Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał17khghkw

DZIEWCZYNY POMOCY

Polecane posty

Gość Michał17khghkw

Jestem michał i mam 17 lat.dzisiaj byłem w odwiedzinach u rodziny,niedawno wróciłem cały załamany.przyszliśmy na obiad,była większość rodziny,w tym mój kuzyn,któremu zawsze zazdrościłem powodzenia u dziewczyn i przebojowości.nigdy nie miałem dziewczyny,mimo że jestem ładny i heteroseksualny,żadna mnie nie chciała.i kuzyn przyprowadził swoją dziewczyne.i gdy ją zobaczyłem,to mój penis oszalał i mi stanął.miałem dżinsowe spodnie i było to widać,zacząłem go okładać pięściami bo nigdy nie stawał!!!!!mama dziwnie na mnie patrzyła.po chwili zrobiło mi się mokro i poczułem lepką maź na spodniach,wszystko było widać!!!!!!!!!!poleciałem do kuchni cały spanikoany i zacząłem to wycierać,ale zostały ślady.poszedłem do pokoju,a wszyscy dziwnie na mnie patrzyli bo penis wciąż stał i spodnie były brudne.nikt nic nie powiedział,tylko troche sie smiali.ja wyszedlm teraz pod pretekstem bolu glowy,ale wszyscy sie smiali jak wychodzilem....dziewczyyny co ja mam robic,rodzice sa jeszcze na obiedzie,a mi jest tak wstyd :(!!!!!!!!

Gość Bazienka..
Onanizuje się za pomocą darmowych kuponów na odzież robotniczą i konwersuje z wyimaginowanym kochankiem w sposób niewerbalny :classic_cool: