Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja powiem wammmmm

Nie lubię inteligentnych facetów ... wolę tych ''prostych''

Polecane posty

Gość a ja powiem wammmmm

przynajmniej wiem czego sie spodziewac , nie jest takim przebieglym lisem

Gość wolisz prostych
bo sama jestes prosta.

Gość dfghkhgfghjk
bo ci wyuczeni mają o sobie zbyt wygórowane mniemanie :D i wychodza na idiotów , psychików :D i o nich mówi sie głuptoki, natomiast inteligencja wrodzona to już inny temat, faceci nad wyraz mądrzy, zrównoważeni, ważący każde jedno słowo, niebywale atrakcyjni nie mogący sie odpędzić od kobiet :)

Offerma - ale ty jestes .....dokladnie jak w tytule ;-))) niczym uderz w stol a nozyce sie odezwa;-)))))) od kobiet to najczesciej nie moga sie opedzic......bogaci faceci, bo wiekszosc kobiet gorzej lub kiepsko sobie radzi finansowo. taka prawda. a rto ze autor/ka lubi prostych mezczyzn - to nie ma w tym nic zlego, o gustach sie nie dyskutuje. sobiscie uwazam, ze kazdy powinien sobie dobierac kogos na swoim poziomie, z podobnym systemem wartosci, oczekiwan itp.

Gość fgbdhjjkm, gj
rzeczywiście oferma losu :DD ja znam grono inteligencji wrodzonej :) a nie duuupoków

offerma jak jestes z polski - sadzac po twoich wypowiedziach - to moze przejdz sie do stajenki to coi sie humor poprawi;-) szopki sa dosc modne i popularne w polsce przciez;-)) a nie podniecasz sie na forumi piszczysz ze poza nawias przecioetny wypadasz;-))

najwidoczniej nie wystarczy kochanenki;-)) skoro siedziesz z taka skawaszona mina i trujesz na forum;-)) mowie ci przejdz sie do stjenki to i swiezego powietrza zaczerpniesz a to dobrze zrobi na twoje skolatane nerwy;-))

Gość szmalczyk czy oliwa;)
Z wrodzoną inteligencją u mnie krucho ale zacząłem niedawno terminować w tej sprawie,jak się wyzwole na czeladnika to może nikt nie rozrózni kju, tuszę...?;)