Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milisieńki

Szukam Dziewczyny

Polecane posty

Gość Milisieńki

Cześć Wszystkim Szukam Dziewczyny. O Mnie: 1.Imię:Marcin 2.Lat: 15 3.Mieszkam: Województwo Podkarpackie. 4.Kolor Oczu: Niebieski. 5.Kolor Włosów: Brązowy. 6.Wysokość: Niski Wzrost. Informacje zachowania: Jestem najczęściej spokojnym chłopakiem i grzecznym czasem lubię pożartować mogę porozmawiać o wszystkich tematach nawet o tych nietypowych na poważnie bez wyśmiewania,potrafię utrzymać tajemnicę i raczej nie zachowuję tajemnic przed dziewczyną jestem szczery,fajny,miły,uczciwy,sprawiedliwy i kochający. Również jestem nieśmiały ale na komunikatorach rozgadany i trochę denerwujący, nie lubię jak dziewczyna nie chce ze mną gadać lub spędzać czasu, nie lubię również głupich kłótni lubię nieśmiałe dziewczyny, a tak po prostu jestem sobą. Poszukuję dziewczyny: 1.Imię: Obojętne najlepiej jakieś ładne. 2.Lat: do 15 3.Mieszka: Najlepiej w województwie podkarpackim. 4.Kolor Oczu: Obojętne ;D 5.Kolor Włosów: Najlepiej Brązowe ;) 6.Wysokość: Dosyć niski. Informacje Zachowania: Poszukuję Ładnej, miłej,zgrabnej,kochającej dziewczyny która będzie chcieć dużo rozmawiać ze mną i spędzać dużo czasu ze mną z którą mogę umilić sobie czas i co najważniejsze żeby mnie naprawdę kochała, najlepiej żeby była spokojna może być również nieśmiała, żeby nie wyśmiewała się ze mnie i lubiąca uczucia i całowanie. Dotrzymującej tajemnic jak i poprawnie piszącej dziewczyny. Chcącej porozmawiać na wszystkie tematy na poważnie,najlepiej żeby się nie wstydziła swojego wyglądu i żeby po prostu była sobą. Przyszłość z Dziewczyną: Najpierw tylko pogadać na komunikatorach typu Gadu-Gadu by umilić sobie czas i wyznawać prawdziwe uczucia i zapoznać się ;] jeżeli będziemy dla siebie stworzeni i chętni bycia razem to chętnie mogę być na zawsze :D Dziewczyny które szukają chłopaka, mają w mniej więcej takie zachowanie i wygląd i chcą być z takim chłopakiem po prostu pisać. Trochę się rozpisałem hehe , czekam na fajną dziewczynę ;P .

Gość Milisieńki
Uczę się hehe ale chciałbym sobie narazie popisać z dziewczyną :D

Gość fnffjkfj
OJ ZAPRASZAMY DO STOLICY!

Gość Milisieńki
Pisać tylko zainteresowani ;D