Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnee smutnee

dziewica jak mu wyznac

Polecane posty

Gość smutnee smutnee

znamy sie dlugo planuje ze mna wyjazd ale sie nie spodziewa tego ze jestem dziewica bo w dzisiejszych czasach.... bo jestem ladna zgrabna bardzo seksi dla niego mialam 2 powaznych chl ale z zadnym nie potrafilam zreszta mialam traume z przeszlosci, w koncu czuje ze jestem gotowa ze to ten ale on sie nei spodziewa bo jak jakos jest ze gadamy o tym kolo tego to sie smieje kokietuje zartuje albo jakos omijam sprytnie. a onn strr chce wyjechac gdzies na kilka dni pobyc sami. i w sumie wiecie boje sie bo nie chce go przed faktem dokonanym stawiac bo moge np byc obolala pare dbni czy cos.... zreszta najbardziej sie boje ze nie dam mu super ekstra sexu na ktory zasluguje bo naprawde nie wiem co to jest hellppppp

Gość jbgptmda.
powiedz mu, facetom sie to podoba

Gość z taką wariatką to sobie
facet, ani nie porucha, ani nie pogada. Szkoda gościa, rano sobie będzie śpiewał: noc minęła nadaremnie, była dupa, ale ze mnie.

Gość z taką wariatką to sobie
ani nie pogada, ani nie porucha.

Co w dzisiejszych czasach? - nie ma rycerzy na koniach, czy truchlejesz czy to marne jedenaście centymetrów temu nie podoła? :P :P

Gość smutnee smutnee
niz pogadac?? nie wiem o co Wam chodzi z tym pogadaniem moze wyjasnijcie jakos znawcy ludzi od a do z kurde powaznie sie pytam i bez osadzania prosze moze co

Gość smutnee smutnee
dodam że mam 16 lat

Gość smutnee smutnee
ejj dzieciak kurwde spadaj jasnee 16 lat podszywie jeden wez spadaj do nauki ja tu powaznie pytama jakies dziecko sie podszywa ludzie schodza na psy i ten swiat....

Gość nie pomogę chyba za bardzo
bo podobnie jak ty nie jestem doswiadczona,ale tak sobie myślę,ze gdy będę w takiej sytuacji,to raczej nie powiem nic wcześniej,bo i po co.Może obejdzie się bez żadnych oznak wskazujących na to,ze jestes dziewicą.Ja bym nie mowiła,najwyzej będzie miał niespodziankę i pewnie sie ucieszy

Gość smutnee smutnee
no wlasnei gdyby bylo wiadomo czy beda oznaki czy niee ale to skomplikowane po prostu nie chce zeby mial zal albo za bardzo byl zdziwiony albo rozcz ze taka niedoswiadczona dziekuje jeszcze musze zobaczyc co i jak....

Gość r25___
ja byłbym zachwycony gdyby kobieta mi powiedziała że jest dziewicą i zdecydowanie większą satysfakcje dało by mi bycie "nauczycielem" i mieć możliwość jako pierwszy odkrywanie twojego ciała niż wskoczyć z jakąś do łóżka i zastanawiać się skąd ona to potrafi. powiedz mu koniecznie! Jeśli traktuje Cie poważnie na pewno będzie szczęśliwy!

Gość nie pomogę chyba za bardzo
Chociaż teraz tak sobie myślę,że może jednak faktycznie lepiej by bylo powiedzieć,bo czytałam kilka razy,ze faceci czasem sie tego boją,ze jak rozdziewiczą dziewczynę to oznacza to,ze jest to bardzo na poważnie i że ich to czasem przerasta.Tak żeby potem nie okazało się,ze cię rozdziewiczy,a potem zniknie.Czy mnie,czy jakąkolwiek inną dziewczynę w takiej sytuacji.To moze faktycznie lepiej powiedzieć,może zwyczajnie.Zresztą i tak chyba musicie porozmawiać o jakimś zabezpieczeniu itp...