Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowy kaleson

dziewczyna sie mnie wstydzi, co robic

Polecane posty

spotykam sie z dziewczyna, fajna laska, tylko widze, ze ja oniesmielam i jest przy mnie speszona. ciagnie sie to juz od 3 spotkan i zastanawiam sie czy sobie nie odpuscic bo staram sie ja jakos rozruszac, ale nie wychodzi mi to. co radzicie? czekac az jej przejdzie?

Gość zaspałam w swieta....
musicie spotykac sie czesciej na róznym gruncie. Wtedy bedzie z toba obyta i speszenia nie bedzie..a jakspotykacie sie rzadko..to sie nie dziw

Gość zaspałam w swieta....
jak zywi do ciebie emocje to sie nie dziw.

Gość nie olewaj jej teraz
widocznie jest w tobie zakochana albo przynajmniej zauroczona, bardzo jej się pewnie podobasz i dlatego przy tobie zachowuje się jakby była nieśmiała... Ja na początku z moim chłopakiem też tak miałam. Na co dzień jestem przebojową, towarzyską, rozgadana i śmiałą osobą, a przy tym chłopaku na początku nie potrafiłam wydusić z siebie słowa, bo tak mi waliło serce z podniecenia i tylko się na niego gapiłam i uśmiechałam i nie mogłam uwierzyć, że nie on mnie tak onieśmiela :D Ale z czasem mi przeszło i teraz jest wszystko w porządku:) Czasami troszkę mi brakuje tego bicia serca na jego widok, bo to była taka prawdziwa oznaka miłości :)

Gość pokaz jej tcycki
j.w

czyli co, powinienem sie cieszyc? a mi sie wydawalo, ze ona wlasnie nie jest mna zainteresowana, albo jest nudna... :O

Gość olej głupią cipę
z takimi nie warto się zadawać, kolejna pieprzona matka polka co to w planach mąż i dzieci :O a żeby dupy dała to przy takiej nawet nie maż przed ślubem :O

laska nie jest wcale taka pruderyjna, da sie calowac itp, tylko widze, ze sie stresuej przy mnie, jest spieta i milczaca

to moze poradzcie mi co zrobic, zeby ja wyluzowac?

nikt sie juz nie wypowie??? dodam ze ja mam 26 lat a laska 24

i?

Gość cóż tu radziccccccccc
usmiechnij się lub rób to często. To rozluznia. Powiedz jakis kawał;') itp

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
laske to ty moze masz w spodniach, a dziewczyna niesmiala leiej trzymaj sie od niej z daleka bo zawsze bedzie tak sie zachowywala moze z czasem jej minie ale tylko troszke. zabierzesz ja na spotkanie ze znajomymi i bedzie siedziala jak mysz pod miotla

no jeszcze jest taka opcja, jak Ci tak bardzo zalezy to spotykaj sie z nia czesciej, zabierz ja na basen, na kregle idzcie pobiegac. zagaduj ja, pytaj, bo sama pewnie nic nie gada :-P

Gość cóż tu radziccccccccc
ubierz inne kaleosny orange passe

haha

Gość autorze skad jestes?
bo nie wiem czy o mnie nie piszesz :O

czyli olac lepiej dziewczyne?

Gość Serafina90
Daj jej szansę. Często tak jest, że człowiek otwiera się dopiero po czasie, zwłaszcza jak druga osoba się jemu podoba. Pewnie boi się powiedzieć za dużo i wyjść na idiotkę. To naturalne. Może jak spotkacie się w większej grupie to poczuje się pewniej? Może zaproponuj spotkanie np. spotkanie z twoim kumplem i jej koleżanką. A może rozmawiajcie więcej na gg? Może wtedy bardziej się rozluźni?

Gość Kicia112
ale dlaczego od razu olać? myślę, że ta dziewczyna mimo swojej wstydliwości będzie fajniejsza niż niejedna która jest przebojowa i dla Ciebie i dla innych za razem....

Gość Kicia112
myślę, że każdy zasługuję na szansę...

Gość eeeeeeewqwe
zwariowales?:):):):) jak ja sie spotykalam z pewnym chlopakiem, byl super. to rece mi sie do 6 radnki trzesny i sie stresowalam. i mowilam mu to i oboje sie z tego smailismy. i nawet zartowalismy ile czasu sie jeszcze bede peszyc. a potem sie rozgadalam i rozluznilam i bylo super. daj spokoj i daj jej i sobie szanse. :) kurcze. jakby ten chlopak co z nim sie spotykalam mnie olal bo sie stresowalam to by wiele stracil :P :) skreslac panne tylko dlatego ze sie stresuje??:) hehe smieszny jestes:)

Gość eeeeeeewqwe
a ja mam 27 lat a on 30:):) i sie smiesznie stresowalam. ale chlopak bardzo fajny i w zarty wsyztsko obracalismy to moje stresowanie:) a ja mowilam mu wprost ze mnie stresuje i juz:P i dzieki temu kokietowalaam a on flirtowal:)

Gość rwetgyru
Zachowuje się tak, bo jest Tobą zauroczona. To mija. Powinieneś się raczej cieszyć :) Ja tez tak miałam....

Gość dfghfgjhjd
Chyba lepsza taka, która jest speszona na początku znajomości, co jest ewidentnym znakiem zauroczenia, niż jakiś obyty z chłopami lachon...

ale jest mi ciezko pociagnac z nia jakis temat... jak ja mam osmielic troche? ile jeszcze mam czekac? za nami 5 spotkan...

Gość Kaska D.
zagaduj ja, pytaj o wszystko, tylko nie poprawiaj jej, nie smiej sie z tego co mowi, bo dziewczyna sie wtedy nie otworzy

Gość pomarańczowy kaleson
no i co?

Gość poruszenie_W_bokserkach
olej ją tam będziesz się męczył :P

Gość pomarańczowy kaleson
ale ona podoba mi sie z wygladu, da sie calowac itp tylko niesmiala jest dziewczyna.