Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nasza mała mysia z Poznania

Tanio sprzedam auto !

Polecane posty

Sprzedam samochód Cena Zł 6 500,00 Adres Poznań Marka Peugeot Model 206 Rok 1999 Kilometry 96000 Rodzaj Używany Typ nadwozia Hatchback Skrzynia biegów Manualna Klimatyzacja Nie kolor zielony pojemność 1,4 ,benzyna,moc 75KM el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, poduszka powietrzna,welurowa tapicerka, wspomaganie kierownicy. kontakt:jamadzia24@onet.pl

Wrzuc ogloszenie na jakas bezplatna strone z ogloszeniami , zajmie Ci to kilka minut i z pewnoscia szybciej znajdziesz klienta ;)

Gość kljkjkjljljmlml
cena nie do zmiany? :P

Gość doradca terenowy
za 4 tys 4 ,5 tys moge wziasc pod warukiem ze nie ma wad ukrytych i nie po powodzi

Gość prawdziwy_prawiczek_24
dam 4,5 tyś

Gość doradca terenowy
nikt ci nie kupi za 6 tys sorry za tydzien w 2011 roku ten rocznik leci o 3 tys

za 6 tyś na allegro mam takiego z klimą...

200 zł

Gość doradca terenowy
masz racje stoja i nikt ich nie kupi za 3 tys przyprowadzam ze szwajcarii w srodku z radiem za 1200 zl koszt 1 tys auto wyniesie max 4 tys we francji za 500 800 euro stoja i zabojaby mi opuszczaja 200 euro

Gość poselski
Kwestia taka, jakie auto, ale zakładam, że prawie każde jest do sprzedania. Wystaw ogłoszenie na https://ogis.pl/, one są całkowicie darmowe. I tutaj masz kilka tematów, które sprawiają, że ogłoszenie dociera do wielu ludzi. Np. mocna integracja z FB daje tyle, że każdy z twoich znajomych, jak i znajomi znajomych zobaczą to ogłoszenia - tak więc w ten sposób można dotrzeć do tysięcy osób. A prawda jest taka, że ludzie po prostu szukają opcji kupna auta od kogoś, kogo pośrednio lub bezpośrednio po prostuj znają.

Gość Janusz 33
Na moje klimatyzator split jest tańszy w użytkowaniu do domu, koszt montażu tego typu klimatyzacji może jest większy ale można lepiej dopasować moc urządzenia , agregat klimatyzacji i tak umieszczany jest na zewnątrz domu, obczaj parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który automatycznie kieruje chłodne powietrze na ciepło