Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyagaaa

7 tydzień ciąży - czy macie jakieś objawy ?

Polecane posty

Gość ladyagaaa

Hej Witam wszystkie przyszłe mamy. Czy w 7 tygodniu miałyscie jakiekolwiek objawy ciąży ???m

jak kiedyś byłam,ale poroniłam:)to wydawało mi się że za chwile dostane okresu taki dziwny ból jak na okres.teraz to mój 11mc starań.i jak narazie nic:(

Gość ulaulaulaulaula
W pierwszej ciąży poza brakiem okresu nic a nic. W drugiej dodatkowo ból piersi, ból brzucha i mdłości.

senność, brak okresu ale to przecież oczywiste, brak apetytu, nudności, ładna cera i zmiany nastrojów ;(

w 7 tygodniu nieustannie bolało mnie podbrzusze.. i tak cały I trymestr ;/ poza tym i bolesnością piersi żadnych innych objawów nie było

Pierwsza ciaza-zero objawow Druga ciaza-mdlosci (bez wymiotow) Bol podbrzusza jak na okres...Wrazliwe sutki,apetyty,zgaga..

Gość ladyagaaa
Moja sytuacja jest bardzo podobna. W zasadzie to lekki ból podbrzusz czułam w okresie spodziewanej miesiaczki, poza tym zupełnie nic. 7 tydzień trwa i jak narazie nie czuję, żadnych objawów :) Czasami chciałabym już coś więcej zobaczyć, poczuć ale to jeszcze bardzo daleko do narodzin mojej kruszynki :)