Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesooo

Mam 54 lata, czy mogę być jeszcze...

Polecane posty

Gość Wszędzie
Wyglądasz na sporo więcej niż 54. Naprawdę. Makijaż i fryzura bardzo Cię postarzają. Biust masz spoko. Łono raczej wygol, bo taka teraz moda.

Ciekawy jestem kim jest ten "drugi" na zdjęciu w tle tej urodziwej pani. Kardynalskie szaty mogą zmylić, ale nie Polaka. ;) Wybaczcie ale inaczej nie da się zobrazować obecnej sytuacji. Całe zło biorę na siebie. Chyba, że ktoś ... nieważne

Gość świątecznaaa ja
Popiełuszek?:classic_cool:

Gość facet co chetny
masz gadu gadu?

Gość Wszędzie
I wiesz co? Skasuj ten temat. Zgłoś na śmietnik. Ktoś Cię rozpozna i... dopiero będzie. :O Tu nie tylko małolaty bywają. Mam więcej lat od Ciebie i rozumiem, że to była chwila desperacji spowodowana odejściem męża, ale nie każdy to zrozumie.

Gość gdybys wlozyła elegancki
kostium,poszla do dobrego fryzjera, zrobila delikatny makijaz, mialabys szanse wu rownolatkow, czemu nie. Ale w tej strasznej stylizacji burdelmamy tylko zdesperowany zapity menel moze na ciebie poleciec.

Gość nie moge uwierzc
czy te propozycje w tym temacie od panów są autentyczne czy to jakies dowcipy ? :O

Gość Petrol jak
tam po świętach?;) kg przybyło?;)

Gość Petrol jak
no to co i bez artykułów pochodzenia odzwierzęcego tez można przytyć:P

Gość Śląsk 47
prosze daj znac na moj pseudo jestes super!!

jesooo ...pociągąjaca? http://img515.imageshack.us/img515/1327/al181 77dscn18791.jpg Boszzzz.... to naprawde Twoje fotki ? :O... a moze znalazlas je w aparacie meza ? :P - jest jeszcze jedna mozliwosc,ze jestes prostytutka reklamujaca swoje uslugi :classic_cool: W tym ostatnim przypadku podaj cennik,bo chlopakom juz sie marzy darmowe bzykanko :P

ma coś wsobie trochę rozjaśnić włoski ,inna erotyczna bielizna i babka cudo

Gość nie słuchaj zazdrośników
jestes piękna i powabna;cudownie przebija trójkącik włosów

Petrol 🖐️ Nie wiem co ma w sobie,bo nie widac :P A wracajac do tematu,to majac iles tam lat,nie powinno sie na ogolnopolskim forum zamieszczac tego rodzaju zdjec. I dlatego przypuszczam,ze ktos wycial tej osobie brzydki numer :classic_cool:

Gość cztery sery
Uważam, że fajnie wyglądasz - jestem pełna podziwu dla twojej odwagi, nie przejmuj się oszołomami tu piszącymi (oczywiście niektórymi) toż to przerost formy nad treścią....jesteś bardzo elegancką, podniecającą i seksowną kobietą, niejedna 35 latka mogłaby ci pozazdrościć.

Gość dojrzała jaaa
Cosmis ie wydaje,ze ktos to zdjecie z neta sciągnał i je wkleił,bo nei wierze,ze kobieta w tym wieku moze byc taką idiotką. No chyba,ze ta ze zdjecia to zwykła ,stara dziwka . W ogole nie rozumiem kobiet,które takei fotki w net puszczaja. Nie boicie sie,ze ktos z Waszej rodziny je zobaczy.

Gość dojrzała jaaa
cztery sery--Nie nazwałabym tego odwagą,tylko,głupotą.