedę? moim zdaniem żadne.

Gość maratggaggaa
alizes zgadzam się z Tobą w 100%

"Facet musi zapewniać kobiecie bezpieczeństwo" Może zawieście sobie cenniki na szyjach.

Gość lena225
alizes, czasy kiedy mezczyzna byl zywicielem calej rodziny, a kobieta siedziala w domu i prowadzila dom dawno minely, wiec trzeba byc pusta idiotka, aby oczekiwac od faceta wielich zarobkow kiedy samemu zarabia sie grosze (lub co gorsza w ogole sie nie zarabia). Chcesz faceta ktory zarabia 10 tysiecy zloty?? Ok, ale sama najpierw zarabiaj przynajmniej te 8 tysiecy.

Gość maratggaggaa
lena225 Twoj wybór, chcesz to pracuj nie kazda musi pracować mając mężczyzne który zapewnie byt rodzinie.

Darker, a co lepiej jakbym wziela faceta do swojego mieszkania jak to napisales "na gotowe" i na niego pracowała? ja mam swoje mieszkanie, pracuje i tez wymagam,zeby facet mial swoje.,

Gość lekka zenada
Chyba jednak nie jestes tak madra jak myslisz, bo nie zrozumialas Darkera, ktory wyraznie pisalem o specyficznym typie kobiet, tzw. pasozytach, ktore same NIC nie majac do zaoferowania oczekuja od faceta cudow, owszem mozna wymagac od innych - ale najpierw trzeba wymagac od siebie.