Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enoma

Leżące przyszłe mamy

Polecane posty

Gość enoma

Witam. Są tu leżące lub polegujące przyszłe mamy? Ja muszę dużo leżeć od 2 tygodni i już nie wiem co ze sobą zrobić, a jestem w 9tc1dc. Do końca daleko. Bardzo daleko.

Gość :):)..........................
enoma, hej :) a czemu musisz lezec? co sie stało? ja juz jestem w 34 tyg i mam troche problemow z szyjka macicy dlatego sie oszczedzam:) jak masz lezec to sobie lez,czytaj ksiazki,ogladaj filmy,odpoczywaj:)

Gość :):)..........................
halo, jestes? :)

Gość sniegu po sam pas
ja tez musze lezec,jestem w 12 tygodniu ale mam 2,5 letniego synka i nie mam jak:(

Gość hahahahhahahahhahahah
Kati,to ty?

Gość xdfcgvhbjnkm
Ale Wam dobrze!!!!! Jak ja bym chciała sobie poleżeć :( A co na to Wasi mężowie/partnerzy??? Bo jak ja bym widziała taką leżącą non stop kobietę w ciąży to bym pomyślała, że ona udaje, że jest leniem. Nie jest Wam głupio jak tak ciągle nic nie robicie???

Gość nie jestnam głupio
bo nie lezymy dla przyjemnosci, tylko dla bezpieczenstwa ciązy. a nasi partnerzy - jak zakładam - sa dojrzali i też im na dzieciach zależy, wiec nie mają głupich pretensji.

Witam ja leżałam ponad 3 tyg,i teraz musze lezakowac z powodu krwiaka:(niestety nic przyjemnego:(ale jak trzeba to trzeba...pozostała nadzieja ze wszytko bedzie dobrze:) xdfcgvhbjnkm TOTALNA PUSTA KOBIETA!!!nie życzę Ci żebyś musiałą leżeć w ciąży i zamartwiać się o dziecko;(w sumie po co wchodziłaś w ten temat skoro Cie to nie dotyczy???

Gość ja tez......
witajcie:) Ja tez leze, a to dopiero 6 tydzien.. Dzisiaj ide na wizyte. Ostatnio mialam puste jajo plodowe, mam nadzieje ze tym razem bedzie mi dane zostac mama..