Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tofik902

zrąbane święta:(

Polecane posty

Gość tofik902

hej! czy ma ktoś tak jak ja zepsute święta? na szczęście niedługo się kończą....

Gość tofik902
ja to już nawet siły nie mam beczeć....człowiek cały rok czeka,a tu dooopa

tak moje świeta tez są beznadziejne. ale moje życie zaczeło sie psuc juz tydzien przed swietami.

Gość tofik902
kurde,ja to nawet nie mam się z kim napić:( a chlapnęłabym co nie co z rozpaczy,nie powiem...

Gość tofik902
ja to już nawet nie wiem,kiedy zaczęło mi się psuć....dawno temu

Gość smuutna;/
Cala rodzina przy stole , jestesmy u męża, pierwszy raz spędzam z jego rodziną święta, stresowałam się , chciałam jak najlepiej wypaść, jego rodzina jest bardzo elegancka, Jadłam rybę i o widelec złamałam 2 górną!! Odpadła mi plomba którą miałam założoną łacznie z 1/4 zęba, przy samej jedynce,Wyszlam szybko do lazienki, i patzre w lusterku i obojetnie jak mowie czy co robie to od razu widac, ze mam ułamanego zęba, iczaran dziure od spodu, zawolalam męża, od razu cala rodzina zaczela sie wypytywac, co sie stalo , mąż powieddzial ze zlamalam zęba , i przez cala kolacje bylam glowna atrakcja, wszyscy sie patrzyli na mnie, chcieli wiedziec jak to , co zrobie .. Jego rodzice sa bardzo eleganckimi ludzmi, bardzo dobrze siw trzymaja jak na swoj wiek, wszytscy u nich w rodzinie maja naprawde ladne usmiechy a ja siedzialam ze zlamana 2! Męża ciocia jest dentystka wiec rano zgodzila sie mnie przyjąć. Bardzo sie stresowalam , zawsze sie balam i wstydzilam chodzic do dentysty, Znieczulila mnie i wyleczyla mi ta 2 , ale powiedziala ze kanalowe jest potzrebne, bo dziura jest bardzo duża, spilowala mi dosyc duzo tego zeba , tak ze mialam go krotszego , i odbudowala, Dzisiaj bylismy umowienie znowu do jego rodzicow na kawe ic os slodkiego , to wszyscy znowu ogladali mojego zeba,

Gość raczyca2222
No widzisz smutna: ta jego rodzina wcale nie jest taka elegancka, za jaką chce uchodzić lub on ci naopowiadał. Gdyby byli kulturalni to na pewno nie dali by ci nic odczuc i udawali, że nic się nie stało. Takim namolnym gapieniem tylko dali świadectwo o sobie. Poproś swojego chłopaka, żeby podczas twojej nieobecności zwrócił im uwagę, że to ciągłe gapienie cię krępuje, to w końcu jego rodzina...