Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdespeerowana

zróbmy porządek z zębami !!

Polecane posty

Gość zdespeerowana

Mam mocne postanowienie aby przed sylwestrem , w poniedzialek w końcu zadzwonić i się umowić na wizyte, w końcu ! po calych 5 latach przerwy Mam 28 lat, i niesety zęby mam w złym stanie , brak mi już 7 i dolnych 6, z górnej 6 dawno już wypadla plomba jest to wrak zęba, z przodu góra jeszcze jakoś wyglada , gorzej z dołem , w 4 mam dziure, i lekko jest ukruszona, Przez swieta widzialam jak rodzina sie patrzyla jak się usmiecham, jak mowie, wstydze się , a jednoczesnie boje sie pojsc do dentysty, Ale nie chce tak dalej, ! Kto ma podoby problem ? Przyłączcie się i powietajmy Nowy Rok z ładniejszym usmiechem ;)

Gość elva
ja mam chyba gorzej, w dodatku już w szkole średniej tak się stało i nie muszę pisać jak to wpłynęło na moje życie, a raczej jego brak. powodzenia. pozdrawiam.

Gość aaaparatkaaa
Dziewczyno, najwyższa pora! Ja jestem w Twoim wieku i mam co prawda zęby w dobrym stanie, ale krzywe - dlatego postanowiłam z tym walczyć i od pół roku noszę aparat. Żałuję, że tak późno się zdecydowałam...

Gość nie wiem ile byś musiała
dać żeby przed Nowym Rokiem to załatwić, umówić się na wizytę nie jest łatwo tym bardziej prywatnie bo w tak krotkim czasie z nfz nie zrobisz. ale masz rację weź się za żeby bo im dłużej tym gorzej, ja mam uraz (fobię przed stomatologami) i tak się całe życie bałam że w tym roku wpakowałam 4 tys :( mam nauczkę jak cholera

Gość nieszczęśliwa77
Zapewniam, iż nawet prywatnie nie jest łatwo się dostac, przynajmniej do tych bardziej renomowanych dentystów. Do nie wiem ile byś musiała: jak Ci się udało rozprawic z lękiem przed stomatologiem? cały czas walczę a też mam kilka do zrobienia i nawet nie wiem jak to się zamknie finansowo...