nasza mała mysia z Poznania 0 Napisano Grudzień 26, 2010 Sprzedam samochód Cena Zł 6 500,00 Adres Poznań Marka Peugeot Model 206 Rok 1999 Kilometry 96000 Rodzaj Używany Typ nadwozia Hatchback Skrzynia biegów Manualna Klimatyzacja Nie kolor zielony pojemność 1,4 ,benzyna,moc 75KM el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, poduszka powietrzna,welurowa tapicerka, wspomaganie kierownicy. kontakt:jamadzia24@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nasza mała mysia z Poznania 0 Napisano Grudzień 26, 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebastos 0 Napisano Grudzień 26, 2010 Wrzuc ogloszenie na jakas bezplatna strone z ogloszeniami , zajmie Ci to kilka minut i z pewnoscia szybciej znajdziesz klienta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kljkjkjljljmlml Napisano Grudzień 26, 2010 cena nie do zmiany? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doradca terenowy Napisano Grudzień 26, 2010 za 4 tys 4 ,5 tys moge wziasc pod warukiem ze nie ma wad ukrytych i nie po powodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nasza mała mysia z Poznania 0 Napisano Grudzień 26, 2010 sebastros-już wrzuciłąm na pare stronek:) doradca-to juz wolalabym go na zlom oddac niz sprzedac za taki bezcen:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwy_prawiczek_24 Napisano Grudzień 26, 2010 dam 4,5 tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doradca terenowy Napisano Grudzień 26, 2010 nikt ci nie kupi za 6 tys sorry za tydzien w 2011 roku ten rocznik leci o 3 tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nasza mała mysia z Poznania 0 Napisano Grudzień 26, 2010 doradca-zobacz po ile taklie jak moj stoja na allegro,ja chce mało za niego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwy_prawiczek_24 Napisano Grudzień 26, 2010 za 6 tyś na allegro mam takiego z klimą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nasza mała mysia z Poznania 0 Napisano Grudzień 26, 2010 a ile wydasz na czyszczenie takiej klimatyzacji jak ktos o nią nie dbał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwy_prawiczek_24 Napisano Grudzień 26, 2010 200 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doradca terenowy Napisano Grudzień 26, 2010 masz racje stoja i nikt ich nie kupi za 3 tys przyprowadzam ze szwajcarii w srodku z radiem za 1200 zl koszt 1 tys auto wyniesie max 4 tys we francji za 500 800 euro stoja i zabojaby mi opuszczaja 200 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poselski Napisano Styczeń 19, 2017 Kwestia taka, jakie auto, ale zakładam, że prawie każde jest do sprzedania. Wystaw ogłoszenie na https://ogis.pl/, one są całkowicie darmowe. I tutaj masz kilka tematów, które sprawiają, że ogłoszenie dociera do wielu ludzi. Np. mocna integracja z FB daje tyle, że każdy z twoich znajomych, jak i znajomi znajomych zobaczą to ogłoszenia - tak więc w ten sposób można dotrzeć do tysięcy osób. A prawda jest taka, że ludzie po prostu szukają opcji kupna auta od kogoś, kogo pośrednio lub bezpośrednio po prostuj znają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janusz 33 Napisano Kwiecień 16, 2018 Na moje klimatyzator split jest tańszy w użytkowaniu do domu, koszt montażu tego typu klimatyzacji może jest większy ale można lepiej dopasować moc urządzenia , agregat klimatyzacji i tak umieszczany jest na zewnątrz domu, obczaj parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który automatycznie kieruje chłodne powietrze na ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach