Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzeŚliczna

Całował się z INNĄ...co teraz ??

Polecane posty

Gość PrzeŚliczna

Spotykam się z chłopakiem od ponad miesiąca. Od samego początku wiedzieliśmy, że do siebie pasujemy i że będziemy się spotykać dalej... Ostatnio jednak tak 10 grudnia, był na imprezie ze swojej firmy, i dowiedziałam się, że się całował z inną dziewczyną... Ogólnie jestem bardzo pokojową dziewczyną, więc stwierdziłam, że to załatwię bardzo racjonalnie. Porozmawiałam z nim o tym incydencie, przyznała się, że coś takiego miało miejsce, dodał, że to nie było prawdziwe całowanie, tylko takie buzi na pożegnanie. Teraz głowie się co z tym zrobić, bo przeprosił i powiedział , że nigdy to się nie powtórzy i żałuje. Mówił też, iż nie był mnie wtedy pewien i mu coś odbiło. Faktycznie dałam mu powody, gdyż nie jestem za bardzo ufna i nie zakochuję się tak od razu , jak on. Moje zaufanie niestety zostało nadszarpnięte i to bardzo, nie ufam mu, co teraz mam zrobić, dać mu faktycznie szansę na to, żeby mnie przekonał. Powiedział, że będzie czekał na mnie cierpliwie i będzie się starał to odbudować, jestem w rozterce :(, nie potrafię mu pokazywać tego co się faktycznie już we mnie rodziło. Bardzo prosze o pomoc. Mam lat 24 , on 25

Gość PrzeŚliczna
up nikt nie miałł takiej sytuacji ?? Prosze o pomoc :(

Gość PrzeŚliczna
up czy nikt nie był w takiej sytuacji , proszę o pomoc :(

Gość 54765897897090
Ja w takich sytuacjach nie ufam. Teraz to on powinien się starać to naprawić. Ja bym nie zaufała drugi raz, ale to Twoja decyzja... Usprawiedliwieniem jest tylko to, że znacie sie dopiero miesiąc. Teraz go ignoruj.

Gość 54765897897090
Niektórzy zasługują na drugą szansę, inni nie. Trudno powiedzieć jak jest w jego przypadku.

Gość 54765897897090
Jego zachowanie nie było fair. Niech nie zrzuca treraz winy na Ciebie, bo to on nie zapanował nad sobą.

Gość 54765897897090
No chyba się całował, skoro uzasadnił to tym, że nie był pewnien Przeslicznej. Chłopak miota się w zeznaniach :)

Gość PrzeŚliczna
No właśnie nie wiem czy to przekreślać, najgorsze to, że sie strasznie boję zaangazować, niby wszytsko obiecał i wie, że będzie musial sie strasznie starać, żeby wszytsko było oki, i faktycznie teraz się stara. Za krótko go jednak znam, żeby uwierzyć....

Gość 54765897897090
Nie dałaś mu powodów. Powody byś mu dała, gdyś próbowała wzbudzać jego zazdrość. To on zawinił.

Gość PrzeŚliczna
ja tego nei wiem, czy się całował, wiem, że to było niby takie buzi buzi, wszytsko :( najgorsze to, że zaczynałam do niego coś czuć, a on wszystko zrobił, żebym poczuła się wyjątkowa, teraz idę z nim na Sylwestra i nie wiem czy dam rady się zachowywać tak jak wcześniej....

Gość PrzeŚliczna
54765897897090 no faktycznie tez tak sądzę, że jeśli mi sie uczucie budzi pożniej niż mu to on powinien po proztu poczekać, to nie jest powód do takiego czegoś. Jestem po jednym prawie 5 letnim związku i boję się zaangażować, dlatego nie wiem czy go sobie odpuścić czy nie :/

Gość Mądra główka
Wyjdzie w praniu, ale nie skreslaj go jeszcze. Bd dobrze;)

Gość PrzeŚliczna
On mi tego dokładnie nie opowiedział, zresztą nie wiem teraz jak mam mu wierzyć, skoro jeszcze dzownił do mnie z tej imprezy i się smialiśmy do siebie, że ma być grzeczny, a on później jak się okazało odprowadzał jakąś dziewczynę....

Gość PrzeŚliczna
Mądra główka to jak radzić sobie w takim razie z zazdrością, teraz gdziekolwiek on nie wychodzi to ja myślę, że kłamie, przy czym od razu mówię jestem typem kobiety bez focha przysłowiowego i załatwianiem sprawy rozmową i też wolę kogoś właśnie wysłac na imprezę niż być zazdrosną

Gość Mądra główka
Opowiem Ci moja historie tak w skrocie. Mialam chlopaka ktory bardzo mnie kochal, bylismy ze soba juz rok, potem zaczelam pisac z jednym chlopakiem, spotykac sie, ale nic wiecej. Zadnego przytulania czy cos w tym stylu. Wtedy chlopak zostawil mnie. Plakalam i prosilam zeby wrocil i wrocil, ale wszystko teraz jest inne. Kiedys ufalam mu na 100 teraz boje sie ze znowu mnie zostawi. Kiedys on byl o mnie zazdrosny ja mialam wszystko w dupie, teraz wszystko sie zmienilo. Ale tego co zrobilam zaluje kazdego dnia, moze on tez zaluje