Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObGaDyWaCz

Magia photoshopa :D Czyli jak być pięknym tylko na zdjęciach ;]

Polecane posty

Gość ObGaDyWaCz

Na pewno wiekszosc uzywala photoshopa zeby poprawic cere, usunac pryszcze czy czerwone oczy :P Ale niektorzy maja opanowane do perfekcji uzywanie tego cuda techniki :D Tak bardzo, ze potem okazuje sie ze osoba na zdjeciu to ktos zupelnie inny niz w rzeczywistosci! Przyjzyjcie sie na przyklad tej o to dziewczynie: http://www.fotka.pl/profil/ZostanChwile/ Czy pomyslelibyscie ze w rzeczywistosci wyglada tak?: http://www.zs.eoleszyce.pl/klasy/images/3zib.jpg (to ta kruszynka w fioletowym sweterku) :P No i jak wrazenia? Co o tym myslicie? :D

Gość ObGaDyWaCz
No nie mow, bo jak sie zobaczy ja na zdjeciach na fotce to wyglada jakby max wazyla moze 55kg, a na tym zdjeciu klasowym widac ze chyba ponad 80kg wazy ;) Moj kolega kiedys zaczal z nia pisac i sie napalal ze super laska, a jak ja w realu zobaczyl to nie wiedzial gdzie uciekac, haha :D

Gość hell yeaaaaaaaaaah !
:O

Gość ObGaDyWaCz
Hehe postaram sie byc kulturalna - tylko uwierz mi ze ona wazy ponad 80kg, jak mowie, moj kolega nie wiedzial kiedys gdzie oczy schowac jak ja na zywo zobaczyl :P

Gość wiem co mowieee
a tu proszę kolejna zazdrosna zdzira. dziecko co Ciebie obchodzi co ona robi i jak wygląda.

Rzeczywiście, wygląda trochę inaczej :P Dlatego właśnie ja na portalach społecznościowych daje co najmniej jedno zdjęcie mojej całości, a nie tylko fejsa, ażeby ludzie zwały ze mnie nie mieli, ze na zdjęciach ok, a w realu świnia :D

Gość Hahahahah
Dlatego najczesciej robi sie kilka zdjec takich, by mozna bylo kogos zobaczyc w calej okazalosci. Bo tak szczerze to po co komus oszukiwac siebie i innych dookola? Jak jest tak zakompleksiona to niech zrzuci z tylka te kg i wtedy bedzie mogla dodawac takie zdjecia a nie, ze wyglada jak wieloryb a daje zdjecia na ktorych wazy pol tony mniej, no bez przesady... Troche szacunku do siebie i innych...

Gość Moim zdaniemm
Fotogenicznosc to jedno, a przyznawanie sie do tego kim sie jest to drugie... Oszukiwanie siebie i innych wcale pozytku nie przynosi bo i po co to? Tak szczerze to lepiej pokazac jak sie wyglada w rzeczywistosci niz sie wystawiac potem na takie posmiewisko... Dla mnie to chore jest...

Gość Ciekaewe
nie umiecie pozować inaczej do zdjęć? Wszystkie laski mają taki sam wyraz twarzy i spojrzenie na nk.......żenada

Gość bitterending
look this! ten chłopaczek w czerwonym :D

Gość bvbvbccb
"look this" a co to znaczy?

Gość hahahahahah
Niech zrzuci najpierw słoń jeden ze 100 kilo, żeby takie foty robić! Facet pewnie jaki by się na nią napalił, w rzeczywistości pewnie by oślepł jakby ją tylko zobaczył, haha :D

Gość aleoamale
"strona zostala zgloszona,jako dokonujaca atakow" nie klikajcie!!

Gość ciekawe czy ten facet co się
tak na nią napalał to sam taki przystojny, wysoki i dobrze zbudowany jest? facetom się w dupach dzisiaj przewraca, większość to jakieś przeciętniaki z szarymi włosami, marnym wzrostem a każdy by super laskę chciał

Gość rtyuiuol
strona zgłoszona jako dokonująca ataków ja nie wchodzę na tę stronę

Gość ObGaDyWaCz
Da sie jakos tu wstawic zdjecie? To wstawie jej fotke tutaj