Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reniferek 29

Czy macie stelaz do wanienki czy wanienke kladziecie np.na stoliku ???

Polecane posty

Gość Reniferek 29

PROSZE O RADE ;).

Gość mamy stelaż do wanienki
z której korzystaliśmy przez 5 miesięcy. Mały wyrósł i kapiemy go w naszej wannie.

Gość smerfetkaaaaaa
ja będę kłaść na stoliku

Gość xxxxxxyyy
Ja stawialam zawsze na podlodze, przewijanie tez na podlodze lub co najwyzej niskim lozku - zestaw podstawowy - wanienka Ikea 19 zl, przwijak Ikea ceny nie pamietam ale tez cos kolo 19:). Wszytkiego co wysokie sie balam :)

Gość muszira
ja kladłam wanienkę do wanny i się schylałam, ale nie miałam żadnych komplikacji po porodzie i nic mnie nie bolało.Myślę że to bezsensu ten stelaz bo jest drogi, a wanienkę możesz równie dobrze polozyc na stole jesli by cie bolaly plecy. poza tym dziecko z pol roku kapie sie w takiej wanience - moja jak juz siedziala to kapalam ja w naszej.

Gość a ja wypowiem się inaczej
stelaża bardzo przydał nam się po urodzeniu sybka, dodam, że kąpaliśmy Go w pokoju, więc zaraz po wyciągnięciu "lądował" na przewijaku, synka kapaliśmy w wanience do 9 miesiąca - dopiero jak pewnie siedział przeniesliśmy Go do brodzika (nie mamy wanny, tylko głębszy brodzik). teraz posłuży naszemu drugiemu dziecku, które niebawem przyjdzie na świat szczerze polecam - nie trzeba się schylać, jest dużo wygodniej. co do ceny - moze uda się gdzies kupić tańszy - używany np na allegro?

Gość klade na pralke albo blat
roboczy w kuchni

stelaz to wywalenie kasy w bloto...

xxxyyy - tez mialam ten twoj zestaw z ikei ;) tylko ze ja sie dzieci nie boje i wszytko robilam 'na wysokosci'. lazilam z ta wanienka i przewijakiem po calej chalupie. kapalam i w kuchni na blacie i w lazience na blacie kolo umywalki i na pralce i w pokoju dziecka na komodzie. :) przewijak zawsze bralam pod pache i ladowal gdziekolwiek tuz obok wanienki. :P w tej wanience lubilam jej maly rozmiar i dziurke w ramie, bo po calej robocie ladowala na haczyku recznikowym albo skladziku na szczotki i nie zabierala miejsca. :) a przewijak byl tak maly i elastyczny ze gdziekolwiek moznabylo go wcisnac i ukryc. rowniez polecam ten zestaw! :) calosc to koszt rzedu 40 zl bez 2 groszy :P

polecam stelaż. my mamy i jestem naprawdę zadowolona. fakt może nie za długo posłuży ale nawet na te kilka mies uważam ze było warto

Gość ja polecam bez stelaza.
z wanienki rowniez mozna spokojnie zrezygnowac.

Gość mmamammamama
ja kąpałam w wanience nawet nie pol roku bo tylko 3mce a potem duza wanna stelaż to wywalanie kasy w błoto, to juz lepiej kupic cos innego dziecku lub sobie..

Gość jak nie planujesz wydac duzo
kasy na tego typu rzeczy to stelaz jest zbedny i zbyt drogi ale jesli nie zalezy ci specjalnie na kasie a raczej na wygodzie to polecam bo to super sprawa :) fakt ze nei posluzy na bardzo dlugo ale coz za wygoda kapac dzieckow pokoju na odpowiedniej wysokosci itp ja polecam przy 2 dzieci sprawdzony a kupilam uzywany zestaw z wanienka na all za 45zl

Gość xdfcgvhbjnkm
na stoliku bym nie stawiała, bo ja niechcący by się wymsknęła to nie chcę nawet sobie tego wyobrażać. a stelaż???? po co takie dziadostwo. Ja miałam zwykłą gąbkę na pierwsze tygodnie a potem już nic nie było mi potrzebne

Gość ja klade na niskim łóżku
wanienke wiec nie potrzebny mi byl stelaz....zalezy czy masz takie miejsce gdzies