Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Gość bxbxb
Mam znajomych tej samej płci, głównie tzw no-lifów oraz potencjalnych socjopatów :) i przez nich raczej nie poznam nikogo normalnego...

Gość bxbxb
I każdy wysoki jest przystojny, choćby chodził w powyciąganych swetrach, fryzjera odwiedzał raz na pół roku i pierdzielił głupoty jak najgorszy kujon to i tak będą sie za nim oglądać.

Faith-to masz fajnie że masz las niedaleko...jakiej rasy masz psa? Do b-tak przystojny ale zaniedbany-watpię(że sie ogladaja)-a poza tym dbać powinni wszyscy o jako taki schludny wyglad...

Gość bxbxb
Pewnie, ze każdy powinien wyglądać schludnie, ale nie jest to bynajmniej konieczne do kontaktów z płcią przeciwną, jeśli ma się atrybut w postaci wzrostu.

Gość fdfd
faith przegrales zycie popier­dolony frajerze

Panowie ślicznie sie wypowiadacie, a szczegolnie mi sie pdoba wypowiedz "faith" , że by chciał mieć dzieczynę co by się z nią spotykał i by mu pisala smsy,ze go kocha- slodkie :)

Gość fdfd
jem kupy mamy i taty

Gość lookiii
"mam tylko psa płci żeńskiej i chodzę z nia do lasu" a to zes do­jebal :D

PbW-to co nie lepiej będzie ogolić sie na łyso?Wygodniej i jeden problem z głowy:)))) bx-masz całkiem znośny wzrost:))Więc nie komplikuj sobie zycia zamartwaniem sie ze nie masz 5 cm więcej...:)) Spadam jeść obiadek ale jescze tu zajrzę:)))

Niekoniecznie frajerskie, wydaje mi się , że gdyby taki 28-letni prawiczek trafil na kobietę to chyba by ja bardzo pokochal taka prawdziwa nieskazitelna miloscia i napewno bardzo docenil. Chyba,ze by trafil na jakas wredna suke ale te wydaje mi się wolą owłosionych macho. Z pewnoscia jak znajdziecie te swoje kobiety to bedziecie je kochac i szanowac tylko problemem moze byc brak obycia z kobietami...ale mysle,ze wszytkiego da sie naczyc. panowie skad jestescie ;)

" Niekoniecznie frajerskie, wydaje mi się , że gdyby taki 28-letni prawiczek trafil na kobietę to chyba by ja bardzo pokochal taka prawdziwa nieskazitelna miloscia i napewno bardzo docenil. Chyba,ze by trafil na jakas wredna suke ale te wydaje mi się wolą owłosionych macho. " takie teksty wzbudzają we mnie agresjee

Gość syfusioooo
syfy na ryju i jeszcze syfy na ryju a oprócz syfów na ryju jeszcze syfy na ryju :(((((((((((((((

przeczytaj ten tekst nieskazitelna miłosc moze byc tylko pomiędzy dziewicą a prawiczkiem w innym wypadku nie ma prawa istniec takie zjawisko

No panowie brak przy waszej boku nie tylko kobiety ale takze wiary w siebie.Nic juz nie mowie bo nie chce wzbudzac agresji ja np uwazamz,ze taki prawiczek bylby fajnym kandydatem na meza ale nie jestem dziewica wiec wybaczcie ;) nie adaje sie dla was....nie godna jestem :D

Gość Daanan
Moje kompleksy to: 1) brak wyższego wykształcenia, a podobają mi się kobiety inteligentne i mądre 2) brak odpowiedniego statusu materialnego i społecznego, a co za tym idzie, nie chcę zmarnować kobiecie życia. PS. nie jestem jakimś pasztetem i zawsze się podobałem kobietom, a mam 35lat.

a szukacie kobiety ? podrywacie ? czy czekacie jak takie ciele az ktoras do was podejdzie i was zgwalci ? bo cuda sie nie zdarzaja :P A ja was nie rozdziewicze bo tak sie sklada,ze od tego to są specjalne agancje a ja jestem prawdziwa kobieta i nawet jesli szukam sexu dla samego sexu to raczej ma byc to dziki seks a nie nauka ...:P Poza tym co ja jestem ? rozdziewiczacz ?

A to,ze niby prawiczek ma wymagania,ze musi miec dziewice ? to proponuje takiej żony poszukac na kafeterii w tamecie " mam 28 lat i jestem dziewica" mnie osobiscie nie przeszkadzaloby to, gdyby moj maz mialby byc prawiczkiem ale oprocz tego bylby pewien siebie i ogolnie mi odpowiadal. Ja nap nie znoszę takich "lelum polelum " jak ja to mowie....takich niesmialych co to sie nawet nie odezwą...nie kreca mnie.

Gość do fhg
może jakaś stara rura zwali ci konia w lesie

Gość do fhg
liżę papy mamy i papy

Gość fight hope glory
Mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny nic sobie nie wmówiłem po prostu żadna mnie nie chce muszę czekać az los będie dla mnie łaskawy

Gość fight hope glory
w 2012 będe miał dziewczynę w przyszłym roku zapiszę się na zaoczny kurs uprawiania seksu żebym był doświadczony jak nadejdzie rok 2012