Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Tylko prawdę mówic...

Gość erewrwrewr
pewnie mały członek i stąd strach przed seksem z kobietą i przed jej wyśmianiem ;)

Faith-no ale co dokładnie w wyglądzie??

Ale co w tym wyglądzie?Twarz,włosy?? A jeśli chodzi o wzrost to jestes niski czy wysoki?

agresywne?Czyli co zakola?

Gość niestety nie1
mały penis mam tylko 15cm długości i 15 w obwodzie:(

Gość bxbxb
Ja jestem średni, ale do tego niezbyt urodziwy, więc rzadko się jakiejś spodobam. Wysocy mają lepiej, mam kolegę który ma ponad 2 metry i pomimo faktu, ze z twarzy jest paskudy jak noc listopadowa i wybitnie upierdliwy z charakteru, to ma świetną narzeczoną...

faith-ale musisz coś mieć interesującego w twarzy np.oczy?A wzrost masz dobry:))) Do b-czyli jesteś niski i to jest Twój problem,tak?a co do łysienia to moze ogól się na łyso i będziesz się lepiej czuł a może i wygladał?

Gość niestety nie1
Na małego penisa się nic nie poradzi...

sorki b-to o łysieniu nie było do Ciebie... No widzisz skoro jest brzydki ten kolega i chcrakter ma nieciekawy-ale jednak ma dziewczynę...to może jest miły i dobry dla niej i to ją w nim urzekło...

niestety nie-nie pytam co masz w spodniach-a poza tym mieścisz sie w normie więc nie marudż-co innego gdybys miał mikrusa-choć jak "mówią nieważne że mały ważne że wariat"

Faith ale czy ją chcesz mieć czy dobrze jest Ci tak jak jest-a poza tym nie wiem ale mam wrażenie że jesteś prowo i tak naprawdę robisz z siebie hm- wybacz-użalacza,a w realu pewnie masz grono fanek,co?Przyznaj się...

Gość bxbxb
Jest wysoki to w min jest ciekawego. Z pozytywnych cech inteligencję ma na wysokim poziomie i chyba tyle... Ja natomiast będąc średniego wzrostu musiałbym być we wszystkim doskonały by fajne dziewczyny się mną interesowały, taka prawda.

a widzisz fajne-czyli zwracasz uwagę głównie na wygląd?

Gość bxbxb
Ale wzrost oznacza dobre geny oraz siłę fizyczną, a to daje podstawowe atrybuty, których szukają kobiety: poczucie bezpieczeństwa oraz możliwość posiadania zdrowych dzieci. Te cechy są w stanie zasłonić inne niedoskonałości, nawet bardzo poważne.

Ej bredzisz coś-co nie widziałeś nigdy niskich osób zamężnych i żonatych??Więc sie rozejrzyj po ulicach-więcej jest niskich lub średnich osób niż wysokich...A poza tym skoro masz średni wzrost czyli ok.170-173 czyli nie jest żle...

Gość bxbxb
Fajne, czyli sympatyczne, w miarę inteligentne i urodziwe. Nie mówię, żę chcę królową piękności, wystarczy mi przeciętna dziewczyna. Podobają mi niebieskie oczy i długie włosy. Tyle, jeśli chodzi o wymagania.

Faith-nie masz żadnych znajomych czy kuzynów czy rodzeństwo by czasem z nimi gdzieś wyjść np.na koncert,kawiarni czy kina???

Gość bxbxb
Mam 177, ale i tak nie mam startu do żadnego kolegi, który ma 185 czy więcej. Niskie dziewczyny mają powodzenie, wielu facetów lubi filigranowe kobietki, natomiast mężczyzna wysoki to mężczyzna przystojny, każdy zna to powiedzenie.

bx-czyli zwykła dziewczyna-no to dobrze bo myślałam że masz wymagania z księzyca...a Ty podobnie ja Faith nie masz jakiś znajomych by z nimi gdzieś się wybrać i kogoś poznać??

Bx-i co Twój kolega chyba nie jest taki pzrystojny sam pisałeś to-177 to nie mało nie przesadzaj-nie masz kolegów równych sobie wzrostem??