Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WCALEnieŚwięta....

JAK MOŻNA ŻYC W WOLNYM ZWIĄZKU???

Polecane posty

Gość WCALEnieŚwięta....

Ja tego nie pojmuję:O jak można spotykac sie z kims tylko na sex i potem nara...? no nie pojmuje.. nie jestem jakaś święta ani dziewica, też mam temperament , ale mam stałego partnera, faceta którego kocham.. Potem się dziwic, ze Polki nie są szanowane..:O albo się spotykasz z kolegą albo z facetem.. a nie tak tylko na sex i pogadac nawet pewnie o czym nie ma :O szanujcie sie, bo jesli same nie będziecie to nikt do Was szacunku miec nie będzie. dziekuje za uwagę.

Gość WCALEnieŚwięta....
;);)

Gość WCALEnieŚwięta....
nikt nie skomentuje tego, gdzie te kobiety, kochanki zyjące w wolnych związkach mające mnie ochotę obrzucic pomarańczami ?:D

Gość ojjj papużkaaaa
nie masz racji,oj nie masz racji

Gość Karołyna
czemu uważasz, że po seksie nie ma o czym porozmawiać? jasne, że jest..:)

Gość WCALEnieŚwięta....
Bo dla mnie takie kobiety się nie szanują i już. Nie ma związki wiec może z kilkunastoma życ w takich ukladach i cooo..?? przecież nie było mowy o jakimś chodzeniu za rączki itd...dla mnie masakra, weź się szanuj bo Twój temat też gdzieś mi mignął przed oczami,a raczej to ze jestes w takim związku.. dla mnie to chore, jak spojrzysz w lustro za 20lat może w koncu dotrze do Ciebie, ze sie nie szanujesz...

Gość Karołyna
Nie szanuję się bo co? Bo bzykam się z facetem, którego uwielbiam, któremu ufam, który jest moim najlepszym kumplem, a nie wymagam od niego wyłączności? Kocham się tylko z nim, kiedy zaczynaliśmy nasz układ nie chciałam być w żadnym związku, a potrzebowałam czasem mieć do kogo się przytulić, pokochac... Nie szanują to się prostytutki, ja po prostu stworzyłam coś niestandardowego i jestem w tym szczęsliwa. Może szczęśliwsza niż Ty:)

Gość WCALEnieŚwięta....
Po 1 nie mów o mnie, bo nie masz pojęcia czym tak naprawde jest szczęście.. po 2 nigdy nie zmienię zdania, ze kobiety zyjace w wolnych zwiazkach to sa to co sie nie szanują.. wolny związek to nie związek.. i tyle.. on ma prawo dupczyc inną i poczęstowac Ci Hivem i odwrotnie ;) ale jak kto woli ;)

Gość Karołyna
Mówisz o tym tak jakby to była obca osoba. Kobieto, znam mojego partnera od 4 lat, od 8 miesięcy się z nim bzykam. W tym wszystkim jest dużo emocji, uczuć, szacunku, on daje mi dużo radości, zawsze mogę na niego liczyć. To nie jest obca osoba, która chciałaby poczęstować mnie HIV-em. Gdy poznaje kogoś innego mówi mi o tym. Poza tym jeszcze nam się nie zdarzyło żebyśmy bzyknęli się z kimś innym bo w 100% zaspokajamy swoje potrzeby seksualne. I jestem szczęśliwa! Totalnie!

Gość WCALEnieŚwięta....
Już pisałam- jak kto woli ale skoro Wam tak super to po prostu bądźcie razem i juz bo to się kwalifikuje na zwiazek.. i tak to wyglada.. wspolny sex, imprezy, kolacje, wypady zaufanie i szacunek podobno... wiec to wszystko wyglada jak zwiazek.. tak samo bys sie zachowała gdybyście byli parą..nie wiem po co się sama okłamujeszz

Gość klusska222
wystarczy że powiedziałas ze się z nim bzykasz :O to już mówi samo za siebie głupa pipo

Gość klusska222
a jak się czujesz z tym że on ma cie w dupie kiedy bzyka się z innymi ?

Gość gfhfghfhhsfghsghs
Ja sie zastanwiam nad takimi kobietami, co to sie pochajtaly w mlodym wieku, zakonczyly szybko swoje zwiazki, ale nie majac rozwodu romansuja z roznymi facetami, ktorzy maja kase i sa dobrzy w lozku. Dla tych "panienek" liczy sie dobra zabawa i nic wiecej. Czyzby teraz taka moda nastala na seks bez zobowiazan, upadek moralnosci i tlumienie uczuc wyzszych?

Sex z kumplem / kumpelą nie jest zły, to całkiem normalna rzecz. Wy się najwyraźniej za dużo zasad na wpajaliście w szkole, religia swoje robi. Jeżeli macie coś do ludzi, którzy lubią uprawiać przyjacielski stosunek, to zachowajcie komentarze dla siebie, bo dajecie piękny przykład nie tolerancji.

Gość gussss
religia swoje robi.-- nie wierzę w żadne religie i inny duperele , ale nigdy się nie zeszmacę do tego stopnia żeby być dla kogoś workiem na sperme :) jeśli się kogoś kocha, ba! nawet jeśli się kogoś lubi to naturalne że chce się z tą osobą spędzać czas nie tylko wieczorem , a odjeżdżać rano :)

Gość gussss
to całkiem normalna rzecz.--tak dla zwierząt pewnie normalna :)

Gość elllaa 228
baby które potrzebują tylko bolca w dupie są płytkie jak letnia kałuża :) 🖐️

Nie mówię tu o zeszmaceniu się, sam to tak nazwałeś / nazwałaś, ale o tym, że człowiek nie musi żyć w związku, by móc kogoś uprawiać stosunek. Wystarczy kogoś szanować i darzyć go sympatia. zeszmacenie to twoje słowa.

Gość gussss
btw, czy takie lochy jak Krołyna uważają że taki facet ma do nich za grosz szacunku ? :D :D :D on ma was głeboko, mam takich kolegów właśnie w takich układach i wiem co o takich mówią, nabijają sie z głupich cipek do rozpuku :D i to nie żadne smarkacze tylko dorośli panowie ;)

Widzę, że w temacie siedzi banda kompletnych debili...miłego ćpania życzę:-)

Gość bruumkaa
za kilkanascie lat bedziesz sobie plula w twarz , nikt cie nie zechce :D ja wole korzystac poki moge ,na ustatkowanie sie przyjdzie pora....na emeryturze

Gość gussss
kiedyś to się nazywało dziwką :)

Gość gussss
Widzę, że w temacie siedzi banda kompletnych debili-- a ty pewnie jesteś jednym z tych nowoczesnych i wyzwolonych 20paroletnich szczeniaków :)

Gość klusska222
kiedyś to się nazywało dziwką , hehe teraz kobieta wyzwolona :P niczym frytka :D