Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

just_a_little_girl

samotna :( ,,,niekochana

Polecane posty

:P moglabym sie pokazac ale narazie nie widze takiej potrzeby :p Mephisto :) tak wiec mozesz sie domyslec ze takie dziewczyny nie są głupie :P bo umieją docenić życie

Just nie tylko zycie ... Tak sprawdzałem jak zareagujesz gdy to napisze.Wiele mozna sie dowiedzic po reakcji ...

Gość arbuz bez pestek
chyba na błędach innych :) bo w wieku 19 lat jakie to mogą być błędy ?:) Pasek nie dobrany pod kolor sukienki ?:) A poza tym chcesz mi powiedzieć, że 19 dziewczyna potrafi wyczarować tak eleganckie zdanie pełne dowcipu i inteligencji : "to facet ma się starać a nie ja ja potem daję... z siebie wszystko" :):) śmiem wątpić i w tym zwątpieniu pozostanę ;)

Gość StałyZwiązek
Witaj just_a_little_girl mam na imie Dawid jestem y okolic z katowic i mam 22 lata z tego co widze mamy podobne problemy i swiatopoglady moze porozmawiamy przez maila. Pozdrawiam i nie trac wiary w facetow porzadni jeszcze sa ale malo

Gość problematyczniemi
moze ma talent krasomowczy, nie przekreslajcie dziewczyny tak od razu zreszta, czy to bylo at tak dowcipne i elokwentne zdanie? smiem watpi (bez urazy rownolatko:)) a co do przezyc...jasne, ze mogla przezyc juz sporo. nie ona jedna, nie ostatnia. swiat nie jest dla wszystkich taki sam. mozna miec tylko pretensje do losu

mephisto to łądnie mnie podeszłes:) ale fakt reakcja jest wazna :) arbuzku :) widze ze nadal mi nie wiezysz.. taka juz moja uroda i czar.. :) potrafie pieknie pisac.. mówic kochac:) ale ja nadal mam 19 lat:D !! teraz maturke mam :)

Gość problematyczniemi
a do LO na jaki profil chodzisz?

Gość StałyZwiązek
"just_a_little_girl" mozna Cie jakos blizej poznac??

witaj Dawidku :) miło poznac i fajnie że starasz sie byc miłym facetem :D hihi a co do facetów.. wiem że sa jeszcze mephisto ty cwaniaczku :P ale ja tez potrafie być cwana ...

Gość arbuz bez pestek
Skoro tak, to bardzo przepraszam, jeśli uraziłem ;) Przeraża mnie tylko jedno, skoro w tak młodym wieku tak pięknie słowem władać umiesz, co będzie dalej, gdy życie do kłamstwa cię przymusi ?:):):) ( bo to, że kobiety kłamią o tym chyba przekonywać nie muszę ?:)) PROBLEMATYCZNIEMI słucham twojej propozycji, jakież to zdanie mądre i dowcipne do naszej rozmowy wrzucisz ?:)

Gość problematyczniemi
dlaczego zignorowalas mojego posta? :( nie jestem zboczencem, to tylko ciekawosc

no i znalazł sie nam mądrala :D ale fakt to zdanie przynajmniej jak dla mnie było zwyczajne :P to tylko moje mysli.. mysle i pisze:) i nie chodze do lo tylko do technikum żywienia heheh :D a miałam iśc do plastyka:( można poznać blizej .. staraj sie hehe :D a co ma kłamanie do pieknego mówienia hmm ;>?? ja nie kłamę czasem tylko nie powiem całej prawdy :d ale kłamstwo ma krotkie nogi:) wole sie potem przyznać szybko

Gość StałyZwiązek
"just_a_little_girl" ja sie nie staram byc mily ja jestem mily ;) Wiesz zaciekawilas mnie swoimi wypowiedzialem stwierdzilem ze dopisze cos od siebie :) Wiec ponowie pytanie czy mozna z Toba porozmawiac poza kafeteria jesli tak to w jaki sposob ?

Gość problematyczna ja
dlaczego madrala? odroznij prosze zart od przechwalek. wyrazilam tylko swoja opinie. ale fakt, ze jednych bierze to a innych tamto

Gość arbuz bez pestek
Niby, że kłamstwo ma krótkie nogi ?:) Znam kilka z długimi ;):):)no i mają trochę więcej niż 19 ;):):)

Gość że się wtrące...
a chłopa na studniówke masz? :P

Gość kup sobie obcisle
skórzane podnie i od razu zdobedziesz faceta!

do "stały zwiazek " miły hmmm :) z poczatku kazdy jest miły i fajny... ewnie ze mozna ze mna poza kafee :) hmmm :P a sposob jest wiele :P nie wiem czy warto tak rozdwac moje dane kontaktowe hehe do "problematyczna" wybacz mi :) postaram sie odrozniac te dwie rzeczy ;]

Gość StałyZwiązek
Fakt slowa to zawsze byly tylko slowa wazne sa czyny wiec zeby pokazac ze mowie prawde musimy sie skontakotwac a potem ewntualnie poznac. Proponowalbym poprostu maila poniewaz maila mozna zalozyc w 5 sec a potem usunac ;) wiesz wole jednak pisac o sobie tylko do Ciebie a nie na forum :)

arbuziku :D heheh nom niektore moze i maja długie ale lepiej mowic prawde :D czasem lepiej :P Mephisto ... nie legalne :d ? ? hehehe nie kieruje sie przysłowiem"po trupach do celu" :D żyje rytmem życia :P do wtrącalskiego :D na studniówke mam z kim isc na szczescie

Gość że się wtrące...
no to dobrze, z nim możesz coś rozkręcić :P

Jeszcze zdążysz. Plastycznie po unowocześniasz panie, które grzeją duupy na państwowych posadkach. Jak skończysz kurs fryzjerki, lub manikiurzystki. :O Cóż takie czasy. Teraz łatwiej zaocznie dostać magistra niż zdać na prawo jazdy. :O