Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

FGH wywzywasz mnie na pojedynek chętnie-jednego mniej na ziemi... Do offermy...no właśnie ja znam taki przypadek-chłopak w podstawówce-mały,rudy i piegowaty żadna na niego nie spojrzała a tu po paru latach ja go spotykam na ulicy z żonką i dzieckiem-no w szoku byłam...

Gość Fiath Hope Glory
Niewazne ile bo mam karte stałego klienta i rabat. Teraz zbieram się w sobie aby zapytać wróżki kiedy dokładnie odbędę pierwszy stosunek. Wszak pragnę być do niego przygotowany.

Gość Fiath Hope Glory
Gdybym był mądry jak Offerma i przystojny jak Looser to laski szczałyby po nogach za mną. A tak muszę cierpliwie czekać.

Gość Fiath Hope Glory
Zabijać będe stale w ubikacvji.Jak dluogo mam tego wariata trzepać.Zlitujcie sie nade mna.:*

Gość dziewczynamalina
FHG jesteś obrzydliwy i odpychający. Nie dziwie się, że jesteś sam. Przepraszam, z mamą i kotem.

ja mam dobre serce , jestem :classic_cool: ale odbiegam od standartów więc dla wiekszosci jestem odpadem na wygląd nie narzekam juz :P

No dobra napisala, ale czy to znaczy, ze musisz zniżać się do takiego poziomu? Zignoruj i tyle. Rzucanie bluzgami nie świadczy o Tobie dobrze. Offerma nie Ty jeden nie masz żadnego talentu :)

Faith Hope Glory--moze sie przedstawisz w innym świetle.:( Jeśli to uczynisz możliwe ,ze jeszcze w tym roku stracisz dziewictwo:classic_cool: