Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość HouseLydia

7 sezon Dr. House'a---co sądzicie???

Polecane posty

Gość HouseLydia

NIE CHCESZ WIEDZIEĆ CO WYDARZY SIĘ W 7 SEZONIE DR. HOUSE'A TO NIE CZYTAJ DALEJ no więc wasze opinie??? ja jestem rozczarowana, spodziewałam się że 6 sezon zakończą inaczej, lepiej, a zakończenie było banalne a odcink niezbyt emocjonujący :( natomiast sezon 7 mnie póki co rozczarowuje, odcinki są mdłe i niezbyt zaskakujące, House nie bierze vicodinu, House jest uległy i stał się grzeczny, nie ma już tego napięcia, a jego sprzeciwy wobc Cuddy są jakieś słabe :/ spodziewałam się że na zakończenie 6 sezonu połączą House'a z Lydią(sezon 6 odc.1), coś w stylu, że Lydia wróci z dzieckiem House'a , albo okaże się że jest z nim w ciąży, albo Cuddy zrozumie że kocha House'a i wtedy dowie się że on jest z Lydią i spodziewają się dziecka, mieliby wtedy tyle furtek by rozwijać wątki, by kombinować, ale nie, zakończenie było mdłe, a 1 odcinek 7 sezonu był generalnie słaby, obecnie jest duża przerwa w nadawaniu House'a w USA więc myślę że może oglądalność zaczęla spadać i zrozumieli że ciągną serial w nie tą stronę co trzeba więc w czasie przerwy będą starali się to naprawić :/ cóż, na razie za nami 8 odcinków(czy 9??) 7 sezonu więc mają jeszcze trochę czasu na popraw, liczę że odcinki będą z powrotem emocjonujące,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować